- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
bende aynı durumdayım hiç keyfim yok,dün regl oldum şiştikçe şiştim bide kabızlık başladı,anaam tartıya bu kadar yansıycana düşünmüyodum ama olan oldu,regl bittikten sonra 59u görürüm tekrar umarım
sıkma canını ipin ucuna dikkat et yeter
tebrik ederim cnm,dediğin gibi bi alıp bi veriyoz noluyosa artıık
400gr benim hedefimdi bu hafta ama malesef regl oldum dün,artıdayım fenaaaa
al bi 400daha tebrikler,hiç yoktan iyidir
canım 500gr çok iyi bence,hem demiyomuydun reglim gecikti diye,başladımı bari,eğer başladıysa onun şişkinliği vardır,vücut su tutuyo tartıya bu şekilde yansıyo,üzülmene gerek yok yani,regl bittikten 2 gün sonra asıl kilonu görüceksin tartıda merak etme
tebrikler
bende haftalar sonra yine 60ı gördümama bahanem belli şişim şuan,wcyede çıkamadım 2 gündür,ee bide reglin 2.gününü yaşıyorum olucak okadar
gün içinde aç kalınca cidden vücut çok sapıtıyo,aldığı besinleri depo ediyo buda yağlanmamıza sebeb oluyo,en iyisi bundan sonra aç kalma derim ben
harikasın tebrikler
hoşgeldin canım,hatırlıyorum seni
kilo almadan gelmişsin tebrik ederim
genelde burdan gidince kilo alınıyo
tebrikler canım,bravooooo
Canım benim adet gecikiyor nedensecanım kilo çizelgende 72.6 yazıyo,sen 72.5 olmamışmıydın:26:
tesekkurler canimbende aynı durumdayım hiç keyfim yok,dün regl oldum şiştikçe şiştim bide kabızlık başladı,anaam tartıya bu kadar yansıycana düşünmüyodum ama olan oldu,regl bittikten sonra 59u görürüm tekrar umarım
sıkma canını ipin ucuna dikkat et yeter
al bi 400daha tebrikler,hiç yoktan iyidir
canım 500gr çok iyi bence,hem demiyomuydun reglim gecikti diye,başladımı bari,eğer başladıysa onun şişkinliği vardır,vücut su tutuyo tartıya bu şekilde yansıyo,üzülmene gerek yok yani,regl bittikten 2 gün sonra asıl kilonu görüceksin tartıda merak etme
tebrikler
bende haftalar sonra yine 60ı gördümama bahanem belli şişim şuan,wcyede çıkamadım 2 gündür,ee bide reglin 2.gününü yaşıyorum olucak okadar
gün içinde aç kalınca cidden vücut çok sapıtıyo,aldığı besinleri depo ediyo buda yağlanmamıza sebeb oluyo,en iyisi bundan sonra aç kalma derim ben
harikasın tebrikler
hoşgeldin canım,hatırlıyorum seni
kilo almadan gelmişsin tebrik ederim
genelde burdan gidince kilo alınıyo
tebrikler canım,bravooooo
tesekkur ettimTebrikler canim
GÜNAYDIN HERKEZEEEkilo verenleri tebrik ediyorum, ben gibi alanlarada allah yardım etsin diyorum 2 gündür wcye çıkamıyorum,aslında çok güzel beslendim haftanın son 3 günü ama neden kabızlık çekiyorum anlamadım,,bide dün regl oldum kasıklarım fena ağrıyo,,tartı beni acayip şaşırttı bugün beklemiyodum,çünkü cidden iyi beslendim akşam erken yedim,:26:
başlangıç:62
geçen hafta:59.4
bu hafta:61.2
gelen:+1800
toplam giden:800
hedef:55
hedefime gitgide uzaklaşıyormuyum neeşuna bakın yaa geçen hafta toplamda verdiğim kilo 2.900 yazıyodu şimdiyse kaça düşmüş hiç yakıştıramadım kendime,neyse regl biticek nasılsa yine 59a düşmüş olurum bu hafta tam gaz devam durmak yok kararlıyım,10 marttaki 55 hedefimi 14 marta çıkardım tam cumaya denk gelsin diye,, ALLAH sonumu hayır etsin
tamam canım teşekkürlerAcilio stede srun yok cnm
