70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba herkese

tartilamadim ben bu sabah, zaten durumun pek ic acici oldugunu sanmiyorum, neyse bakalim yine de ugrayip selam vereyim dedim,
herkese hayirli cumalar, optummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben kendimden ornek verdim dun borekcinin onunden geciyordum icimden al -alma mucadelesi yasadim dedim.Almamamin sonucu zararlarini bilmek, benim seker sikintim vs bu beni yetiskinin yonlendirdigi anlardan birisiymis ama herseferinde galip gelen taraf o olmuyor tabi.

bunun gibi konularda icimdeki icimdeki yetiskini dinleyip sesini yukseltmem gerekiyormus.elimde birkac psikoloji kitabi var hft sonu onlara goz atmaya calisacagim.

Bizimkide alisverise cok merakli.
Bide gorenden g... bilmem neden b.....
derler ya aynen oyle giymicek bile olsa alir

ay şimdi bende daha çok gıcık kaptım kv'deneallah sabır versin,neyse kurtuluyosun şükretki,böyle hayat geçermiydi yaa
merhaba herkese

tartilamadim ben bu sabah, zaten durumun pek ic acici oldugunu sanmiyorum, neyse bakalim yine de ugrayip selam vereyim dedim,
herkese hayirli cumalar, optummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

selam olsun canım,hayırlı cumalar sanada,hani kapışıyoduk noldu nereye kaçtın sen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar amma yazmışsınız maşallah.
bugün başımın ağrısından kıpırdayamıyorum,paralize oldum resmen.
ikindi namazından sonra yatayım dedim,hazır küçük te uyumuşken,önce arkadaş aradı,sonra 2 kere kargo,arkasından da büyük kızım geldi okuldan.heyyyt dedim kalktım söylene söylene.hep böyle olur zaten,kırk yılda bir kafa dinlemek haram bana.
anniss iş hayatın hayırlı olsun hepiniz için.
hande levent allah kurtarsın güzelim. büyüklerimizin aklı başında olması lazım ama bu devirde küçükler büyükleri idare ediyor ne hikmetse.
nutella senin nefis kontrolüne ihtiyacın var.eve abur cubur almamak ta işe yarayabilir.kalorisi düşük meyvelerden bulundursan,elini attığında çikolata yerine.ya da akşamdan bir gün sonrasının menüsünü yazsan,yedikçe artı koysan yanlarına,hem yiyecek takibi de yapmış olursun hem de liste gözünün önünde olduğundan tüm günü görüp daha mı yiyeyim moduna girersin belki.
tuğba regl bel ağrısı yapar canım,sabahki ağrın muhtemelen ondandır.zaman ilerledikçe daha iyi olacağını düşünüyorum.bir de günlük hayatına yürüyüşü eklesen,bel-karın kasların güçlendikçe bele gelen yük azalır,fıtık oluşumu tekrarlamaz.
e3a1=dilek doğru mudur.:44:

öyle düşünme zerra.her ev hanımı herşeyi dört dörtlük mü yapıyor sanki.herkes gücünün yettiğince çabalıyor dünyada.
sen ben umay yarışıyorduk bu hafta,umay 100 gramla birinci oldu.tebrik ediyorum.
haftaya 3 ümüzden de daha iyi performans bekliyorum kızlar.

kızlar ALLAH aşkına bildirimleri düzgün yapın lütfen çok rica ediyorum...
eskiler biliyor diyemiyorum maalesef
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
gelen-giden:
toplam giden:
hedef:

yeniler:
başlangıç
hedef

geçmiş olsun canım umarım bebişin bekletmeden gelir
benim bi oğlum var 3 yaşını bitircek bi de kızım var bir yaşını geçti.ben zaten üçü düşünmüyorum ama işte insan takılıyor neden olur niye olur bilmiyorum...
tedaviyede şimdi başlayamadık adet olunca doğum kontrol hapı kullanıcam umarım haplarla geçer şimdi vajinal fitil kullanıyorum 7 günlük... d.kont.hapını da içmem gerekiyomuş halbuki ben hiç kullanmayı istemem böle bişeyiii offff

şimdi ben yeni olaraktan bildirim yapayım

başlangıç 68.7
hedef 60

diyelim sonra bi hedef daha koyarız önümüze...

bugün jillian yaptım yediklerime pek dikkat etmedim

sabah
bir yumurta haşlanmış
biraz peynir bir dilim ekmek
4 zeytin
bir çatak helva
bir çatal fındık ezmesi

ara
unuttum

öğle
koca bi tabak çorba
bir dilim ekmek
patlıcan yemeği
yoğurt

ara
bir bardak ıhlamur
4 fındık

akşam
kabak yemeği
mercimek çorbası
yoğurt

olucak
sıkıntım şu akşam geç yiyoruz eşim geç geliyor ayrı yemiyorum bende bi de çay iç kahve iç olunca fena oluyo

ben zaten şekerli seven biriyim kahveyi çayı bide tatlıya düşkünüm offf ya keşke tuzlu sevseydim yemek yerken bile canım tatlı ister bıraksalar pastaları tek başıma bitiririm yaniii
mesela şimdi nette şerbetli baklava görmüştüm dün akşam yine onu anıyorum

bildirimimi anatkh018 e yapıcam diye anladım umarım yanlış olmaz olursada biri dürtebilir mi beni:18:

kızlar pek giremiyorum kusura bakmayın bu hafta ben battım dedim ama bugün diyetistene gittim aldım diye düşünüyodum almamışım bir kilo vermişim haftada az ama almamaktan iyi cnm senn menününe baktım herşey güzelde diyetisyenler bile günde bir kase çorba içceksen bir öüğün veriyo ya akşam ya öğle iç çorbanı vede 2 kepçe mesela bnm iki dilim ekmeğim varsa çorba içersem bir dilim düşüyo çorba deyip geçme oda kalori

Sabah
09.30
5 kuru kayisi
2 bardak ilik su

10.30
2 dl cavdar ekmeği
2 kucuk yumurta tavada
1 kk peynir
domates salatalik
yesil cay

1 cay k corekotu
2 bardak ilik su

11.30
2 profiterol
Kayisili form cay

15.30
1 yk makarna
3 yk yogurt
domates salatalik

17.00
2 dl revani

19.00 gibi
bamya yemegi
yogurt
1 dl cavdar ekm.

21.00
meyve olur heralde

cnm tatlıyı abartmışsın bugün biraz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…