70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende cok zorlanıyorum .ama kendime ödül koydum.oyuzden buradayım.yoksa hayatta devam edemiyorum

Şu kaynanamı ısısz adaya bırakıpterketmek istiyorum
çıldırtıyo beni ayrı eve taşınıcam die bi dünya laf söyledi
bu stres eşimle olan ilişkimide etkilşyo tartışmalar başladı sinirlerim çok bozuk

Kızlar acil sorum var. Saat 3 yemek saatim ve ben osaatte doktordan olacağım
Bir saat sonra evde olurum yani saat dört öğlen yemeği saatim olacak.
Evdede hiç yicem bişey yok kahvaltıda nesfit yemiştim yine nesfit mi yiyiyeim osaatte açlıktan ölüyo olurum yada salata mı yiyeyi ya öyle bişey ki öğlende az yersem akşamdan korkuyorum adet dönemimde yakın

Ne bozuyorsun moralini cnm bnm ayrı eve taşınacaksın Gül verecek değil ya. Hiç umrunda olmasın sen taşınmana bak eşinlede aranı bozma hiç inşallah mutlu olursun yeni evinde.güzel günleri düşün eşinlede bozulduğunda kalırsn

canim bakiyorum zaten aklimda bordum kebabiydi saniyorum onu yapmayi dusunuyorum ne guzel gozukuyor masaallah cok beceriklisin
insaallah sende gorursun canim

çalışınca her şey yarım kalıyor temizlik yemek çocuk.....
bazen ev hanımlarına özeniyorum...
bu hafta çok berbattım hiç dikkat etmedim.keyfim yok
inşallah haftaya toparlarım..
tebrikler sen vermişsin....

başlangıç:70.9
geçen hafta:67.4
bu hafta:67
giden:-400gr
toplam giden:3.900
hedef:65
17 şubat hedefimdi 67.
5 gün gecikmeli olsa da tutturdum,mutluyum.

başlangıç:75
geçen hafta: 73
bu hafta:72,500
giden:-500gr
toplam giden:2,500
hedef:60

bu hafta sadece 500gr verebildim üzgünüm çok
ama bunada şükür haftaya daha iyi olacak inşallah

Kilo bildirimim

Başlangıç 71.3
Geçen hafta 65.3
Bu hafta 64
Giden 1.3
Toplam giden 7.3

Herkese Günaydın

Kilo Bildirimim:

başlangıç:78
geçen hafta: 77
bu hafta:75,5
giden:-1,5
toplam giden:2,5
hedef:55

tebriker kızlar aferin size helalllllll...
ne güzel ..ben hep alırım ayrıdığımda
gunaydin kizlar bende bildirimimi yapayim

baslangic 67.7

gecen hafta 63.9

bu hafta 62.9

giden 1000gr

toplamda giden 4.8

hedef 53

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
tebrikler ece..
yakın zamanda bu azimle hedefine ulaşacaksın..
evet canım ipin ucunu kaçırmamak lazım..
sen yine iyisinde bana noluyorsa
Bu haftaki bildirimim.

başlangıç =79
geçen hafta=78.6
bu hafta =77.9
giden gelen=-700gr
toplam giden =1.1kg
hedef =60
Burada bu son 3gün dikkat ettim.ondan önce diyette değildimki diyebilirim
tebrikler..
dikkat et canım..hamilelik riskin varsa vücudunu zorlayıcı ağır hareketler yapma
sende bendensin..
benden daha iyi durumdasın gerçi
vallaöyle minecim eski azmi şevki bi türlü yakalayamadık..
böylede mutlu değiliz bilmem ki nolacak halimiz..
bloğuna baktım canım güzel olmuş
selam kızlar kilo bildirimini özelden yapıyoruz değil mi? umarım keyifler yerindedir ben bu hafta + gördüüüümmmmm
hem buraya hem özele..
keşke balkaymak suzi fadime hasret handede olsaydı dilekte tabiii bizi temelli bıraktı
başka unuttuğum varmı :26:
evet ya kızlarda arada gelse keşke
öğlen karnını doyuracak bişeyler ye canım...
yoksa akşam ağır kaçırabilirsin