hmm tamam canım demekkis sitede sorun yokmuşminecim neden olmadigini anladim bizim leptopda esimin Google hesabi gecerli sayiyor ondan olmuyormus simdi onunkiyle denedim oluyor
canım faceden sayfa açmam lazım şuan siteylede uğraşamıyorum orası yük olur banaminecim facede begen yapsanda ordan begenebilsek sayfani simdi esimin adina takip edersem kizabilir malesef
evet canım tek olduğu için olabiliramanın kııız benimkilermi hareketli değil,,nerdeeee
gün boyu burnumdan getiriyolar evdee,,ama allahtan sokağı çok seviyolar,dışarda hiç üzmüyolar beni,iğne anındada usludurlar allah var,,o yönden senden şanslıyım sanırım,,bide iki kişi olduklarından sanırım kendileri oyalanıyorlar beni sıkıntıya sokmuyolar,seninki tek olduğu için üzüyodur seni napsıın,olucak okadar
kızlar ne güzel motive olmuş durumdalargünaydın kızlar..hayırlı cumalar herkese
ilk bildirim benden gelsin...
hiç diyet havam yok. keyifsizim ama bırakırsam ipin ucu iyice kaçacak biliyorum
baş:67.2
geç.hf:64.2
bu hf:65.4
gelen:1200 gr
top. gid:1.8 kg
hed:57 kg(bendeki bu kafayla artık hayal gibi gelmeye başladıya)
bu hafta gayet güzel menüler vardı
umarım karşılığını alırsınız..
dur kız nereye gidiyorsungünaydın hayırlı cumalar herkese Rabbim ellerimizi boş çevirmesin inşaAllah
kilo bildirimimm;
başlangıç:69.7
geçen hafta:67.2
bu hafta:66.8
giden:-400gr
toplam giden:2.900
hedef:60.0 (15 nisana kadar)
hafta ortasında 66.5 ü görmüştüm ne güzel dedim gider bu 500 daha ama nerdeee bi alıp bi verioz bakalım hayırlısı
yarışıyorduk unuttunmubaşlangıç:70.9
geçen hafta:67.4
bu hafta:67
giden:-400gr
toplam giden:3.900
hedef:65
17 şubat hedefimdi 67.
5 gün gecikmeli olsa da tutturdum,mutluyum.
500 gra niye üzülüyorsun şekerim yabaşlangıç:75
geçen hafta: 73
bu hafta:72,500
giden:-500gr
toplam giden:2,500
hedef:60
bu hafta sadece 500gr verebildim üzgünüm çok
ama bunada şükür haftaya daha iyi olacak inşallah
teşekkürler canımAciliyor cani,.
Ayrica sabah sabah istaha geldim.
ellerine saglik
bu sefer unutmadımhatunlar bildirimlerinizi bana mesaj atmayı unutmayın
grını bildiğin bişeyi tart canımakıl verin bi baskülüm tartmıyor hep hata verip duruyor..evin her köşesini denedimm
süper yaagunaydin kizlar bende bildirimimi yapayim
baslangic 67.7
gecen hafta 63.9
bu hafta 62.9
giden 1000gr
toplamda giden 4.8
hedef 53
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
kilo değildir o zatenGÜNAYDIN HERKEZEEEkilo verenleri tebrik ediyorum, ben gibi alanlarada allah yardım etsin diyorum 2 gündür wcye çıkamıyorum,aslında çok güzel beslendim haftanın son 3 günü ama neden kabızlık çekiyorum anlamadım,,bide dün regl oldum kasıklarım fena ağrıyo,,tartı beni acayip şaşırttı bugün beklemiyodum,çünkü cidden iyi beslendim akşam erken yedim,:26:
başlangıç:62
geçen hafta:59.4
bu hafta:61.2
gelen:+1800
toplam giden:800
hedef:55
hedefime gitgide uzaklaşıyormuyum neeşuna bakın yaa geçen hafta toplamda verdiğim kilo 2.900 yazıyodu şimdiyse kaça düşmüş hiç yakıştıramadım kendime,neyse regl biticek nasılsa yine 59a düşmüş olurum bu hafta tam gaz devam durmak yok kararlıyım,10 marttaki 55 hedefimi 14 marta çıkardım tam cumaya denk gelsin diye,, ALLAH sonumu hayır etsin
3 günde çok güzel gitmişBu haftaki bildirimim.
