70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet kesinlikle hakediyorum, oklova bile yetmez o derece

Leslie yi bende yaptim cok ise yapio ama cok yoruo insanin elini kaldirmaya hali kalmio resmen hem hareket hem egzersiz super bisey

aslında koşu bandını çok istiyorum ama apartmanda sesten ötürü problem olabiliyor.:26: bilgilendirdiğin için sağol

Kizlar yediklerimi yaziyorum bana biraz fazla gldi ama bide siz bakin bakalim
Yarim saat bsiklete bindim ve 100 tane twist yaptim sonra
1 bardak sut ve 5 kuru kayisi
Kahvalti:
bir dlm ekmek
Salatalik
Haslanmis patates
Yesil zeytin
Ara ogun:
1 simit
Aksam:
Tavuklu salata
3 kasik makarna
Aksamda 100 ip atlama 25 mekik ve bi kac egzersiz hareketi

Son düzenleme:

sağol canım,,allahtan benim iğne korkum yok,,rahatım o yönden yanivurarken acımıyoda kalkıp çıkınca hastaneden başlıyo yanma,topallayarak yürüyorum napiyim o derece
hastane yakın zaten hızlı yürüyerek gidersem 5-6 dk sürüyodur hiç hesaplamadım ama
çocuklar bensiz durmazki hemen peşime takılıyolar,eğlenerek gidip geliyoruz,gerçi dün sabah erken gittim 9.30gibi uyuyolardı daha,ben gidip geldim 10dkda,uyanan olmamıştı daha,akşamda 6da beraber gittik,bugün uyanamadım erken,öğleni buldu çıkmamız beraber gittik yine,akşamda 9.30 gibi gidicez bakalım,,daha 6 tane iğnem var yaa ,,
çocuklar iğne vurulurken bakıyolar bide,kızım diyo her seferinde acıdımı anne diye,,ağlamıcan dimi diyo,,ben senmiyim ağlıyım hiç acımadı diyorumöyle işte,

Son düzenleme:
Ya cok cabaliorm ama kacamak yapiorm tatliya krsi ozellikle ondan olmuo sanirim.ama bu sefer kesin

bende öyleyim işte, çikolata ve dondurma beni can evimden vuruyor hep. en başlarda o kadar kararlı ilerliyordum ki hiç canım çekmiyordu ta ki regl dönemi gelene kadar, ama az kaldı 1 hafta sonra yine küsücem tüm tatlılara

:) bayanlarin en byuk dusmani zaten bu tatli bende mtfakta tatli var zor tutuom kendimi ama tarcin tatli krizini geciriomus bide pekmezli sut bilmiorum kalorisi nasildir ama denedim gecio yani

tuğbamm nasıl oldun tatlım?inşallah daha iyisindir..kuzucuklarını öptüm

Son düzenleme:

ahh ahh bende aynı durumdayım.kötü durumdayım anlatamammm

Herkese iyi akşamlar,

Bugünkü menüm;

Sabah aç karna 1 kayısı kurusu, sonra biraz su.

Sonra 1,5 saat yürüyüş.

Sonra limonlu maydanoz kürü.

15 dakika sonra kahvaltı: lorlu ve maydanozlu omlet, bir dilim tahıllı ekmek ve tek şekerli çay

Ara öğün: limonlu yeşil çay

Öğle yemeği: kırmızı biber, yeşil biber ve lordan yapılmış bir omlet. ve bir dilim tahıllı ekmek

Ara öğün: süt ve birkaç badem, kefir ve birkaç badem

Akşam: Marul, domates, biber, salatalık, lor, beyaz peynir, zeytinyağı ve nar ekşisinden oluşan koca bir tabak salata...

Yaklaşık 1 saat yürüyüş. Yaklaşık 2 litre su.

Bu arada bugün süt ve süt ürünlerinin ve yumurtanın dibine vurmuşum

Kizlar l carnitine hakkinda bilgisi olan varmi yag yakmayi hizlandiriyomus

Evet ben kullanıyorum canım. Daha erken tabi etkisini görmek için ama kullanan arkadaşlarım memnundu. Ayrıca enerji veriyormuş, yağ yakmanın yanında. Örneğin 1 saat spor yapabilirken,2 saat yapabilmek gibi... Birde hap ve likit olarak 2 çeşit. Ben hap olanını kullanıyorum. Ama likit daha etkiliymiş. Burada L-Carnitine hakkında bilgi var

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=382484

Aa yeni duydum bak bunu bi arastiriyim bakim yan etkisi falan varmi peki canim bide nerden ve ne kadara aldin

Aa yeni duydum bak bunu bi arastiriyim bakim yan etkisi falan varmi peki canim bide nerden ve ne kadara aldin

Aslında alalı oldu ama yeni başladım kullanmaya,fiyatını hatırlamıyorum ama gncden aldım arkadaşlarım tavsiye ettiği için. Ama daha çok marka var istersen araştır sen yinede canım

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni geldim uzun zamandır 5 kg fazlam var pazartesi 73 kg diyet yapıyorum şuan 72.2 kg çıktım azim geldi ama aslında ne kadar gereksiz şeyler yiyip kilo aldığımı farkettim hepbirlikte zayıflamak dileyiğle

Bu günkü menüm
Sabah
3 zeytin
1 kk peynir
Yarım bardak portakal suyu
Yarım dilim ekmek

Ara
Fom çayı limonlu

Öğle
1 kepçe çorba
Bolca yağsız salata
2 kaşık yoğurt

Ara
2 adet diyet bisküvi

Akşam
4 kaşık mantar kavurması
1 kaşık yoğurt
Yarım dilim ekmek

Bol bol su. hesabını bile yapamadım bugün çok susadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…