hande gule gulemi git demesinimi bekliyorsun onlar hep ayni takma canimya sen yeni evine gecmeye bak oh kurtuluyorum diye dusun esinlede arayi iyi tutmaya Calis

tamam canım rakibiz bu hafta
evet betülde var
gelse keşke oda
biri benim adımımı söylemiş
kız sen bizi takip ediyonda yazmıyonmu yoksa
hemen nasıl yakaladın
Bende cok zorlanıyorum .ama kendime ödül koydum.oyuzden buradayım.yoksa hayatta devam edemiyorum
ödül falanda işlemez valla
öyle çok istediğim bişey yokki
çok zor allah sabır versin

canim bakiyorum zaten aklimda bordum kebabiydi saniyorum onu yapmayi dusunuyorum ne guzel gozukuyor masaallah cok beceriklisin
insaallah sende gorursun canim
ay canım çok sağol becerikli değilim aslında sadece farklı yapmayı seviyorum
şuan bile tarif arıyorum
akşam annemler bizde klasik bişeyler yapmayı sevmiyorum

tesekkurler canim insaallah hepimiz hedeflerimize ulasiriz

kardesimin bir kiz arkadasi var ve pazartesi aileler tanisicakmis buyuk ihtimal bende nisan sonu mayis basi gibi turkiyeye gelicem kayinvalideyi getirmek icin dedim benim gelmeme ayarlamaya calisin nasipse nisan ozaman olsun o zamana Kadar zayiflamam lazim elbise giyebilmek icin

bende farkli seyler yapmayi seviyorum yemekle ugrasmaktan cok hoslaniyorum

sen Türkiye'ye gelince topiği terk ediyorsun ki

tamam canım rakibiz bu hafta
evet betülde var
gelse keşke oda

tamamdır anlaştıkk

ay inşallah hamilesindir canım
bende ilk hamileliğimde demiştimya 2 gün geçmişti annem hatırlattı diye,o süre içinde kasık ve göbeğimin hemen alt kısmı çok fena sancıyodu o an dedim zaten kesin hamileyim,rahim kasılıyomuş oyüzdenmiş sancılar,inşallah seninde hayırlısıyla sonuçlanır,,başlamazsa haber et,yada biran evvel test yap

tesekkurler canim

tesekkur ettim

canim sen hastaydin merak etme gider senin kilolar
inşallah gider canım,çok istekliyim artık vericem yetti canıma

evet canım tek olduğu için olabilir
neyse yaparım bikardeş

kilo değildir o zaten
sen bizden iyi biliyorsun
canını sıkma haftaya çok güzel verirsin

ozaman hiç vakit kaybetme bebek yap beeebbeeekkkızında baya büyük zaten olsun bi kardeşi iştee

biliyorum evet bu dönemde hep fazla çıkıyorum farkındayım gidicek olduğu gibi ama,bukadarda artıda hiç olmamıştım,neyse hallederim nasılsa

ne güzel işte iyiki yemek yememişsin yoksa artı çıkıcaktın,
misafirlikte önüne geleni yeme bence,yedikten sonraki pişmanlığını düşün değermii

evet canım bu dönemde artı olanlardanım,oyüzden geldiği gibi gidicek biliyorum,ama dediğim gibi bu sefer fazla artıda gözüktüm,oda kabızlıktan olsa gerek,neyseki öğlene doğru wc işini hallettim,sabahki yediğim yoğurt karışımı işe yaradıdarısı başına,valla koca bi yük gitti sanki üstümden,kabızlık ne bela bişey yaa
canım takmasana kafana yaa,boşver duyma bile,sen ayrı eve çıkmanın keyfine bak,nasılsa bigün oda anlıycaktır,ama sen şimdi ayrı evde yaşıycan anları düşün üzülme,kv'de kudursun kendi kendine artık
bence 4 gibi ara öğün yap artık meyve yoğurt falan yeki akşam fazla abartırsan sorun olmasın,4te yemek yeme sakın
evet canım ipin ucunu kaçırmamak lazım..
sen yine iyisinde bana noluyorsa
pardon ama tutamadım kendimi,ne hoş dedin bana noluyosa diyebunun farkındasın ama yiyosun hala demiiiiiiiii
Bakın ne buldum

ay kizlar bu sayfa deli gibi ilerliyor birgunde 15-20 sayfa .masallah tabi diyorum herkese,bende kilo bildirimi yapacagim ama aslinda ac karnina tartilmam lazim gecen hft oyle yapmistim dun aksam disarida kaldigimdan tartilamadim ancak eve gidince oda full dolu bagirsaklar ve mideyle

bu aksam bagirsaklarima rahatlatma operasyonu yapacagim hafiflemek istiyorum.dun psikiyatrisimlede konustum bu yeme mevzusunu birde benim insulin direncim oldugu icin daha bir dikkat etmem gerekiyor.

