Yok canim kullanmıyorum sadece ayda bir ayran detoksu var onu uyguladim bir kere yaptığım spor ve az yemek
evet ya aynen öyle
dur diyorumiyorum bitürlü
gidişat kötü
geçmiş olsun valla kalçadan iğneden bende korkuyorum arkam dönük ya kendimi savunmasız hissediyorum sanırım
buarada çocukları napıyorsun götürüyormusun sabah akşam
aaa niye olmuyokii
şaşırdım şimdi
linki vereyim tekrar bak canım ya şimdi kafama takıldı yoksa sadece benmi bakabiliyorum
http://menekserengi.blogspot.com.tr/
:) bayanlarin en byuk dusmani zaten bu tatli bende mtfakta tatli var zor tutuom kendimiama tarcin tatli krizini geciriomus bide pekmezli sut bilmiorum kalorisi nasildir ama denedim gecio yani
ahh ahh bende aynı durumdayım.kötü durumdayım anlatamammm
hoşgeldin canım umarım daim olur bu kararlılığınn...merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni geldim uzun zamandır 5 kg fazlam var pazartesi 73 kg diyet yapıyorum şuan 72.2 kg çıktım azim geldi ama aslında ne kadar gereksiz şeyler yiyip kilo aldığımı farkettim hepbirlikte zayıflamak dileyiğle
Topigimize nazarr değdi kimseee uğramıyor dahaaa
Nerdesinizzzz ey hatunlarrr zayıflamak için can atan bayanlar
40 dakika selülit savar yaptım 10 dakika karın çalıştım kendimi müthiş hissediyorum
benim canım çektiği an yiyorum ne yalan söyleyeyim, geçicek zaten bu dönem, kendimi psikolojik baskıya maruz bırakacağıma 1 hafta kilo alıvereyim, yine verilir, hem duraklama dönemi de ertelenmiş olur, 1 haftada en fazla 1 kilo alırım zaten, - ki almıyorum. 500gr vermişim bile. tabi yememiş olsaydım 1kg garanti verirdim de, neyse az hasarla atlatıyorum:)
canım bitter çikolata ye o biraz daha sağlıklı ve daha çok çabuk kesiyor beni hani yedikçe yiyesin gelmiyor..
evet aklıma gelmiyor değil ama o da ihtiyacımı karşılamıyor ki, artık dondurma yiyorum daha az kalori çikolataya nazaran (3 magnumu aynı anda yediğimi saymazsak) çünkü çikolata alırken nerde en büyük boy var gidip onu alıyordum, 500 kalori. ama magnumda 250 var, daha mantıklı ona nazaran. ama bugün daha iyiyim, geçiyor :)
yok bende öyle olmuyor işte, benim tatlı krizinden öte çikolata krizim tutuyor, yani direk tek bi şey canım çekiyor, evli olsam hamileyim diyeceğim yaninormalde tatlılarla pek aram yok zaten (çikolatalı olanları hariç) şerbetli tatlı asla yemem mesela, ama çikolataaa diyince çıldırıyorum onu geçirmenin mümkünatı yok ya yiyeceğim ya da yiyeceğim
ben giderim kızlar kendinize iyi bakın..yaarın görüşürüz hoşçakalınn
kizlar yarin tarti gunu kac gundur tartilmiyorum cok merak ediyorum Kilo gittimi acaba
güle güle canım
kizlar yarin tarti gunu kac gundur tartilmiyorum cok merak ediyorum Kilo gittimi acaba
hala burdayım kopamadımm.bu arada hoşgeldin tatlım geçmişte yazdıklarını okumuştum cevap yazmadım sanırımm
canım dmk nın 104. maddesine göre ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1,5 saat.(devlet memurları kanunu)
bu arada işim hallolmuş şükür pazartesi işe başlıyorum.
nnedennnn topik bu Kadar sessizlesti yaaaaaaaaaaaaaaaaaanerdesiniz caaanlar
Herkese guzel bi gun diliyooorruuumm)) ay kizlar ben felaket iradesiz bisey oldum kah uc gun diyetteyim sonra bi bakmisin bozmusum diyeti...
yani anladigim su ki kendimi toparlayamiyorum. bende bugun tekrardan sabah sporuna basladim oglen eve bi geldim annem borek yapmis azcik yedim bir kase de corba ictim. ne yapayim moralim bozuk tarti bu hafta arti bile olabilir
Geçmiş olsun canim, simdi nasılsın
sağol canım,,allahtan benim iğne korkum yok,,rahatım o yönden yani vurarken acımıyoda kalkıp çıkınca hastaneden başlıyo yanma,topallayarak yürüyorum napiyim o derece
hastane yakın zaten hızlı yürüyerek gidersem 5-6 dk sürüyodur hiç hesaplamadım ama
çocuklar bensiz durmazki hemen peşime takılıyolar,eğlenerek gidip geliyoruz,gerçi dün sabah erken gittim 9.30gibi uyuyolardı daha,ben gidip geldim 10dkda,uyanan olmamıştı daha,akşamda 6da beraber gittik,bugün uyanamadım erken,öğleni buldu çıkmamız beraber gittik yine,akşamda 9.30 gibi gidicez bakalım,,daha 6 tane iğnem var yaa ,,
çocuklar iğne vurulurken bakıyolar bide,kızım diyo her seferinde acıdımı anne diye,,ağlamıcan dimi diyo,,ben senmiyim ağlıyım hiç acımadı diyorumöyle işte,
Topigimize nazarr değdi kimseee uğramıyor dahaaa
Nerdesinizzzz ey hatunlarrr zayıflamak için can atan bayanlar
Wowww40 dakika selülit savar yaptım 10 dakika karın çalıştım kendimi müthiş hissediyorum
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
2907anniss, triendy21+, kadei, aliefe2009+, umay0110+, bsra2445
menümü yazayım bu arada
sabah
2 bardak şekersiz çay
2 küçük parça peynir
7-8 tane yeşil zeytin
2 dilim ekmek,
2 yemek kaşığı kadar kıymalı yumurta
ara yok
öğle
1 tabak pırasa yemeği
yarım kase yoğurt
3 dilim ekmek
ara
yarım elma
akşam
1 tabak patates salatası
yarım kase yoğurt
akşam 9 gibi yarım muz
Menun guzel tatlimkizlar yarin tarti gunu kac gundur tartilmiyorum cok merak ediyorum Kilo gittimi acaba
hayirli olsun canim
burdayim ozledim sizi valla
Bende artiyi gorebilirim, bugun yedim de yedim.
Geçmiş olsun canim, simdi nasılsın
burdayim, bugun fazla kacirinca gelmeye yuzum olmadi
Wowww
Menun guzel tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?