İyi akşamlarkızlar
Kilo veren arkadaşlara tebrikler inşallah her zaman eksileri görürüz
Menüm
Sabah
3 zeytin
Yarım dilim ekmek üzerine 1 çay kaşığı tereyağ ve köypeyniri
2 çay kaşığı kuşburnu marmelatı
Ara
1 elma
Öğle
1.5 kepçe domates çorbası
Yağsız salata
Ara
Trt deki programdan bir tarif ama ben beğenmedim yarısını yiyebildim
Yoğurt+kivi+keten tohumu+yulaf+kaysı karışımı aslında kahvaltıymış ama tadını merak ettiğimden yapmıştım
Akşam
Biraz tavuk
1 kaşık yağla yapılmış salata
Bir kupa form çayı
kizlar bende ogunlerimi uc ogun yapmak istiyorum cocuklardan oturu 2ogun oluyor hep
siz ogun saatlerinizi nasil ayarliyorsunuz banada ornek olur
sabahi ogleni ve aksami kacta yemek lazimki daha saglikli olsun
Bende menumu yazim
Sabah 1 saat bisiklet
Kahvalti:
sucuklu tost
5 zeytin
Salatalik
Ara ogun
Muz
Aksam
1 porsiyon kapuska
Salata
2.5 lt su
Spor
1 saat bisiklet
100 sabah 100 aksam ip atlama
30 mekik
Bel kol ve bacak inceltici hareketler
Canım bizim öğünler okul olduğu zamanlarda daha düzenli oluyor kalkışımız 7.30-8.00, kahvaltı 9.00,ara 11.00-11.30 , öğle 13.00-14.00 civarı , ara 16.00, akşam bazen 17.30 bazen de 19.00. Yani genelde bu şekilde yiyoruz ben çoğunlukla oğlumla yemeyi tercih ediyorum beşbuçuk altı ideal akşam yemeği saati
Güzel menü canım hele spora bayıldım ben hiç yapamıyorum spor vücudu sıkılaştırıyor onun için de daha zayıf görünüyor insan
cnm bnm iki haftada değişiyo listem bu haftayı yazayım size sabah bir kase nesfit bir adet muz ara öğün bir meyve öğle bir tabak sebze bir kase yoğurt bir dilim ekmek salata ara 3 adet galeta akşam 3 köfte veya balık veya hindi eti sebze garnitür eşliğinde yarın kase yoğurt bir dilim ekmek salata gece meyve bir tane iki hafta bunu yapıcam sonra dr gitcem
Ben normldede kilomu gostermiom zaten tas ctlasn 75 bzim evin tepede olmasinin faydalari :) ama ins brakmam canm ya cnku bskletin pedallari tirtikli ayaklarim alti su topluo hemen alisir ins hizlica veririm hepsini :)
gidip gelince bir suru poblem cikiyor ne hikmetse ondan canim ama bu sefer kvdeyi getirmiycem trye goturucem gelirim yani
kizlar bende ogunlerimi uc ogun yapmak istiyorum cocuklardan oturu 2ogun oluyor hep
siz ogun saatlerinizi nasil ayarliyorsunuz banada ornek olur
sabahi ogleni ve aksami kacta yemek lazimki daha saglikli olsun
tesekkur ederim canim
Ayakkabi giysen daha iyi olmaz ki
Dha ii tabide onuda yeni aldgm icin acilana kadar ayagmn alti yerine yanlari yara oluo off napcam ben ya
Günaydınnnnn
Bugun herkese neseli enerjik az kalorili bir gun diliyorum :) :)
günaydın kızlaaarrr
yorumda bildirim yapıp mesaj atmayan varsa bekliyorum son bi yarım saat kadar hazır sakinken yapayım listeyim diyorumm
günaydın hanımlarr
ben bu aralar çok yoğun olduğumdan pek katılamıyorum aranıza
dün akşamda misafirlikteydim malesef biraz abarttım yiyip içme olayını
neyse bugün toparlamayı düşünüyorum.
sabah tartıldım hala aynıyım ama
grını bildiğin bişeyi tart canım
5 kilo şişede su olabilir
damacana olabilir dene aynı yerde sende tartıl
canım dün bir elimde damacana bir elimde baskül evin gezmediğim yeri kalmadı.bizim ufaklık da arkamdan emekliyor tabi...baskül dijital error veriyor hiç tartmıyor.
sende bendensin..
benden daha iyi durumdasın gerçi
üzülme tatlım haftaya cumaya kadar toparlarsın inşallah..
canım başkası adına gönderiyon da kendi adına niye yollamıyorsun ki şu saat oldu hala bekliyorumanatkh ya gonderiyorrduk degil mi? senin yerine gonderdim ben
seni de liste altı yapıorum canım tesadüfen gördüm burda seni bi msj atmanızı bekliyorummerhaba herkese
tartilamadim ben bu sabah, zaten durumun pek ic acici oldugunu sanmiyorum, neyse bakalim yine de ugrayip selam vereyim dedim,
herkese hayirli cumalar, optummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın kızlaaarrr
yorumda bildirim yapıp mesaj atmayan varsa bekliyorum son bi yarım saat kadar hazır sakinken yapayım listeyim diyorumm
inşallh cnm çok cnm tatlı istediğinde bir yada iki kare bitter olmak şartıyla çikolata yiyebilirsin hem yağları eritiyomuş ben yiyorum valla bu haftayla birlikte 4 ayda 16 kilo verdimmmmm
Ben normldede kilomu gostermiom zaten tas ctlasn 75 bzim evin tepede olmasinin faydalari :) ama ins brakmam canm ya cnku bskletin pedallari tirtikli ayaklarim alti su topluo hemen alisir ins hizlica veririm hepsini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?