- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 37
Benim duzelmediaaaa benim mesaj sayım düzeldi :))))
thAnksmerhabalar tekrardan...
yarın bildirimler bana yapılacak...
hızlıca geçmişe gittim mj larda sıkıntı var sanırım..
lütfen mj sayılarınızı tamamlayın arkadaşlar ..
sayfadan toplamam çok zor...
işler yoğun bu aralar
cuma günü herkes bildirim yaparsa sevinirim
cmt ye kalmasın lütfen
çünkü listeyi cmt bi arkadaşımın pc de yapıcam
bildirimleri düzgün yapalım kızlar
geçen hafta bildirim yapanlar
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden veya gelen:
toplam giden:
hedef :
şeklinde
ilk kez bildirim yapanlar liste altı olacak
onlarda
başlangıç/bu hafta
hedef:
şeklinde bildirimler yapılacak
evet canım düzelmiş
seninkide 357 olmuş gözüküyor canım, düzelmiş galibaBenim duzelmedi
thAnks
Benimki niye duzelmedi ki
Cok canim sikildi ya
18 mart ta oglumun yan sinifinda etkinlik yapmislar
face de resim koymuslar
18 mart deniz zaferi diye bende yorum yaptim adimi degismis diye soru cumlesi olarak nezaket dahilinde
ogretmen hususi bugun inmis asagi normalde inmez nobet gunleri falan
benim sinifimin resimlerine yorum yapma diye
Agzinin payini vermeyi bilirim de seneye bizim ogretmen olursa diye alttan aldim madem hakli face den cevabi verseydi de bana kapak olsaydi yorumu silmis hemen
Evet canim cok guzelyeni resmim hayırlı,uğurlu olsun :)
Bahanen var ama olmayanlar)yani brn tirsayim)teşekkürler kızlar.şimdi daha iyiyim.
hedefler haftaya kaldı hareket edemeyince mecburen.
liste sonu olurum diye tırsıyorum da biraz sanki.:18:
Sekerin fAlan olmasin canimKızlar ben hiç ıyı değilim acayip birsekilde tatlı krizim tuttu çikolata krizim
Ölü gb yataktaydım kociş tatlı getirdi tabi yedim yarım saat boyunca nefes nefese kaldım.
Tat ta almadım birtürlü sakinlesemedim
Bukadar kötü olmamıştım hiç şimdiye kadar bu kullandığım ilaç mı yapıyo anlamıyorum ya..
Arastir canim iyi bi diyetisyen bulursunÇikolata diyetimi gerek bana
Yada diyetisyenimi gideyim
Şekerimmi var anlamadım
Beylikdüzü tarafında diyetisyende bilmyorm
Hahaha deniz zaferi yuh yani : )
Salla boşver cevap vermeye gerek yok. O anlayacağını anlamış utancından silmiş. : )
Yediklerin az degil mi
Evet canim cok guzel
Bahanen var ama olmayanlar)yani brn tirsayim)
Sekerin fAlan olmasin canim
Arastir canim iyi bi diyetisyen bulursun
Aa tavrini gorcen tarih bilen bilirmis o 2 sene canakkalede kalmis
benim yorumu silmis sadece 18 mart deniz zaferi duruyo yani
hic utancak tipide yok
Enteresan yani öyle insanlar genelde saplantılı oluyor onlar için yapacak birşey yok : )
canım eczaneden ingiliz karbonatı alıyorum 1 litre suyun içine 1-5 2 çay kaşığı atıyorum bu kadar. alkadays diye bişey varmıs ama pahalı geldi bana aynı seyı karbonat sodası da yapıyor yani suyu alkali hale getiriyor.
guzel
Olsa dayesek
Alemsin seher
Ilk soru yahit yohumu cyi ne ise yarar
ikinci soru degil
babane iltifatina bayilirim gerci benimkiler anca kilo ver diyo
giremiyorum maalesef isim yogum bu aralar hazirana kadar bu yogunluk gide galiba.ahh simdi ev kadini olmak vardi.isyerimde onumdede cok acamiyorum bilgisayari,.
