70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çikolata diyetimi gerek bana
Yada diyetisyenimi gideyim
Şekerimmi var anlamadım
Beylikdüzü tarafında diyetisyende bilmyorm

aaaa benim mesaj sayım düzeldi :))))
Benim duzelmedi

thAnks

evet canım düzelmiş

Benimki niye duzelmedi ki

Cok canim sikildi ya
18 mart ta oglumun yan sinifinda etkinlik yapmislar
face de resim koymuslar
18 mart deniz zaferi diye bende yorum yaptim adimi degismis diye soru cumlesi olarak nezaket dahilinde
ogretmen hususi bugun inmis asagi normalde inmez nobet gunleri falan
benim sinifimin resimlerine yorum yapma diye
Agzinin payini vermeyi bilirim de seneye bizim ogretmen olursa diye alttan aldim madem hakli face den cevabi verseydi de bana kapak olsaydi yorumu silmis hemen

Hahaha deniz zaferi yuh yani : )
Salla boşver cevap vermeye gerek yok. O anlayacağını anlamış utancından silmiş. : )

Son düzenleme:
yeni resmim hayırlı,uğurlu olsun :)
Evet canim cok guzel

teşekkürler kızlar.şimdi daha iyiyim.
hedefler haftaya kaldı hareket edemeyince mecburen.
liste sonu olurum diye tırsıyorum da biraz sanki.:18:
Bahanen var ama olmayanlar)yani brn tirsayim)

Sekerin fAlan olmasin canim

Çikolata diyetimi gerek bana
Yada diyetisyenimi gideyim
Şekerimmi var anlamadım
Beylikdüzü tarafında diyetisyende bilmyorm
Arastir canim iyi bi diyetisyen bulursun

Hahaha deniz zaferi yuh yani : )
Salla boşver cevap vermeye gerek yok. O anlayacağını anlamış utancından silmiş. : )

Aa tavrini gorcen tarih bilen bilirmis o 2 sene canakkalede kalmis
benim yorumu silmis sadece 18 mart deniz zaferi duruyo yani
hic utancak tipide yok

Enteresan yani öyle insanlar genelde saplantılı oluyor onlar için yapacak birşey yok : )

Enteresan yani öyle insanlar genelde saplantılı oluyor onlar için yapacak birşey yok : )

Onu taniyan birisi var oda aynisini dedi cajim
saplantilidir o takma diyo
takmiyorum zaten

kaynim araba aldi kutlama yemegine gittik 2 ay olacak neredeyse makyaj yapmiyordum
ohh giyindim suslendim fonlendim
mutlu bir geceydi yani

Anladım canım

guzel

Olsa dayesek

Alemsin seher

Ilk soru yahit yohumu cyi ne ise yarar
ikinci soru degil
babane iltifatina bayilirim gerci benimkiler anca kilo ver diyo

Canım hayıt tohumu ödem attırmak iltihap söktürmek ve adet düzenleyici olarak kullanılıyormuş ben sonuncusu için aldım ama sadece iki gün içebildim tadı çok acı geldi

Benim babanemde kiloya fena takık her zaman kiloların aldı başını gidiyo derdi geçen öyle diyince houma gitti

Hadi bakalım gelsin 60 lı rakamlar

ailesi hep bizi oyaladı son ay son ay tutun diye şimdi ise bi sürü saçma sapan şeyler çıkardılar valla cinnet geçirmesem iyidir

Canım biraz sabretmen gerek düğün yaklaştıkça öyle şeyler olur ufak gerginlikler olabilir allahın izniyle hepsi hallolur sen sakin olmaya çalış

Amin canım allah razı olsun dileyenlere de nasip etsin

Güle güle giy canım

Ben de deniycem tarçın suyunu tarçını da aldım ama daha yapamadım
İltifatlar da bi yönden iyi bi yönden kötü oluyor valla ben iltifat aldıkça sanki hedefime ulaşmışım gibi hissetmeye başladım halbuki daha verilecek 5 kilom var

