bu arada ben 5 dılım ekmek yazdın dıye okumusum yenı gordum o yuzden yazımı duzenlemıstım...
ıdeal kılon 45 fılan mı çıkıyor ?
ben sadece fikrimi soyledim tatlim
49 cikiyor ideal kilom
tabiikiKizlaar benim dünden kalma çorba m kaldı bugün de yiyebilirmiyim acaba:26::
hoşeldin cnmmerhaba ben 33 yaşında 70 160 boyunda ve 70 kilo ağırlığındayım.evlenmeden önce 53 kiloydum 3 senede bu hala geldim.
yaptığım hataları yazıyım size eşim kuruyemiş abur cubur yerken bende ona uydum yatana kadar tv karşısında yedim de yedim. geç saatlerde yemek meyve yedim...
ben sağlıklı beslenmek ve 15 kilo vermek istiyorum eşim artık benimle dalga geçiyor özellikle göbeğimle, hiçbir kıyafet yakışmıyor artık
aranıza katılmak ve sizden önemli bilgeler ve destek alarak zayıflamak istiyorum.
dun diyetisyene gittim canim, ekmek yemezsen kilo veremezsin diyor ona gore gunluk 4 dilim anlastik
gozumuzu aciyoruz yuzumuzu yikiyoruz kahvaltiyi etmeden bi kontrol ediyorum burayı
kiz ne erken kahvalti ediyon oyle
benimki de ben veririm sen veremezsin diyo. cok ustelesem kapisalim dicek, ee o arada da kilo mu ogrenecek. o söyleniyor ben susuyorum
güzel güzel insallah -görürsün cnmYarım saat sonra ayran detoksu mu içeceğim yarın eğer çok mutlu olacağım bi rakam görürsem kendime ziyafet çekeceğim yarın bide sevgililer günü eşimle güzel bir yemej yiyeceğim
o babam dedikçe bana soldaaaaan soldan geliyolar tabibende kendim karar veririm bende sinirlenirimde allahdan benim esim kimseye sorayim demez yoksa bende sinirlenirdim
rosado bende aynisini yapicam eger yapmazsam yine alirim kilolari
ben de çok üzülüyorum ya üf o kıyafetlerimi hatırladımöncelikle hoşbuldum
öğlen neler yediğimi paylaşıyım sizinle çalıştığım için işte ne çıkarsa onu yiyorum bugün kadınbudu köfte vardı 1,5 tane yedim tarhana çorbasından bir kase içtim ama tam bir kase değildi.incir tatlısı vardı artık meyve dışında tatlı yememeye karar verdiğin için sadece 2 çatal aldım ve öğle yemeğim böylece bitti.şimdi de ş.siz kupada siyah çayımı içiyorum.
önceden 53 kilo olan ben sanki kilo veremicekmişim gibi duruyor doğum yapan arkadaşlarımda bile benimki gibi bir göbek yok eşim haklı göbeğimle dalga geçmekte bence.
ben çocukta yapsam bu 70 kiloyla heralde 100 kilo filan olurum.
bana yardım edin ne olur
spor olarak şu şekilde plan yaptım inşallah yaparım. çarşamba-perşembe-cuma ve c.tesi günleri sabah 1 saat yürüyüş akşamları ise 100 tane yarım mekik çekmek.
ayrıca bu akşam anneme gidicem yemekte sulu patates ve yaprak sarması yapmış onları nasıl tüketiyim yani miktarları nasıl yapayım.
BEN ÇOK KARARLIYIM ZAYIF İNSANLARI GÖRDÜKÇE VE ESKİ 36-38 BEDEB KIYAFETLERİMİ GÖRDÜKÇE ÇOK ÜZÜLÜYORUM.
benim ufaklıkla güzel bir yürüyüş yaptık.markete uğradık,parkta vakit geçirdik,temiz hava aldık.
çıkmadan işlerimi de halletmiştim.sıra çocuğu uyutup spor yapmaya geldi.
hiç enerjim yok ama perşembe günü hatırına koşturacağız ne yapalım.