başlangıç =79
geçen hafta=78.6
bu hafta =77.9
giden gelen=-700gr
toplam giden =1.1kg
hedef =60
Burada bu son 3gün dikkat ettim.ondan önce diyette değildimki diyebilirim
test alsana eczanedenCanım benim adet gecikiyor nedense
ihtimalde vermiyorum ama acaba hamilemiyim diyorum.
dün en az 2 saat yürüdüm o kadar ki kahve rengi akıntım oldu
sağ kasığım bu sabaha kadar ağrıdı ama adet olamadım canım sıkıldı bu yüzden
çizelgemi düzeltmedim henüz..
ayrıca sen zaten fıstık gibisin sıkıntı yapma ben inanıyorum hedefine ulaşacağına
süper olur vallakizlar Boyle Kilo vermeye devam edersem 25nisana Kadar 9 Kilo vermis oluyorum super olur tabi daha erken versemde olur
selam kızlar
güzel kilolar gitmiş tebrik ederim
genel olarak motivasyonunuz çok güzel
bende malesef yok ondan
dün öğlen toplantımız vardı
akşam eve gittim kısır yapayım dedim 6 gibi yapıyorum komşum aradı sinemeya nezaman gidiyoruz
tabi benim kısır işi yalan oldu
sinemada patlamış mısır falan yedim yemeksiz akşamı geçirdim
wcye falanda çıkınca sabah eksi çıktım
ama sevindim diyemem
çünkü çabam yok
yemek yemediğiğimden oldu
neyse
başlangıç:68,2
geçen hafta 67,4
bu hafta: 66,9
giden: 500
toplamda giden 1,300
hedef 60
keşke tekrar 67e çıkmasam ama haftasonu bol yemeli geçecek hep misafirlikteyim
dur kız nereye gidiyorsun
beni geçmek yok öyle 65e falan düşme bensiz
bu sefer unutmadım
eksiyim ya
selam kızlar kilo bildirimini özelden yapıyoruz değil mi? umarım keyifler yerindedir ben bu hafta + gördüüüümmmmm
malesef motivasyon yok bendeMotivasyonunu hiç düşürme 500gr.gitms sonuçta
Misafirliktede bir lokma al sohbet et ikinci lokmayı unut sonra bidaa al
Bu şekilde korumaya çalış kendini bak yaz geliyor..
seni bekliyorum zaten canım yoksa kesin vermiştimhaftaya kapışalım aynıyız zaten bakalım nolcak kim daha çık vercek tamam mıı??? böyle ol canım işte her hafta ekside olcaz bundan sonra merak etme sen
hah şöyle benden önce gitmek yok
bak sen düğün yapacan ben çocuk
tamam canım bu hafta kapışalım
bakma sen benden giden tesadüf oldu ama haftaya dikkat edecem
keşke balkaymak suzi fadime hasret handede olsaydı dilekte tabiii bizi temelli bıraktı
başka unuttuğum varmı :26:
keşke balkaymak suzi fadime hasret handede olsaydı dilekte tabiii bizi temelli bıraktı
başka unuttuğum varmı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?