guzel
Olsa dayesek
Alemsin seher
Ilk soru yahit yohumu cyi ne ise yarar
ikinci soru degil
babane iltifatina bayilirim gerci benimkiler anca kilo ver diyo
canim bu sigara benzetmesi ne oluyor
sIgara cis oyle zararli seyler kullanmiyoruz
bende bi ara cok olcerdim motivasyon konusunda cok yardimci oluyor
Bu ingiliz karbonatini ben kasinti icin duymudtum
bu suyu ne zaman ne kadar icmen gerekiyor
hic bakmadiysam on kere bakmisimdir acilmis mi diye
biraz versem motive olucam ama
az degil ki canim
Wowww 38 beden
hemde kirmizi
iyi gunlerde giy canim
Kac tablet cuku yedim yok canim
Mideye de zarar ac karnina sirkeli su
ikiside gelir insallah canim
Ben hazir degilim ama
yapcak bisey yok cuma geldi bile
Cok gecmis olsun canim
nasil burktun
Sabah sabah beni güldürdün sirkeyi çok fazla içme ama tatlım midene zarar verebilirEwet ya bu sefer çok kapalı kaldı
Afiyet olsn
Ne güzel yazmışşın okudukça içim ferahlıyor
bende sirkeli suyu denedim
Sonra ferdi tayfurun şarkısını söylemek zorunda kaldım "yaktı beni...."
Inşallah aşki bulursun bu bahar etrafına iyi bak belki çok yakınındadir aşkarkadaslar hepinize toplu gunaydin diyeyim gidim azicik calisayim gecen tartida 709 u gordukten sonra bu sabah bir daha tartildim baktim 71.3.bu gazla ya da sinirle bu sabah kellogs k yemeye basladim.69 u gorsem motive olacagim ama ya da bir ask.baharda geliyor.
carpti beni valla.
hepinizi opuyorum.
Günaydın tatlım bu hafta benim menulerde iyi değil maalesefGünaydın kızlar nasılsınız.
Özledim sizi kk ya girmek benim için kahvaltımı yapmak gb birşey.:44:
Bugün güzel menülerim olsun istiyorum..
Yarın tartıyı cok merak ediyorum çünkü bu hafta saçma sapan menülerim oldu:18:
Ayrıca adetimin etkisi olurmu
bilmyorum
GÜNAYDIN KIZLAR.
yarına hazır mısınız,bu hafta ayağım yüzünden istediğim gibi spor yapamadım.
burktum,sakatlandım yazdım gözünüzden kaçtı tabii.
neyse tribimi de yaptım,rahatladım.
bakalım geçmişte neler kaynatmışsınız.
gün içinde 2 litre kadar içmek gerekiyor. yemeklerden yarım saat önce içmeyi bırakmak ve 1 saat sonra tekrar başlamak gerekiyor. ben sabah kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum mesela kalkar kalkmaz. akşamları da denileni uyguluyorum gün içinde 2 litre kadar tüketiyorum
ney az değil anlamadım
sağol canım,tamamen sakarlıktan oldu.birkaç gün yürüyemedim.
ilaçlarla biraz daha iyiyim şimdi.
Sabah sabah beni güldürdün sirkeyi çok fazla içme ama tatlım midene zarar verebilir
Inşallah aşki bulursun bu bahar etrafına iyi bak belki çok yakınındadir aşk
Günaydın tatlım bu hafta benim menulerde iyi değil maalesef
Günaydın ablacim geçmiş olsun ben yeni gördum haftaya iyileşirsin ins spora ozaman devam edersin
günaydın canım valla elde değil ki iki taraf aile ile uğraşmaktan sıkıldımkk mesajlarımın çoğunuz silmiş ya :26:
Anladım canım geçmiş olsun, ilaçlarını aksatma, dikkat et kendine
çok zor canım taşınmak. Allah kolaylık versin. Ama sonunda rahat edeceksiniz. Kendi eviniz artık taşınmazsınız. Bol bol tadını çıkarırsınız. Bunları düşün daha kolay geçer taşınmak :)
Sağol canım tarçın suyunun tadı bana fena gelmedi. Hatta benim iştahımı kesiyor gibi :) Canım tatlı falan istemiyor (ki ben tatlıyı çok severim) Tartıda da etkisi var gibi :)
Aynen canım bende salata yiyince çok tok hissediyorum, salata midemi şişiriyor, çok yemiş gibi oluyorum ve dediğin gibi sindirim sistemimi iyi çalıştırıyor.
Menün her zamanki gibi güzel ve ölçülü canım. :) Ayrıca tebrik ederim.Biz bayanları en çok mutlu eden iltifatta zayıflamışsın heralde :) darısı başımıza :)
çok stresli işler canım, Allah kolaylık versin
Evet dün bende durmadan baktım yakalayamadım. Alışmısız gerçekten. Eksikliğini çok hissettim :)
Aynen canım bende 69-68-67.... u bir görsem... ahhhh ah.. :)
Sana katılıyorum canım kk sız gün geçmiyor :)
kızlar sonuncu kimdi kime yapıyorduk bildirimleri hatırlayan bilen var mı?:26:
kizlar sabahdan beri ugrasiyorum siteye giremiyorum sifrem mail adresim Kabul edilmiyor site gorevlileriyeni sifre gonderdide size kavusabildim
kızlar sonuncu kimdi kime yapıyorduk bildirimleri hatırlayan bilen var mı?:26:
amin canimsagol canim evet ogle dusunmek lazim ozaman daha kolay olur en guzeli daha tasinma derdi olmiyacak buraya geldigimden beri 4. evim olucak rabbim herkese kendi evinde oturmayi nasip etsin
3 aydir benim brlki 10 tane oldu hep sifre istiyorum.kizlar sabahdan beri ugrasiyorum siteye giremiyorum sifrem mail adresim Kabul edilmiyor site gorevlileriyeni sifre gonderdide size kavusabildim
bende oyle hatirliyorumkadercim yanlis hatirlamiyorsam zerraydi
evet canimbenimde mesaj sayım sıfırlanmış, tekrar en az 50 yapmam lazım yarın özel mesaj atabilmem için
benimde mesaj sayım sıfırlanmış, tekrar en az 50 yapmam lazım yarın özel mesaj atabilmem için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?