ımm başka bişey götrsen işe dolma sarma çok tehlikeli:26:ee bu şekilde komik sorular gelecek artık öğrenene kadar
yaprak sarmasını yarın öğlen yesem nasıl olur yoğurtla birlikte.çünkü yarın öğle yemeğinde işte tavuk döner ve çorba varmış
benm diyetiisyenim böyle vermişti kahvaltıyı yiyebilirsin sorun orda değilde herzamanmı tost yiyosun sorun ordakahvaltı evde yapamıyorum servise yetişmek için.ama çeyrek ekmek arası beyaz peynir yiyorum bazen kaşarlı tost yapıyorum ve ş.siz çay içiyorum hep bu şekilde oluyor kahvaltım
hatalı dimi
bir tane kesmeyi anlamadım:44:menümü akşamları yazıyorum ama bugün yazayım dedim şu saate kadar yediklerimi
sabah ; 2 dilim kepek ekmek, tavada 1 yumurta ,az peynir, az zeytin, şekersiz çay..
ara : 1 tane kesme 5,6 tane fındık
öğlen ; 1 kase garnitür türlüsü bikaç kaşık pilav
ara ; 4 tane fındık
şu saate kadar da 1,5 lt su içtim..
bugün böyle
kırmazsan mutsuz olursun geçen hafta bendelerdi ondan biliyorumbende bu şekilde plan yapmıştım.annemi aradım yaprak sarması yemicem çorba varsa içicem dedim olurmu öyle ben sana dolma yaptım dolma kilomu yaparmış diye söylendi.
işte anneme gidince durum bu şekilde vahim oluyor onu kırmamak için yiyorum bu yüzden soruyorum sizlere.
aşk olsun beni atlama lütfenkızlar bişey sorucam ama lütfen yanlış anlamayın
anladığım kadarıyla topiğin en kilolularından biriyim
sizler benden zayıfsınız
neden bu guruptasınız
yani 70-79 kilo arası ya bu gurup
önceden tanışıyormuydunuz yoksa bu topikle beraber mi verdiniz kilolarınızı merak ediyorum.
ben sizin olduğunuz kiloya gelmek için uğraşıyorum
sizler gibi olsam çok kasmam kendimi sanırım:26::26:
nolsun aynı ben tıkınıyorum :18::18merhaba kızlar nasılsınız?dünden beri giremedim.malum iş hayatına başlayacağım için oğlumu bakıcıya alıştırıyoruz.bugün 2. gün olmasına rağmen komşu teyzeden bana gelmedi.sadece 1 saat bıraktım ama o kadar özledim ki anlatamam.Allah çalışan annelere yardımcı olsun ne diyeyim?siz neler yaptınız?bu arada tuğba'nın önerileri ile damacana ile baskülü denedim ve tartıldım 69,6 geldi bakalım yarın ne olacak?hoşçakalınnn
hoşgeldiiiiin bildirimler cuma günü yapılıyo cnm..önceden bu topikte 5 kilo vermiş biri olarak geri dönüyorum kızçeler
burayı özlemiştim ama iki çocuğum var biri 3 yaşını bitiricek diğeri yeni 1yaşını bitirdi.onların arasında denge kurmak zor oldu gerçekten fırsatım yoktu.kiloları geri alırım diyodum ama 68.5ta bıraktığım topiğe şuanki kiom 69.5 olaraktan dönüyorum yarın sabah belli olur gerçek kilom artıkk
berenerva trendy gibi tanıdık isimler gördüğüme sevindim
berenervayı 58 kilo haliyle bırakmıştım trendy de o kiloya yakındı ama duraksama dönemindeydi... umarım herkes istediği kiloya yaklaşmıştır.aklımda çok isim var umarım buralardasınızdır kızlar motive olup kilo vermeye devam etmem lazım
buarada eve ekmek makinesi aldık büyük hata :18: öyle güzel ekmeklerki zetn onları yemesem kilo bile vermiş olabilridim ama eşim doğal olsun istiyor yediklerimiz ne denir ki :44:
jillian ın 1 ve 2sini yapmıştım haftada 3 4 kez yaparaktan ekmeği keserekten gittiydi kilolar.az önce tekrar yaptım jillian.akşama biraz çorba yoğurt ve pırasa az az yiyerek bugünü denegelemeliyim.
bildirimler msjla mı buraya mı oluyoo? cumaları yapılıyo yine herhalde öle anladım
takıldığınız bi spor yada kür var mı kızlar?
yarın kadındoğuma gidicem sanırım yine bi sorun var adetimde ikinci kez terslik oldu erken oldu hormonlara baktırıcam yoğurt zerdeçal tarçın ve zencefillli bi kür vardı etkiliydi ama hormonlara ters etki yapıyodu bıraktım 3.gün :2:
umarım herkes iyidir herşey yolundadır
aynur da sevdiğine kavuşmuştur
öğlen neden yok benmi kaçırdımIlk menümü yazayım;
Kahvaltı(öğle): 1 dil. ekmek üzeri cevizli salça ve kaşar, yeşilçay.
