70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlarkızlar
Kilo veren arkadaşlara tebrikler inşallah her zaman eksileri görürüz

Menüm
Sabah
3 zeytin
Yarım dilim ekmek üzerine 1 çay kaşığı tereyağ ve köypeyniri
2 çay kaşığı kuşburnu marmelatı

Ara
1 elma

Öğle
1.5 kepçe domates çorbası
Yağsız salata

Ara
Trt deki programdan bir tarif ama ben beğenmedim yarısını yiyebildim
Yoğurt+kivi+keten tohumu+yulaf+kaysı karışımı aslında kahvaltıymış ama tadını merak ettiğimden yapmıştım

Akşam
Biraz tavuk
1 kaşık yağla yapılmış salata

Bir kupa form çayı

Guzel menu canim

kizlar bende ogunlerimi uc ogun yapmak istiyorum cocuklardan oturu 2ogun oluyor hep
siz ogun saatlerinizi nasil ayarliyorsunuz banada ornek olur
sabahi ogleni ve aksami kacta yemek lazimki daha saglikli olsun

kizlar bende ogunlerimi uc ogun yapmak istiyorum cocuklardan oturu 2ogun oluyor hep

Canım bizim öğünler okul olduğu zamanlarda daha düzenli oluyor kalkışımız 7.30-8.00, kahvaltı 9.00,ara 11.00-11.30 , öğle 13.00-14.00 civarı , ara 16.00, akşam bazen 17.30 bazen de 19.00. Yani genelde bu şekilde yiyoruz ben çoğunlukla oğlumla yemeyi tercih ediyorum beşbuçuk altı ideal akşam yemeği saati

Güzel menü canım hele spora bayıldım ben hiç yapamıyorum spor vücudu sıkılaştırıyor onun için de daha zayıf görünüyor insan

ben kahvaltiyi 11 11.30 arasi yapiyorum oyuzden iki ogun oluyor benim ogunler

Güzel menü canım hele spora bayıldım ben hiç yapamıyorum spor vücudu sıkılaştırıyor onun için de daha zayıf görünüyor insan

Ben normldede kilomu gostermiom zaten tas ctlasn 75 bzim evin tepede olmasinin faydalari :) ama ins brakmam canm ya cnku bskletin pedallari tirtikli ayaklarim alti su topluo hemen alisir ins hizlica veririm hepsini :)

tesekkur ederim canim

Ben normldede kilomu gostermiom zaten tas ctlasn 75 bzim evin tepede olmasinin faydalari :) ama ins brakmam canm ya cnku bskletin pedallari tirtikli ayaklarim alti su topluo hemen alisir ins hizlica veririm hepsini :)

Ayakkabi giysen daha iyi olmaz ki

gidip gelince bir suru poblem cikiyor ne hikmetse ondan canim ama bu sefer kvdeyi getirmiycem trye goturucem gelirim yani

İnşaAllah canım

ben çalıştığım için düzenli oluyor kısmen ama pazarları benimde öğünlerim yok karmaşık geçiyor sabah 8:30-9:00 gibi kahvaltı 12:30 öğle akşamda problem oluyor sadece 20:30-21:00 oluyor geç varıyorum eve

günaydın kızlaaarrr

yorumda bildirim yapıp mesaj atmayan varsa bekliyorum son bi yarım saat kadar hazır sakinken yapayım listeyim diyorumm

Dha ii tabide onuda yeni aldgm icin acilana kadar ayagmn alti yerine yanlari yara oluo off napcam ben ya

günaydın canım bizim de yürüme bandımız tırtıklıydı ev terliği giyordum ben sende öyle yapabilirsin ayakkabı şart değil yani

günaydın hanımlarr
ben bu aralar çok yoğun olduğumdan pek katılamıyorum aranıza
dün akşamda misafirlikteydim malesef biraz abarttım yiyip içme olayını
neyse bugün toparlamayı düşünüyorum.
sabah tartıldım hala aynıyım ama

Günaydınnnnn
Bugun herkese neseli enerjik az kalorili bir gun diliyorum :) :)

günaydın kızlaaarrr

yorumda bildirim yapıp mesaj atmayan varsa bekliyorum son bi yarım saat kadar hazır sakinken yapayım listeyim diyorumm

günaydın kızlarrr..bugün temizlik günüm oğlumu da 12 de bakıcıya bırakacağım o zaman da cam sileceğim.havalar güneşli gidiyor bakalım.kahvaltımızı yaptık oğlumla hiç abartmadan,size de kaçamaksız bir gün diliyorum hoşçakalınn

sende bendensin..
benden daha iyi durumdasın gerçi

üzülme tatlım haftaya cumaya kadar toparlarsın inşallah..

anatkh ya gonderiyorrduk degil mi? senin yerine gonderdim ben
canım başkası adına gönderiyon da kendi adına niye yollamıyorsun ki şu saat oldu hala bekliyorum
liste altı yapcam seni normalde onu bile yapmamam lazımken listeden kopmanı istemiyorum
merhaba herkese

tartilamadim ben bu sabah, zaten durumun pek ic acici oldugunu sanmiyorum, neyse bakalim yine de ugrayip selam vereyim dedim,
herkese hayirli cumalar, optummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
seni de liste altı yapıorum canım tesadüfen gördüm burda seni bi msj atmanızı bekliyorum

günaydın kızlaaarrr

Günaydın:) fazla geçmişi okuyamadım size sorum olacaktı. Kilo bdirimini mi size yapiyoruz? Rica etsem yapmamız gereken başka birsey varsa yazarsanız sevinirim.: ) nete telden girdiğim için çok okuyamadım.

günaydın canlar
dün akşam oğlum çilekli pasta istemişti babası da getirdi ama ne oldu misafirde geldi çayın yanında bi dilim pasta yedim çok fena
işte böle oluyo tutamıyom kendimi

inşallh cnm çok cnm tatlı istediğinde bir yada iki kare bitter olmak şartıyla çikolata yiyebilirsin hem yağları eritiyomuş ben yiyorum valla bu haftayla birlikte 4 ayda 16 kilo verdimmmmm

bu bitter olayını deniyeyim ben o zaman sağol canım tavsiyen için

ayakkabıyla yapsan daha iyi olur belki gerçi yara olduysa biraz bakıma ihtiyacı vardır ayaklarının fazla zedelemeden önlem al canım yoksa hep hareketsiz kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…