70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gün içinde 2 litre kadar içmek gerekiyor. yemeklerden yarım saat önce içmeyi bırakmak ve 1 saat sonra tekrar başlamak gerekiyor. ben sabah kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum mesela kalkar kalkmaz. akşamları da denileni uyguluyorum gün içinde 2 litre kadar tüketiyorum

ney az değil anlamadım

Sabah sabah beni güldürdün sirkeyi çok fazla içme ama tatlım midene zarar verebilir

Inşallah aşki bulursun bu bahar etrafına iyi bak belki çok yakınındadir aşk

Günaydın tatlım bu hafta benim menulerde iyi değil maalesef

Günaydın ablacim geçmiş olsun ben yeni gördum haftaya iyileşirsin ins spora ozaman devam edersin

Kilon farketti mi canim

amin dilekcimmmmmmm yarabbim uzerindede calisiyorum ama :)

kızlar sonuncu kimdi kime yapıyorduk bildirimleri hatırlayan bilen var mı?:26:

sagol canim evet ogle dusunmek lazim ozaman daha kolay olur en guzeli daha tasinma derdi olmiyacak buraya geldigimden beri 4. evim olucak rabbim herkese kendi evinde oturmayi nasip etsin

kizlar sabahdan beri ugrasiyorum siteye giremiyorum sifrem mail adresim Kabul edilmiyor site gorevlileri yeni sifre gonderdide size kavusabildim

kizlar sabahdan beri ugrasiyorum siteye giremiyorum sifrem mail adresim Kabul edilmiyor site gorevlileri yeni sifre gonderdide size kavusabildim

benimde mesaj sayım sıfırlanmış, tekrar en az 50 yapmam lazım yarın özel mesaj atabilmem için

sagol canim evet ogle dusunmek lazim ozaman daha kolay olur en guzeli daha tasinma derdi olmiyacak buraya geldigimden beri 4. evim olucak rabbim herkese kendi evinde oturmayi nasip etsin
amin canim

3 aydir benim brlki 10 tane oldu hep sifre istiyorum.
neden oluyo acaba

kadercim yanlis hatirlamiyorsam zerraydi
bende oyle hatirliyorum

benimde mesaj sayım sıfırlanmış, tekrar en az 50 yapmam lazım yarın özel mesaj atabilmem için
evet canim
yarin zerranin isi zor cogu kisinin sifirlanmis çünkü

evet baya sorun var galiba benimkilerdede azalma olmus sanki Sabah kalktigimdan beri giremiyorum yok sifreyi Kabul etmedi sonra ben mail adresimide degistirmistim eskisini Kabul ediyor yennisini tanimlayamiyor bende eskisinin sifresini unuttum pek kullanmiyodum onu en son yeni mail adresimden tekrar mail attim sagolsunlar yeni sifre gonderdilerde girebildim dedim yarin bildirim yapamiycam :26:diye korktum burasi beni Motive ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…