Ara: 1 elma
Akşam(18:00): 1,5 dil. ekmek, kabak yemeği, yoğurtlu göbek salatası.
Ara: yeşilçay, nescafe (şekersiz)
2 lt su..
menum
Sabah bir tost zeytin yumurta
diger ogunler ayran detoksu
cok sukur bugun son gun ayran detoksu yarin kendime izin veriyorum hersey yiyecegimm
bugun sarma pisirdimmmm yarin hepsini yiyecegimmmm
supermis ozaman tugba bende ideal kiloma dusersem benimkide gider insaallahtam üstüne bastın canım,ben buraya 3 yıl önce gelmiştim ,tüm kilolarımı verene kadarda gitmedim,gerçi bi ara ev taşınmıştık ozaman gelememiştim epeyce,,sonra geldim ve kalanlarıda verdim yine ev taşındık yine koptum,anlıycan tilkinin dönüp dolaşıp geliceği yer 70-79 topiği oluyo
ben başka gruba gidemiyorum artık cidden çok güzel dostluklar edindim burda bunca yılda kopmak istemiyorum
canım bende korse takmadım hiç ama annem ilk doğumumda zorla hastane çıkışı taktırmıştı hepsi o,,çok fena göbek vardı gördüğün üzre,ama ideal kilomun altına inince sanırım göbeğim düzlendi,özel bişey yapamadım cidden
önceden bu topikte 5 kilo vermiş biri olarak geri dönüyorum kızçeler
burayı özlemiştim ama iki çocuğum var biri 3 yaşını bitiricek diğeri yeni 1yaşını bitirdi.onların arasında denge kurmak zor oldu gerçekten fırsatım yoktu.kiloları geri alırım diyodum ama 68.5ta bıraktığım topiğe şuanki kiom 69.5 olaraktan dönüyorum yarın sabah belli olur gerçek kilom artıkk
berenerva trendy gibi tanıdık isimler gördüğüme sevindim
berenervayı 58 kilo haliyle bırakmıştım trendy de o kiloya yakındı ama duraksama dönemindeydi... umarım herkes istediği kiloya yaklaşmıştır.aklımda çok isim var umarım buralardasınızdır kızlar motive olup kilo vermeye devam etmem lazım
buarada eve ekmek makinesi aldık büyük hata :18: öyle güzel ekmeklerki zetn onları yemesem kilo bile vermiş olabilridim ama eşim doğal olsun istiyor yediklerimiz ne denir ki :44:
jillian ın 1 ve 2sini yapmıştım haftada 3 4 kez yaparaktan ekmeği keserekten gittiydi kilolar.az önce tekrar yaptım jillian.akşama biraz çorba yoğurt ve pırasa az az yiyerek bugünü denegelemeliyim.
bildirimler msjla mı buraya mı oluyoo? cumaları yapılıyo yine herhalde öle anladım
takıldığınız bi spor yada kür var mı kızlar?
yarın kadındoğuma gidicem sanırım yine bi sorun var adetimde ikinci kez terslik oldu erken oldu hormonlara baktırıcam yoğurt zerdeçal tarçın ve zencefillli bi kür vardı etkiliydi ama hormonlara ters etki yapıyodu bıraktım 3.gün :2:
umarım herkes iyidir herşey yolundadır
aynur da sevdiğine kavuşmuştur
kahvaltıyı öğle vaktinde yaptığımı kimse görmemiş sanırım o yüzden bir açıklama yapma gereği duydum
öğlen neden yok benmi kaçırdım
tabiiki
hoşeldin cnmhepimiz aynı hatalardan geçtik maalesef inşallah istediğin kiloya ulşrsn
bende bu sabah öyle yazdım ..cnm bişey sorcam senin diyetisyenini diyor bunu ekmek yemezsen kilo veremezsin diye:26:
güzel güzel insallah -görürsün cnm
o babam dedikçe bana soldaaaaan soldan geliyolar tabi
ben de çok üzülüyorum ya üf o kıyafetlerimi hatırladımilk diyete başladığında çok zor olur sonra sonra zaten mide kabul etmiyor..
