Idolumsun
hosgeldin canim
15 saat uyku ustune 3 magnum mu
günaydın herkese.
gezmekten eve bile giremedim son iki gündür,bugün de uzun işlerim var dışarıda.
hareket oluyor bana,bugün de dikkatli gidersem fazlalıklarımı atacağım sanırım.
yarından itibaren spora ve menü paylaşımına devam edeceğim inşallah.
anniss uğradı mı kızlar,ben hızla bir geçmişe baktım göremedim.sanırım başladı işe.
kadei 3 magnum gördüm,oklavayı kapıp sana gelesim geldi.
zeydemor hoşgeldin.
Bazı modeller apartmanda alt kata çok ses geçiriyor. Sen de böyle bir sorun oldu mu ? :44:
yeterli çabayı sarfetmiyorsun demekki :44: biraz sabır gerekli
selam canım hoş geldin bu arada..benim koşu bandım var ben de çocuktan dolayı ve çok vakit bulamadığım için kullanamıyorum.internette rastlamışındır leslie ile yürü diye youtube ye de yazsan olur ben onu yapmaya çalışıyorum.gerçekten çok etkili oluyor koşu bandındansa leslie tavsiye ederim...
evet ya aynen öyle
dur diyorumiyorum bitürlü
gidişat kötü
geçmiş olsun valla kalçadan iğneden bende korkuyorum arkam dönük ya kendimi savunmasız hissediyorum sanırım
buarada çocukları napıyorsun götürüyormusun sabah akşam
Ya cok cabaliorm ama kacamak yapiorm tatliya krsi ozellikle ondan olmuo sanirim.ama bu sefer kesin
bende öyleyim işte, çikolata ve dondurma beni can evimden vuruyor hep. en başlarda o kadar kararlı ilerliyordum ki hiç canım çekmiyordu ta ki regl dönemi gelene kadar, ama az kaldı 1 hafta sonra yine küsücem tüm tatlılara
sağol canım,,allahtan benim iğne korkum yok,,rahatım o yönden yani vurarken acımıyoda kalkıp çıkınca hastaneden başlıyo yanma,topallayarak yürüyorum napiyim o derece
hastane yakın zaten hızlı yürüyerek gidersem 5-6 dk sürüyodur hiç hesaplamadım ama
çocuklar bensiz durmazki hemen peşime takılıyolar,eğlenerek gidip geliyoruz,gerçi dün sabah erken gittim 9.30gibi uyuyolardı daha,ben gidip geldim 10dkda,uyanan olmamıştı daha,akşamda 6da beraber gittik,bugün uyanamadım erken,öğleni buldu çıkmamız beraber gittik yine,akşamda 9.30 gibi gidicez bakalım,,daha 6 tane iğnem var yaa ,,
çocuklar iğne vurulurken bakıyolar bide,kızım diyo her seferinde acıdımı anne diye,,ağlamıcan dimi diyo,,ben senmiyim ağlıyım hiç acımadı diyorumöyle işte,
bende öyleyim işte, çikolata ve dondurma beni can evimden vuruyor hep. en başlarda o kadar kararlı ilerliyordum ki hiç canım çekmiyordu ta ki regl dönemi gelene kadar, ama az kaldı 1 hafta sonra yine küsücem tüm tatlılara
Kizlar l carnitine hakkinda bilgisi olan varmi yag yakmayi hizlandiriyomus
Evet ben kullanıyorum canım. Daha erken tabi etkisini görmek için ama kullanan arkadaşlarım memnundu. Ayrıca enerji veriyormuş, yağ yakmanın yanında. Örneğin 1 saat spor yapabilirken,2 saat yapabilmek gibi... Birde hap ve likit olarak 2 çeşit. Ben hap olanını kullanıyorum. Ama likit daha etkiliymiş. Burada L-Carnitine hakkında bilgi var
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=382484
Aa yeni duydum bak bunu bi arastiriyim bakim yan etkisi falan varmi peki canim bide nerden ve ne kadara aldin
Aslında alalı oldu ama yeni başladım kullanmaya,fiyatını hatırlamıyorum ama gncden aldım arkadaşlarım tavsiye ettiği için. Ama daha çok marka var istersen araştır sen yinede canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?