70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlaar benim dünden kalma çorba m kaldı bugün de yiyebilirmiyim acaba:26::
tabiiki
hoşeldin cnmhepimiz aynı hatalardan geçtik maalesefinşallah istediğin kiloya ulşrsn
bende bu sabah öyle yazdım ..cnm bişey sorcam senin diyetisyenini diyor bunu ekmek yemezsen kilo veremezsin diye:26:
Yarım saat sonra ayran detoksu mu içeceğim yarın eğer çok mutlu olacağım bi rakam görürsem kendime ziyafet çekeceğim yarın bide sevgililer günü eşimle güzel bir yemej yiyeceğim
güzel güzel insallah -görürsün cnm
bende kendim karar veririm bende sinirlenirimde allahdan benim esim kimseye sorayim demez yoksa bende sinirlenirdim

rosado bende aynisini yapicam eger yapmazsam yine alirim kilolari
o babam dedikçe bana soldaaaaan soldan geliyolar tabi
ben de çok üzülüyorum ya üf o kıyafetlerimi hatırladımilk diyete başladığında çok zor olur sonra sonra zaten mide kabul etmiyor..

ımm başka bişey götrsen işe dolma sarma çok tehlikeli:26:
kahvaltı evde yapamıyorum servise yetişmek için.ama çeyrek ekmek arası beyaz peynir yiyorum bazen kaşarlı tost yapıyorum ve ş.siz çay içiyorum hep bu şekilde oluyor kahvaltım
hatalı dimi
benm diyetiisyenim böyle vermişti kahvaltıyı yiyebilirsin sorun orda değilde herzamanmı tost yiyosun sorun orda
bir tane kesmeyi anlamadım:44:
kırmazsan mutsuz olursun geçen hafta bendelerdi ondan biliyorum
aşk olsun beni atlama lütfenen kilolu benim bikereçünküüü tam 79 kiloydum başladığımda şimdi geçen hafta 78 bu haftada verdiğimi sanmıyorum..
nolsun aynı ben tıkınıyorum :18::18nlar diyet yapıyo işte böle ...inşallah oğlun güzelce alışır gözün arkada kalmaz cnm
hoşgeldiiiiin bildirimler cuma günü yapılıyo cnm..
öğlen neden yok benmi kaçırdım
menum
Sabah bir tost zeytin yumurta

diger ogunler ayran detoksu

cok sukur bugun son gun ayran detoksu yarin kendime izin veriyorum hersey yiyecegimm

bugun sarma pisirdimmmm yarin hepsini yiyecegimmmm

cnm seni yormayacaksam ayran detoksunu yazabilirmisin bana takibindeyim işe yararsa bende yapıyım...tabi yapabileceğim bişeyse..

supermis ozaman tugba bende ideal kiloma dusersem benimkide gider insaallah

hosgeldin canim
nerde ben +8kiloyla geldim geri 3ay gibi bir surede tekrar aldim ayni kiloyu dedim Boyle olmuyacak tekrar geldim kurkcu dukkanina

kahvaltıyı öğle vaktinde yaptığımı kimse görmemiş sanırım o yüzden bir açıklama yapma gereği duydum

ben seni anliyorum charm bende gunde mecburen hep 2ogun yiyorum biri oglen 11 11bucuk civari oluyor digeri aksam 5 civari evde 2 kucuk cocuk var onlara gore ayarliyorum kendimi mesela bugun aksam yemegini 4bucukta yedim

tabiki yazayim tatlim 2 lite ayrana 4 kasik haslanmis nohut 4 kasik bugday istersen mercimekte katabilirsin ve salatalik rendeleyebilirsin ben sadece nohut ve bugday ile yaptim sonra nane pulbiber Sabah normal kahvalti yapiyorsun sonra her iki saate bu corbayi iciyorsun canim

ben seni anliyorum charm bende gunde mecburen hep 2ogun yiyorum biri oglen 11 11bucuk civari oluyor digeri aksam 5 civari evde 2 kucuk cocuk var onlara gore ayarliyorum kendimi mesela bugun aksam yemegini 4bucukta yedim

normalde oğlumu okula bırakıp kahvaltıyı 9-9.30 gıbı yapıyorum da bugun alarmdan dolayı kalkamamısım :)
ama ben öğle yemegımı yedıgım menuyu de yazsam diğer arkadaslara az gelebılır. :)
cunku gecen senede oyleydı herkes benım menuye az dıye takılıyordu
akşam öğününü de dedıgın gıbı bazen 4, genellıkle ise 5 te bıtırıyordum

benim menum

kahvalti 1dilim ekmek ustu surme peynir 2catal helva canim cekmisti sutlu sekersiz kahve

aksam firinda yapilmis 3 bucuk kofte 3dilim patlican ayran salata

nooolduki ne kaçırdım
menün güzel cnm Allah kolaylık versin şifa versin zor bi durum
buyuk degisimmmmm

bizde yaparizzzzzzzzzzzzzzzzzz
ooof süper ya bnde istiyoruuum
Geç kalktım öğün kaydı..
anladım cnm ben geç kalksamda fazla yediğim için
iki saatte bir bunu yiyip başka yanına hiçbirşey yemiyosun ama değilmi yani sadece kahvaltı hakkın var
hahahahhahahhahahhahhahahhahhahahhahahaha

noluyo ya ne kaçırdımm:26:

anladim canim bence normal miden kuculmustur az yiyorsundur banada hep az diyorlardi gecen sene hatirlarsan

neden olmasin canim yapariz yaza Kadar vakti vardi hepimiz fit olarak yaza girecegiz

evet cnm iki saatte bunu yiyeceksin sadece Sabah kahvalti hakkin var

ya birsey olmuyor ben kendi kendime guluyorummm delirdim ayran detoksu carpti galibaa:

neden olmasin canim yapariz yaza Kadar vakti vardi hepimiz fit olarak yaza girecegiz

evet cnm iki saatte bunu yiyeceksin sadece Sabah kahvalti hakkin var

ya birsey olmuyor ben kendi kendime guluyorummm delirdim ayran detoksu carpti galibaa:

ayran uyku getiriyomu sen dit uyu biraz :18::18::18:korkutma bzii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…