ımm başka bişey götrsen işe dolma sarma çok tehlikeli:26:
benm diyetiisyenim böyle vermişti kahvaltıyı yiyebilirsin sorun orda değilde herzamanmı tost yiyosun sorun orda
bir tane kesmeyi anlamadım:44:
kırmazsan mutsuz olursun geçen hafta bendelerdi ondan biliyorum
aşk olsun beni atlama lütfenen kilolu benim bikere çünküüü tam 79 kiloydum başladığımda şimdi geçen hafta 78 bu haftada verdiğimi sanmıyorum..
nolsun aynı ben tıkınıyorum :18::18nlar diyet yapıyo işte böle ...inşallah oğlun güzelce alışır gözün arkada kalmaz cnm
hoşgeldiiiiin bildirimler cuma günü yapılıyo cnm..
öğlen neden yok benmi kaçırdım
cnm seni yormayacaksam ayran detoksunu yazabilirmisin bana takibindeyim işe yararsa bende yapıyım...tabi yapabileceğim bişeyse..
ben seni anliyorum charm bende gunde mecburen hep 2ogun yiyorum biri oglen 11 11bucuk civari oluyor digeri aksam 5 civari evde 2 kucuk cocuk var onlara gore ayarliyorum kendimi mesela bugun aksam yemegini 4bucukta yedim
nooolduki ne kaçırdım
menün güzel cnm Allah kolaylık versin şifa versin zor bi durumsira geldi kendi menüm e
kayinpederim hasta biliyosunuz o yuzden cok düzenli bi liste degil. hastaneye gidip geliyorum.
sabah 3 kuru kayisi 2 bardak ilik su
kahvalti 10.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
tarçınlı yeşil cay
ilave yesillik ve ekmek olmasi gerekiyodu, ama cikip almaya insan lazim.
11.30
1 kase yogurt
2 bardak ilik su
17.30
1 kucuk ton balik
cesit cesit yesillikli salata
2 dl tm bgd ekmegi
beyaz cay
1,5 lt kadar su 3 saat yuruyus ayaklarimin alti sisti.
ooof süper ya bnde istiyoruuumbuyuk degisimmmmm
bizde yaparizzzzzzzzzzzzzzzzzz
anladım cnm ben geç kalksamda fazla yediğim içinGeç kalktım öğün kaydı..
iki saatte bir bunu yiyip başka yanına hiçbirşey yemiyosun ama değilmi yani sadece kahvaltı hakkın vartabiki yazayim tatlim 2 lite ayrana 4 kasik haslanmis nohut 4 kasik bugday istersen mercimekte katabilirsin ve salatalik rendeleyebilirsin ben sadece nohut ve bugday ile yaptim sonra nane pulbiber Sabah normal kahvalti yapiyorsun sonra her iki saate bu corbayi iciyorsun canim
hahahahhahahhahahhahhahahhahhahahhahahaha
normalde oğlumu okula bırakıp kahvaltıyı 9-9.30 gıbı yapıyorum da bugun alarmdan dolayı kalkamamısım :)
ama ben öğle yemegımı yedıgım menuyu de yazsam diğer arkadaslara az gelebılır. :)
cunku gecen senede oyleydı herkes benım menuye az dıye takılıyordu
akşam öğününü de dedıgın gıbı bazen 4, genellıkle ise 5 te bıtırıyordum
nooolduki ne kaçırdım
menün güzel cnm Allah kolaylık versin şifa versin zor bi durum
ooof süper ya bnde istiyoruuum
anladım cnm ben geç kalksamda fazla yediğim için
iki saatte bir bunu yiyip başka yanına hiçbirşey yemiyosun ama değilmi yani sadece kahvaltı hakkın var
noluyo ya ne kaçırdımm:26:
efendiiiiiiiiimmkizlaaaaar
aralar nerdekibenim menum
kahvalti 1dilim ekmek ustu surme peynir 2catal helva canim cekmisti sutlu sekersiz kahve
aksam firinda yapilmis 3 bucuk kofte 3dilim patlican ayran salata
şifa olsun
anladim canim bence normal miden kuculmustur az yiyorsundur banada hep az diyorlardi gecen sene hatirlarsan
neden olmasin canim yapariz yaza Kadar vakti vardi hepimiz fit olarak yaza girecegiz
evet cnm iki saatte bunu yiyeceksin sadece Sabah kahvalti hakkin var
ya birsey olmuyor ben kendi kendime guluyorummm delirdim ayran detoksu carpti galibaa:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?