Hoşgeldin canım
günü çok güzel değerlendirmişsin canım helede yüzme kısmı canım çekti resmen
Hoşbulduk...
Hatırladım gibi sanki seni ama doğrumu.. :44:
evet doğru arkadaşımsın
Doğru doğru 2008 annelerinden
Yemek sevenlerin sonu doğruca bura oluyor
tabiiki
hoşeldin cnmhepimiz aynı hatalardan geçtik maalesef inşallah istediğin kiloya ulşrsn
bende bu sabah öyle yazdım ..cnm bişey sorcam senin diyetisyenini diyor bunu ekmek yemezsen kilo veremezsin diye:26:
güzel güzel insallah -görürsün cnm
o babam dedikçe bana soldaaaaan soldan geliyolar tabi
ben de çok üzülüyorum ya üf o kıyafetlerimi hatırladımilk diyete başladığında çok zor olur sonra sonra zaten mide kabul etmiyor..
ımm başka bişey götrsen işe dolma sarma çok tehlikeli:26:
benm diyetiisyenim böyle vermişti kahvaltıyı yiyebilirsin sorun orda değilde herzamanmı tost yiyosun sorun orda
bir tane kesmeyi anlamadım:44:
kırmazsan mutsuz olursun geçen hafta bendelerdi ondan biliyorum
aşk olsun beni atlama lütfenen kilolu benim bikere çünküüü tam 79 kiloydum başladığımda şimdi geçen hafta 78 bu haftada verdiğimi sanmıyorum..
nolsun aynı ben tıkınıyorum :18::18nlar diyet yapıyo işte böle ...inşallah oğlun güzelce alışır gözün arkada kalmaz cnm
hoşgeldiiiiin bildirimler cuma günü yapılıyo cnm..
öğlen neden yok benmi kaçırdım
cnm seni yormayacaksam ayran detoksunu yazabilirmisin bana takibindeyim işe yararsa bende yapıyım...tabi yapabileceğim bişeyse..
kizlar esim kizimla aksam disari ciktilar geldiklerinde bunla gelmislerdi Eki Görüntüle 976787 Eki Görüntüle 976788
saol cnm maalesef arada bir tutuyo krizi..saydım 17kere hapşurdu bu saate kadar şimdi durdu dahaGeçmiş olsun kıyamam
tatlımı benide çağırsaydın desem döver beni bu topiktekilerkızlarcım selammlarr
geçmişi okuyamadım pek evi toparlayayım sonra okurum dedim.
ben menümü yazmıştım ama şimdi tekrar yazayım ;
sabah,penir,zeytin tavada pişirilmiş bir yumurta şekersiz çay 2 dilim kepek ekmek
ara ; 1 tane lokum 5,6 tane fındık
öğlen; 1 kase garnitür türlüsü bikaç kaşık bulgur pilavı
ara ; 3 tane ceviz 4,5 tane fındık
akşam; tuzsuz haşlanmış tavuklu salata
ama kaçamak yaptım akşam yemeğinden önce 1 parça tatlı yedim
bu arada 2 lt su içtim tüm gün
sporda yapamıyorum malum
Yap yap mezdeke oyna çok terletiyor
Maalesef herşey denedim gecmiyo öksürük
Geçmiş olsun tatlım iyi geceler
Menü süper miş ki sonunda bozmuşsuno tatli ne şimdi
Bugünkü menüm
Sabah
Çok az peynir
1 zeytin
Bir lokma ekmek üzeri tereyağlı
Ara
Yok
Öğle
Bir bardak ayran
Bir tost
Ara
1 incir
Akşam
2 Kaşık çorba
Bir parmak büyüklüğünde börek
1 küp kabak
Bugün bolca spor yaptım yaklaşık üçbuçuk saat yüzdüm şimdi yorgunluktan kıpırdayamıyorum
hafif olmuştu....o menünün sonu fazlasıyla değişti tekrar yazayım..bence menün gayet hafif ve doğru bir menü olmuş canım tebrik ederim
menünün güzelliğini bi tarafa bıraktım yürüyüş yapman olayı bitirmiş zaten harikasınn
ben sadece bu şekilde geçirsem günü çok büyük ihtimalle bayılırım malum tansiyon ve kansızlık olunca daha bu yaşta :26:
ayyyy büyümüşümde menülere yorum yapıyomuşum:86::86:
kizlar esim kizimla aksam disari ciktilar geldiklerinde bunla gelmislerdi Eki Görüntüle 976787 Eki Görüntüle 976788
merhaba kızlar 7 ay sonra yine ben geldim 73 yine aynı yine durum vahim bir şekilde
tam cekemedim canim ya alt pembe bolumu kalp orta bolumundede kirmizi bi kalp varwaouuvv... :81:
saol cnm maalesef arada bir tutuyo krizi..saydım 17kere hapşurdu bu saate kadar şimdi durdu daha
tatlımı benide çağırsaydın desem döver beni bu topiktekilereniyisimi ben ımm hiç olmamış o tatlı diyeyim
anı topikteyiz ya inşallah banada bu azim bulaşır..
hafif olmuştu....o menünün sonu fazlasıyla değişti tekrar yazayım..
çok güzeeell
merhaba kızlar 7 ay sonra yine ben geldim 73 yine aynı yine durum vahim bir şekilde
geri dönmekte bir başlangıç
hosgeldin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?