70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sorun bendemi bilmiyorum ama yine sifre yada adres yanlis diyor

:) bayanlarin en byuk dusmani zaten bu tatli bende mtfakta tatli var zor tutuom kendimi ama tarcin tatli krizini geciriomus bide pekmezli sut bilmiorum kalorisi nasildir ama denedim gecio yani

yok bende öyle olmuyor işte, benim tatlı krizinden öte çikolata krizim tutuyor, yani direk tek bi şey canım çekiyor, evli olsam hamileyim diyeceğim yani normalde tatlılarla pek aram yok zaten (çikolatalı olanları hariç) şerbetli tatlı asla yemem mesela, ama çikolataaa diyince çıldırıyorum onu geçirmenin mümkünatı yok ya yiyeceğim ya da yiyeceğim

ahh ahh bende aynı durumdayım.kötü durumdayım anlatamammm

benim canım çektiği an yiyorum ne yalan söyleyeyim, geçicek zaten bu dönem, kendimi psikolojik baskıya maruz bırakacağıma 1 hafta kilo alıvereyim, yine verilir, hem duraklama dönemi de ertelenmiş olur, 1 haftada en fazla 1 kilo alırım zaten, - ki almıyorum. 500gr vermişim bile. tabi yememiş olsaydım 1kg garanti verirdim de, neyse az hasarla atlatıyorum:)

hoşgeldin canım umarım daim olur bu kararlılığınn...

Topigimize nazarr değdi kimseee uğramıyor dahaaa

Nerdesinizzzz ey hatunlarrr zayıflamak için can atan bayanlar

evet maşallah diyelim topiğimizee herkesin işi var galibaa..

40 dakika selülit savar yaptım 10 dakika karın çalıştım kendimi müthiş hissediyorum

valla bravotüm alkışlarr sana dilekciğim...yarın cumaymış ya..az önce eşimden öğrendim..:26::26:bildirim var ve hiç umutlu değilim..

canım bitter çikolata ye o biraz daha sağlıklı ve daha çok çabuk kesiyor beni hani yedikçe yiyesin gelmiyor..

canım bitter çikolata ye o biraz daha sağlıklı ve daha çok çabuk kesiyor beni hani yedikçe yiyesin gelmiyor..

evet aklıma gelmiyor değil ama o da ihtiyacımı karşılamıyor ki, artık dondurma yiyorum daha az kalori çikolataya nazaran (3 magnumu aynı anda yediğimi saymazsak ) çünkü çikolata alırken nerde en büyük boy var gidip onu alıyordum, 500 kalori. ama magnumda 250 var, daha mantıklı ona nazaran. ama bugün daha iyiyim, geçiyor :)

bu krizlerin kaç gün sürüyor pekiii??seninki de zormuş be anam

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
2907anniss, triendy21+, kadei, aliefe2009+, umay0110+, bsra2445

menümü yazayım bu arada
sabah
2 bardak şekersiz çay
2 küçük parça peynir
7-8 tane yeşil zeytin
2 dilim ekmek,
2 yemek kaşığı kadar kıymalı yumurta

ara yok

öğle
1 tabak pırasa yemeği
yarım kase yoğurt
3 dilim ekmek

ara
yarım elma

akşam
1 tabak patates salatası
yarım kase yoğurt

akşam 9 gibi yarım muz

Son düzenleme:

arada şimarmak varya sende o aralarda yersin işte ohh

canım dmk nın 104. maddesine göre ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1,5 saat.(devlet memurları kanunu)

bu arada işim hallolmuş şükür pazartesi işe başlıyorum.

hayirli olsun canim

nnedennnn topik bu Kadar sessizlesti yaaaaaaaaaaaaaaaaaanerdesiniz caaanlar

burdayim ozledim sizi valla

Bende artiyi gorebilirim, bugun yedim de yedim.

Geçmiş olsun canim, simdi nasılsın
Topigimize nazarr değdi kimseee uğramıyor dahaaa

Nerdesinizzzz ey hatunlarrr zayıflamak için can atan bayanlar

burdayim, bugun fazla kacirinca gelmeye yuzum olmadi

40 dakika selülit savar yaptım 10 dakika karın çalıştım kendimi müthiş hissediyorum
Wowww

kizlar yarin tarti gunu kac gundur tartilmiyorum cok merak ediyorum Kilo gittimi acaba
Menun guzel tatlim

sağol canım Allah razı olsun inşallah...umarım hayırlısı işe başlamamdır..kaç gündür yediğimi içtiğimi bilmiyordum dikkat etmeye çalışıyordum evet ama öyle aşırı değildi dikkatim arada kaçamak bişiler yemiş oluyordum..ama bugün dikkat ettim bakalım tartı bana ne gösterecekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…