70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mesaj kime atılacak bu hafta kızlar.bir yazın hele.
başlangıç:70.9
geçen hafta:63.6
bu hafta:62.7
giden:900 gr
toplam giden:8.200
hedef:62

tebrik ederim süper:46::46::46:

herkese günaydıınn kilo bildirimini kime yapacağız ben bu hafta 80.4 ile listenin karayüzü ve liste altı olacağımmmmm:17::17::17::17::17::17::14::14::14::14:
başlangıç:80.4
geçen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
toplan giden:
hedef:75

emele sanırım canım, tekrar hoşgeldin artık karar verdiğine göre eminim kilolar gidecek

Günaydın kızlar . hepinizi hayırlı cumalar
kilo bildirimi kime yapılacak
başlangıç:71,4
geçen hafta :70,9
bu hafta: 70,4
giden:500gr
idealıim( şimdilik): 65

2 haftada 1 kilo anca verebildim.. benimki kaçamak değil tam bi 2 gün mide doldurma oluyor hafta sonları. bakalım bu hafta sonu misafirim yok. kimseyede gitmeyi düşünmüyorum....
bildirim umay canım sana mı yapılıyor??

tebrikler :46:

önümüzdeki hafta biticek bu iş :52:

gayet güzel kilo vermişsin tebrikler.
gel gelelim benim bildirime
başlangıç:70 kg
geçen hafta:63 kg
bu hafta:63 kg
giden:0
toplam giden:7 kg
Malesef dün adet oldum galiba onun etkisi çünkü 4 gün önce 62,500 gösteriyordu o yüzden bu hafta ki kilo mu ciddiye almıyorum. Çünkü kilo verdiğimden eminim:27:Veee inşallah haftaya bu işi bitiriyorum..
ya cidden umaya mı yapılıyordu böyle bi arkadaşla karar vermeye çalışıyorlardı ben istersen yapabilirim diye.Biri bizi aydınlatsın

en azından kilo almamışsın canım

geçen hafta:76.700 kg

bu hafta:75.400 kg

fark:1.300 kg

salı diyeti bozdum diye böyle bu hafta daha iyi olacak :S

süper :46::46::46:

günaydın kızlar
bu hafta okadar yoğun geçti ki
hergün yemekli, pasta börekli bietkinlik vardı
dün eksiydim ama bugün sabit çıktım
bunada şükür
haftaya 65, göreceğim ama ahanda buraya yazdım :27:

başlangıç : 68,2
geçen hafta 66,5
bu hafta 66,5
gelen giden yok
toplamda giden 1,700
hedef 60
almamakta iyi bişey canım

Kilo bildirimim
Başlangıç 71.3
Geçen hafta 58.3
Bu hafta 57.3
Giden 1
Toplam giden 14
Hedef 55
süpersin canım yaa :) hedefine çok az kaldı :46::46::46:
herkese gunaydin kizlar
hafta nin en heyecanli gunu vede en guzel gunu yarin hafta sonu :52::52::52::52:
bildiri zamani

baslangic : 78.8 kg
gecen hafta : 68.5
bu hafta : 67.9
giden : 600 gr
toplamda giden : 10.90 kg
hedef : 60kg
,

:46::46::46:tebrikler

Kızlaaar mesajı kime atıyoruz
Ve bu resim neden ters duruyo çözemedim halbuki çevirmiştim:26:
emele galiba canım

selam kızlar nasılsınız her ne kadar gün içinde giremesemde kilo bildirimlerini Allah izin verdiği sürece yapıcam ve çok mutluyummmmm :52::52::52:

Başlangıç: 71
Geçen hafta: 70,9
Bu hafta: 69,8
Giden: 1,100 gr
Toplam giden: 1,200
ilk hedef:60

kilo bildirimlerini kime yapıyorduk yaaaa :44:

:46::46::46::46::46:

Kızlar 4 gündğr diyet yapıyorum simdiden belli verdiğim bol su ve yeşil çay içiyorum az yiyorum. Ekmeği çok sevıyodym şimdi onun yerıne etımek yiyorum 4 günde verdiğimi görünce çok gaza geldim ayran detoksuda yapıcam bu kılolaru verıcem inşşş hepimize kolay gele 😘😘 bu arada boy 166 kilo 80

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hoşgeldin canım

Herkese Merhaba

Başlangıç:78
Geçen hafta:69,9
Bu hafta:69,7
Giden:200
Toplam giden:8,3
Hedef :55

Bu hafta yaptığım kaçamakların sonucu:53:

Kızlar 4 gündğr diyet yapıyorum simdiden belli verdiğim bol su ve yeşil çay içiyorum az yiyorum. Ekmeği çok sevıyodym şimdi onun yerıne etımek yiyorum 4 günde verdiğimi görünce çok gaza geldim ayran detoksuda yapıcam bu kılolaru verıcem inşşş hepimize kolay gele 😘😘 bu arada boy 166 kilo 80

şeyma aramıza hoş geldin
bende okuldaki öğretmenler arkadaşlarımdan ayran detoksunu duydum. nasıl yapacağını paylaşabilirmisin canım..