adamin soyledigi sey icinde hala buyumeyi reddeden bir cocuk var icindeki yetiskinin sesinini daha cok cikmasi gerekiyor.

eminim yeme konusunda benim gibi olanlarda vardir.belki fkiri olabilir kendimize gerekli sorular sormak icin.

ben menumu yazmiyorum sapittim cunku biraz once 2 tane baklava yedim.neyseki ogle yemegini az yemistim sadece corba ve taze sikilmis portakal suyu olarak.

aksamada ayni hafiflikle gecirmek istiyorum belki bu aksam birde oryantal dersine katilacagim ilk defa farkli bir kursta.

sonrada gelsin evde lavman :)

yuh vay anasını arkadaş listemde tam 295 kişi varmış,dün sile sile bi hal oldum,ne gıcık bi site ya illaki tek tek silicekmişiz,toptan sileyim dedim yok öyle bi seçenek,1 saatimi aldı yahuu

neyse sadete geleyim,arkadaş listemden baya kişi temizledim,yanlışlıkla sizlerden birini çıkardıysam yanlış anlamayın,tekrar ekleyebilirsiniz sorun yok,,sadece yüzüm açık foto koyduğum için tanıdığım kişiler haricinde kimsenin görmesini istemedim o yüzden sildim,,sizlere güvenim sonsuz ,seviyorum sizi,başımın üstünde her zaman yeriniz var,ama yabancılaraa

orası öyle canım haklısın bide benimki cadı olunca işler dahada zorlaşıyo
aslında eşimle aramı ne kadar iyi tutmaya çabalasamda olumuyır canım
çok az kaldı evden kiracının çıkmasını bekliyoruz hemen taşınacaz kısmetse
geçen yılı özledim kendi evimde ne kadar huzurluydum burda kızlarla hep beraber zayıdlıyorduk
şimdi morel bozuk olunca sürekli yiyorum
hande gule gulemi git demesinimi bekliyorsun onlar hep ayni takma canimya sen yeni evine gecmeye bak oh kurtuluyorum diye dusun esinlede arayi iyi tutmaya Calis
canım sen adınımı değiştirdin tanıyamadımbirden
kurtuluyorum die seviniyorum canım 4 ay inan hergün yeni bir sıkıntı
bazen okadar sıkılıyorum ki camı açıp uçasım var
çok zormuş böyle
yok canım ya bugun işe 5 te gidecem şöyle bir bakim bugun cumakızlar napıyıor dedim
aslında birde içimi dökecek kimsem yok belki birilerini görürüm die geldim

Aynı şeyi bende bir kitapta okudum,
Eğer canınızın her istediğini yapıyorsanız, yapmanız gereken şeyleri sırf canınız istemiyor diye erteliyorsanız, içinizdeki çocuk sizi yönlendiriyor demektir.
Ama yapmamız gereken ufak tefek şeyleri yapmadığımız büyük mucizelere engel oluyormuşuz.

sana bildirim geldi sankii

Allah yardımcın olsun :26:
ay evet sanki içime doğmuş
saol canım
çıkmamı istemiyor çünkü evin işini ben yapıyorum
onunda rahatına geliyor
çalışıyorum die sürekli sipariş veriyor onu al bana bunu al bana
en son 200 tl lik bir güzellik kremi beyenmiş
bide diyor ki kira vermiyorsunuz karınız oluyor die
kart boorçlarımız vardı anca topladık kendimizi şüküğr
50ye yakın yaşında ama hala benim kozmetik ürünlerimi kullanıyıor
kendi 100 küsür kilo ama benlen aynı kazağı almış büyük bedenini inan görünce3 şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…