70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Fıstık teşekkürler ellerine sağlık, baya bi listeye giriş var bu çok güzel birşey

tebrikler ameliaa
yeni gelenlere de hoşgelişler ola gittikçe büyüyoruz, mesajları daha da okuyamaz hale gelicez desenize

ben varım regl de bitti rahatım artık dondurma yok çikolata yok ama spora çok yönelemiyorum, çok yoğunum. az kilo verirsem bundan dolayı olur sanırım

ellerine sağlık kadercim tablo muntazam emek verdiğin belli oluyo birinci olan arkadaşı da tebrik ediyorum darısı başımıza diyorum

geçmiş olsun canım inşallah uzun sürmez gerçi uzun sürünce kilo da verdiyor bu hastalık ama yine de kısa sürede atlatmak lazım zencefil bal tarçın karıştırıp tüketebilirsin

Selam kizlar :) ben de katildim araniza 80.2 den 1.5 ay da 76 kiloya dustum bir aydir dikkat etmiyorum ama aybi kilodayim. Baslangic 75.9 boyum 1.74 hedef 64:)

Selam kizlar :) ben de katildim araniza 80.2 den 1.5 ay da 76 kiloya dustum bir aydir dikkat etmiyorum ama aybi kilodayim. Baslangic 75.9 boyum 1.74 hedef 64:)

As hosgeldin canim.bende yeni katildim.ama simdiden vermeye basladim bile coook mutluyum :) seninde boyun uzun masallah ins istedgin kiloya ulasirsin burda

Allah'ım bir an önce geçsin zaman

Arkadaşımın doğum günü bugün yanına gidecektim ve bana bol gelen pantolonun içine zor giriyorum, bacaklarım bile nasıl şişmiş

Bir an önce geçsin zaman, ara öğün bulamadım havuc yiyorum birtane
Neden kimse konuşmuyor ki kızlar, herkes gelip okuyup gidiyor

Selam hanımlar gruba yeni katıldım. Bu diyet grubu hala devam ediyormu. Yorumlar çok eski ben 76 kiloyum zayıflamam lazım. Kendime baktıkça mutsuz oluyorum. Moralim sıfır. Hiç birşeyden keyif almıyorum alışveriş en nefret ettiğim şey haline gelmeye başladı yok mu zayıflamak isteyen konuşalım destek olalım birbirimize ya lütfen. Tecrübelerinizi dinlemek istiyorum. Bu arada özellikle yeşil kahveyle alakalı ne düşündüğünüzü merak ediyorum be almayı planlıyorum da...

Hoşgeldin canım, yorumlar çok eski değil, hafta sonları biraz durgun oluyor...
Bende senin gidiyim, birde bu topikte 89 kusurlerden 60lara düştüm ama şu an 79.3 kilodayım.
Kendimi tekrar toplamaya çalışıyorum.
Buraya zaman ayırıp, aramıza katıldığın zaman oluyor gerçekten.
Bende senin gibi şu an herşeyden nefret ediyorum ama düzeleceğimizi biliyorum, yaza bu şekilde giremeyiz.

selam herkese ıyı haftasonları

1 haftadır tuvalete çıkamayışımdan sonra dün akşam tartıldım 74,5 olmuşum aman allahım göbeğim 8 aylık hamile .müshil şurubumu içtim
bekledim birkaç saat tık yok.sabaha karşı allatan tuvaletten çıkamadım mutlu son.71,9 ki geçen hftki kilom.

tabi sabah bayaği bir tuvalette kalınca öğleye doğru kalktım geç kahvaltı ettım 12 gibi oda simit sarayında kahvaltı tabağıyla.
sonra bir dondurma yedim aşagı yukarı 1 litre su.kurs 6 ,da bitiyor evde olmam 7,30.dolap boş alışveriş yapmam lazım.
akşamki menüm ya somonlu kıvırcık salata olacak yada zeytinyağlı fasulye.