Ne güzel hedefine az kalmış canım :))) Benim daha 18 kilo var :) Sen iltifatlardan tabiiki mutlu ol ama bu iltifatlar seni yavaşlatmasın canım, aynen devam, hedefine az kaldı :) Hedefine ulaşınca bizi bırakma ama :)

Canım geçmiş olsun bu hafta senin için dinlenme ve vücudunu şaşırtma haftası olur haftaya daha iyi veririsin

Mesaj sayilarimiz sifirlanmis
neden acep
sizinkilerde oyle mi

Sitede sorun hala mı devam ediyo :44: ben bakmadım

Kilo verince goguslerde kuculur mu acaba
cok rahatsizim ya

Küçülüyo canım en azından benim küçüldü şimdi birküğünü takıyorum

Canım nolduki öyle sana geçmiş olsun bi doktora git şekerine tansiyonuna falan baktır

Ne güzel hedefine az kalmış canım :))) Benim daha 18 kilo var :) Sen iltifatlardan tabiiki mutlu ol ama bu iltifatlar seni yavaşlatmasın canım, aynen devam, hedefine az kaldı :) Hedefine ulaşınca bizi bırakma ama :)

Hedefe az kaldı ama benim kilo vermem durdu ama moralimi bozmuyorum biraz diyet modundan çıktım bugün de dahil biraz abarttım veee sabah tartıda geçen haftaki kilomu gördüm yani hiç kg vermemişim

Hedefe ulaşınca da koruma sürecinde burda olacağım zaten gidersemde kilo alır ve buraya dönerim nasılsa

Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar hepinize

Bugün bildirimler bana yapılıyor
Herkes tartıda hakettiği rakamı görsün

herkese günaydın.
cumanız hayırlı olsun arkadaşlar.
sağol sehercim,spor yapamadım ama yediklerime dikkat ettim.kalori takibi yaptım bu hafta.
hemen yazayım gelmişken,çok işim ve bir de günüm var bugün.
başlangıç:70.9
geçen hafta:65
bu hafta:64.4
giden:600 gr
toplam giden:6.5 kg
hedef:59
herkes vermiştir bu umarım,az ya da çok.
görüşürüz kızlar.
zerra şimdiden kolay gelsin.bakalım haftanın talihlisi kim olacak.

hepinize günaydın hatunlar hayırlı cumalar dualarımızın kabul olması dileğiyle

:))) evet canım bana bir şeyhler olmuş :))) heralde dediler bu resmin senle alakası yok en azından genişletelim kilo olarak andırsın

bari keni koysaydın da nurcemalini görseydik

Canım biraz sabretmen gerek düğün yaklaştıkça öyle şeyler olur ufak gerginlikler olabilir allahın izniyle hepsi hallolur sen sakin olmaya çalış

yapcak başka bişey yok ama çok huzursuzum inanki şu ara acayip mutsuzum hiç bişey keyfimi yerine getirmiyor kilo verme dışında tabi

ve sıra bildrim yapmaya geldi hedefime ulaşamadım ama eksi olmakta mutlu etti beni yavaş yavaşta olsa gidiyor bi kaç haftadır çok şükür

başlangıç:69.7 kg
geçen hafta:65.8 kg
bu hafta:65.1 kg
giden:-700 gr
toplam giden:4.600gr
hedef: 60.0 (15 nisan)

25 günüm var hedefe kızlar ben bu hızla gidersem o kiloda olmam imkansız hedefimi 63 mü yapsam ne

hayırlı cuma lar selamlar hanımlar nasılsınız ben ıyıyım cok sukur yogunlugumdan dolayı gıremyırum ama kararlıyım kg mı yenıcem ve hedefıme ulasacagım derkennnn az evvel tartıldım vee gülücük aldım tartıdannn

kg bildirimimmm

baslangıc:77.4
gecen hafta:75.2
bu hafta:74.6
giden:800 gr
hedef:65
topl.giden:2.600 gr cıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…