sali sabahi tartildim cok mutluyum.aslinda kalktim cirilciplak tartildim 70.6 gtr geldim dusa girdim hadi dedim tartilayim da bir daha resim cekeyim 70.9 oldum bu seferde aradada dus suresiyle beraber 10 dak fark var.olsun yine de mutluyum.
ailesi hep bizi oyaladı son ay son ay tutun diye şimdi ise bi sürü saçma sapan şeyler çıkardılar valla cinnet geçirmesem iyidir
bende pzt den berş içiyorum ama hiç faydasını görmedim..zaten zorla içiyorum normalde tarçını sevmeme rağmen
çayı midemi bulandırdı
artık başladım diye yarın sabahta içicem.ama bidaha tövbe içmem
seher annenlerde hoş gelmişler canım..Allah kabul etsin umrelerini
aliefe
az gidiyor diye üzülme canım yeterki gitsin..
ben ilk kilo verdiğimde az az vererek 20 kiloyu vermiştim canım
Günaydın kizlaaar nasilsiniz cuma ya bir gün kalaa ben bu hafta ipin ucunu kaçırdım maalesef
Ama haftaya bomba gibi olacağım ins
Dün kendime pantolon ve gömlek aldım pantolon kırmızı tayt şeklinde 38 beden aldım şıp diye oldu çok mutluyum tabi 5 kilodaha versem deymen keyfime
Sağol canım tarçın suyunun tadı bana fena gelmedi. Hatta benim iştahımı kesiyor gibi :) Canım tatlı falan istemiyor (ki ben tatlıyı çok severim) Tartıda da etkisi var gibi :)
Aynen canım bende salata yiyince çok tok hissediyorum, salata midemi şişiriyor, çok yemiş gibi oluyorum ve dediğin gibi sindirim sistemimi iyi çalıştırıyor.
Menün her zamanki gibi güzel ve ölçülü canım. :) Ayrıca tebrik ederim.Biz bayanları en çok mutlu eden iltifatta zayıflamışsın heralde :) darısı başımıza :)
Aynen canım bende 69-68-67.... u bir görsem... ahhhh ah.. :)
Hadi bakalım gelsin 60 lı rakamlar
Canım biraz sabretmen gerek düğün yaklaştıkça öyle şeyler olur ufak gerginlikler olabilir allahın izniyle hepsi hallolur sen sakin olmaya çalış
Amin canım allah razı olsun dileyenlere de nasip etsin
Güle güle giy canım
Ben de deniycem tarçın suyunu tarçını da aldım ama daha yapamadım
İltifatlar da bi yönden iyi bi yönden kötü oluyor valla ben iltifat aldıkça sanki hedefime ulaşmışım gibi hissetmeye başladımhalbuki daha verilecek 5 kilom var
GÜNAYDIN KIZLAR.
yarına hazır mısınız,bu hafta ayağım yüzünden istediğim gibi spor yapamadım.
burktum,sakatlandım yazdım gözünüzden kaçtı tabii.
neyse tribimi de yaptım,rahatladım.
bakalım geçmişte neler kaynatmışsınız.
Mesaj sayilarimiz sifirlanmis
neden acep
sizinkilerde oyle mi
Kilo verince goguslerde kuculur mu acaba
cok rahatsizim ya
Kızlar ben hiç ıyı değilim acayip birsekilde tatlı krizim tuttu çikolata krizim
Ölü gb yataktaydım kociş tatlı getirdi tabi yedim yarım saat boyunca nefes nefese kaldım.
Tat ta almadım birtürlü sakinlesemedim
Bukadar kötü olmamıştım hiç şimdiye kadar bu kullandığım ilaç mı yapıyo anlamıyorum ya..
Ne güzel hedefine az kalmış canım :))) Benim daha 18 kilo var :) Sen iltifatlardan tabiiki mutlu ol ama bu iltifatlar seni yavaşlatmasın canım, aynen devam, hedefine az kaldı :) Hedefine ulaşınca bizi bırakma ama :)
:))) evet canım bana bir şeyhler olmuş :))) heralde dediler bu resmin senle alakası yok en azından genişletelim kilo olarak andırsın
Canım biraz sabretmen gerek düğün yaklaştıkça öyle şeyler olur ufak gerginlikler olabilir allahın izniyle hepsi hallolur sen sakin olmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?