bu hft listeye giremedim bildirim yapamadığımdan dolayı ama olsun.

zaten yarışta beni motive etmiyor kendi kendimi motive etmem gerekiyor.

bugün 25 senelik gözlüklerimden kurtuldum lense geçtim ,saçlarıma hftda 1 bakım yapıyorum dalgalı ve çok ince tellidir.birde vücuduma aynı özeni gösterebilsem o da olacakkk diyorum .

allahım tüm isteyenleri tez zamanda sağlıklı bir şekilde erit.gitsin göbekler,basenler,yağlar

Midemide üşütmüşüm sanırım sabah her sabah içtiğim yeşil çayı bile içemedim
Sırf büyünden bugün gezmeye gitmedim
Hoşgeldiiiin
Yorumlar eski değil. burdayıııız hoşgeldin

canım dün evde 74,5 görünce çok moralim bozuldu tuvalete çıkmayı bekledım sonrada uykusuzluktan uyudum.
şimdiyse tahminimce geç kaldım.
liste altı nedemek bilmiyorum ama diğer arkadaşlara haksızlık olmasın.

seni çok öpüyorum.

Çok zor ya kabızlık deyip gecemeyecegim.lensin hayırlı olsun.bende diyete girmeden önce böyle bakımlar yaptım.yarıs vs.nafile önce hazır olmak lazım

Hosgeldin canim

haydi bakalım,bu hafta kaçamak yok sana.
geçen hafta yediklerine sayarsın artık.
hoşgeldin tuluhan.boyun harika.
cumartesi olunca iş,güç,alışveriş,çocuklar derken zaman bulamayabiliyoruz nora.yoksa yazacak çok şey var ama.
bugünün sporu 20 dk yürüyüş ve 80 dk ütü kızlar.pertim şu anda.daha beni bekleyen çoook iş var.
hoşgeldin arzu.
amiiin güzelim.ne sağlıktan olalım ne güzellikten.

Çok zor ya kabızlık deyip gecemeyecegim.lensin hayırlı olsun.bende diyete girmeden önce böyle bakımlar yaptım.yarıs vs.nafile önce hazır olmak lazım

geçmiş olsun rose.

Ben herkese cevap yazıyorum tek tek ama insan bi selamimi bile almamışsiniz çok sağolun arkadaşlar zaten eskisi gibi gelesimde yok buraya belki ara verebilirim düşünecegim

Saol cnm
Ben herkese cevap yazıyorum tek tek ama insan bi selamimi bile almamışsiniz çok sağolun arkadaşlar zaten eskisi gibi gelesimde yok buraya belki ara verebilirim düşünecegim

Buara banada öyle oluyor.arkadasları bilmem ama kendim için söyleyeyim. Cocuk hasta ben hasta yetiştiremediğimden bir girip bir çıkıyorum buseferde kaçırıyorum bazı mesajları.kızlarda büyük ihtimal benzer durumdadır oyuzden kızma sakın..

Son düzenleme:

Canım sen de mi ütü yaptın bugünkü sporun olmuş işte. Aynı senin durumundayım sabah çocukları havuza götürdüm bir de eve geldim ütüye başladım ki ne ütüymüş o tam ikibuçuk saat sürdü dolapta hiçbirşey kalmamıştı nerdeyse
Şu anda yorgunluktan sızıp kalmak üzereyim

Canım kızma nereye gidiyosun bakiiiim bu yolda beraberiz unutma
Bana da oluyor bazen ama fazla takılmıyorum. Hayat yoğunluğu olabilir gözden kaçmış olabilir vs mesela şimdi ben sızmamak için direniyorum okuyabildiğim kadar okuyup cevaplayacağım

Geçmiş olsun canım menün de gayet güzel de şu muffin ne ki :26: cehaletimi mazur gör arkadaşım

Kaderciğim ellerine sağlık yine el emeği göz nuru bir liste olmuş
Amelia arkadaşımızı da tebrik ediyorum

Ben varım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…