- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni geldim uzun zamandır 5 kg fazlam var pazartesi 73 kg diyet yapıyorum şuan 72.2 kg çıktım azim geldi ama aslında ne kadar gereksiz şeyler yiyip kilo aldığımı farkettim hepbirlikte zayıflamak dileyiğle
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni geldim uzun zamandır 5 kg fazlam var pazartesi 73 kg diyet yapıyorum şuan 72.2 kg çıktım azim geldi ama aslında ne kadar gereksiz şeyler yiyip kilo aldığımı farkettim hepbirlikte zayıflamak dileyiğle
Bu günkü menüm
Sabah
3 zeytin
1 kk peynir
Yarım bardak portakal suyu
Yarım dilim ekmek
Ara
Fom çayı limonlu
Öğle
1 kepçe çorba
Bolca yağsız salata
2 kaşık yoğurt
Ara
2 adet diyet bisküvi
Akşam
4 kaşık mantar kavurması
1 kaşık yoğurt
Yarım dilim ekmek
Bol bol su. hesabını bile yapamadım bugün çok susadım
Kizlar yediklerimi yaziyorum bana biraz fazla gldi ama bide siz bakin bakalim
Yarim saat bsiklete bindim ve 100 tane twist yaptim sonra
1 bardak sut ve 5 kuru kayisi
Kahvalti:
bir dlm ekmek
Salatalik
Haslanmis patates
Yesil zeytin
Ara ogun:
1 simit
Aksam:
Tavuklu salata
3 kasik makarna
Aksamda 100 ip atlama 25 mekik ve bi kac egzersiz hareketi
Simit ve makarna fazla olmuş tatlim
selam kızlar bi kaç gündür topik pek bir sessizdi
benimde evde ki bilgisayar çöktü akşamları giremiyorum menüde paylaşamıyorum.
diyet güzel gidiyor benim
ama bu hafta kilo veremedim nedense geçen hafta çok hızlı verdim kaçamaklara rağmen bu hafta duraksadı mı ne :44::44::44:
bugün sabah kahvaltısı biraz ağır oldu ama toparlamaya çalıştım sonradan akşama sporda yapıcam sorun olmaz herhalde
Ewt banada ole geldi neyse yarin daha dikkat ederim.artik
Bu günkü menüm
Sabah
3 zeytin
1 kk peynir
Yarım bardak portakal suyu
Yarım dilim ekmek
Ara
Fom çayı limonlu
Öğle
1 kepçe çorba
Bolca yağsız salata
2 kaşık yoğurt
Ara
2 adet diyet bisküvi
Akşam
4 kaşık mantar kavurması
1 kaşık yoğurt
Yarım dilim ekmek
Bol bol su. hesabını bile yapamadım bugün çok susadım
Cok guzel menuleriniz var ya.seninkinede bayildim.benmki baya cok kalmis sizinkilerin yanindaMenü
Sabah
Süt+cornplakes
Ara
Leblebi
Bir kaç badem
Öğlen
Salata
Ara
Açıktim bir tane tavuk snitzel yedim
Akşam
Ispanak
Yoğurt
2 buçuk litre su
40 dakika selülit savar yaptım 10 dakika karın çalıştım kendimi müthiş hissediyorum
Cok guzel menuleriniz var ya.seninkinede bayildim.benmki baya cok kalmis sizinkilerin yanindazamanla ogrencez artik
:) selult savarda neymis kiz anlat bende yapim bari
Ebru şallınin videosu canim bacak kalça eriten sıkılastiran ve selülitleri yok eden video çok etkili
Geçnlerde kızım rahatsızlanmıştı sonra da oğlum aynı şekilde hastalandı ve ben günlerce uykusuz kaldım onun gerginliği ve eşimin anlayışsız tavırları yani beni suçlaması canımı sıktı. Kardeşime gitmişim ve onun çocuklarından bulaşmış kaldı ki yeğenim ve oğlum anaokulunda aynı sınıftalar
Hmm bi bakim cnm saol.selulte susam yagi ve asprn cok ii gelio.denedm ben ama susam yagi cok koktgu icin yapamadim
Ebru şallınin videosu canim bacak kalça eriten sıkılastiran ve selülitleri yok eden video çok etkili
Canim sen ek bisey kullaniomusun destek urun yada bi kur falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?