Hoşbulduk canım. Ayran detoksu 6 yk bulgur 6 yk yeşil mercimek 6 yk nohut haşlıyosun 2 lt yoğurta katıp nane ve salatalıkta ekleyip saat 10 dan itibaren her iki saatte bir küçük bir kase olarak yiyorsun. En son saat sekizde bitiş. Sabahları kahvaltı yapabiliyorsun ama hafif. Bunu sadece ıkı gün yapıyosun ıkı kılo veriyosun. Kilo yağlardan gidiyo ve yapan arkadaslarım acıkmadığını ve tadının da güzel olduğunu kolay yapılabılcek bi detoks olduğunu söyledi. İzin günümde yapıcam inşş :))

tebrik ederim süper:46::46::46:

Emele sanırım canım, tekrar hoşgeldin artık karar verdiğine göre eminim kilolar gidecek

tebrikler :46:

En azından kilo almamışsın canım

süper :46::46::46:

Almamakta iyi bişey canım

süpersin canım yaa :) hedefine çok az kaldı :46::46::46:
,

:46::46::46:tebrikler

emele galiba canım

Hoşgeldin canım

sağol canımmmmm :16:

Kaç günde bir tartılıyorsun canımmm

haftada bır cuma gunlerı cnm
sabah ılk wc den sonraa

ve bıldırımımm
başlangıç : 77.8
geçen hafta 74,8
bu hafta 73.9
giden 900 gr cıkk
toplamda giden 3.900 gr cık
hedef 65
:72::72::72::72:HAYIRLI CUMALAR HERKESLEREEEEEEEEE:72::72::72::72:
COK MUTLU oldum uzun haftadan sonra gr larda yukselme olmasınaaa

Hoşbulduk canım. Ayran detoksu 6 yk bulgur 6 yk yeşil mercimek 6 yk nohut haşlıyosun 2 lt yoğurta katıp nane ve salatalıkta ekleyip saat 10 dan itibaren her iki saatte bir küçük bir kase olarak yiyorsun. En son saat sekizde bitiş. Sabahları kahvaltı yapabiliyorsun ama hafif. Bunu sadece ıkı gün yapıyosun ıkı kılo veriyosun. Kilo yağlardan gidiyo ve arkadaslarım acıkmadığını ve tadının da güzel olduğunu kolay yapılabılcek bi detoks olduğunu söyledi. İzin günümde yapıcam inşş :))

Canım hazır ayranlara katsan olur mu acaba :S

Olmuyo galiba ev yoğurdu yapcakmıssın hemde her gün taze hazırlıycan zaten iki gün :)

Olmuyo galiba ev yoğurdu yapcakmıssın hemde her gün taze hazırlıycan zaten iki gün :)

Aman ben işte oluyom ya napıyım bir sürü işim var her gün bide onu mu hazırlıycam :SSSS

Aman ben işte oluyom ya napıyım bir sürü işim var her gün bide onu mu hazırlıycam :SSSS

pamuh canım bende okulda olduğum için hafta sonunu düşünüyorum
yarın yapmayı planlıyorum inş. yaparsam ve 2 kilo verebilirsem paylaşırım sizinle.
ama arkadaşlar okulda beraber yapğalım diyolar.. bakalım artıkkk

mesaj kime atılacak bu hafta kızlar.bir yazın hele.
başlangıç:70.9
geçen hafta:63.6
bu hafta:62.7
giden:900 gr
toplam giden:8.200
hedef:62

TEBRIKLER CANIM MASALLAH BILDIRIMLER BANA OZEL MESAJ OLARAK ATIN LUTFEN

herkese günaydıınn kilo bildirimini kime yapacağız ben bu hafta 80.4 ile listenin karayüzü ve liste altı olacağımmmmm:17::17::17::17::17::17::14::14::14::14:
başlangıç:80.4
geçen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
toplan giden:
hedef:75

LISTEYI BU HAFTA BEN YAPICAM CANIM BANA MESAJ AT BI ZAHMET

Günaydın kızlar . hepinizi hayırlı cumalar
kilo bildirimi kime yapılacak
başlangıç:71,4
geçen hafta :70,9
bu hafta: 70,4
giden:500gr
idealıim( şimdilik): 65

2 haftada 1 kilo anca verebildim.. benimki kaçamak değil tam bi 2 gün mide doldurma oluyor hafta sonları. bakalım bu hafta sonu misafirim yok. kimseyede gitmeyi düşünmüyorum....
bildirim umay canım sana mı yapılıyor??

SANADA HAYIRLI CUMALAR CANIM BILDIRIMLER BANA
BU ARADA TEBRIKLER KILOLAR GIDIYOR YAVAS YAVAS

önümüzdeki hafta biticek bu iş :52:

gayet güzel kilo vermişsin tebrikler.
gel gelelim benim bildirime
başlangıç:70 kg
geçen hafta:63 kg
bu hafta:63 kg
giden:0
toplam giden:7 kg
Malesef dün adet oldum galiba onun etkisi çünkü 4 gün önce 62,500 gösteriyordu o yüzden bu hafta ki kilo mu ciddiye almıyorum. Çünkü kilo verdiğimden eminim:27:Veee inşallah haftaya bu işi bitiriyorum..
ya cidden umaya mı yapılıyordu böyle bi arkadaşla karar vermeye çalışıyorlardı ben istersen yapabilirim diye.Biri bizi aydınlatsın

BILDIRIMLER BANA CANIM

geçen hafta:76.700 kg

bu hafta:75.400 kg

fark:1.300 kg

salı diyeti bozdum diye böyle bu hafta daha iyi olacak :S

günaydın kızlar
bu hafta okadar yoğun geçti ki
hergün yemekli, pasta börekli bietkinlik vardı
dün eksiydim ama bugün sabit çıktım
bunada şükür
haftaya 65, göreceğim ama ahanda buraya yazdım :27:

başlangıç : 68,2
geçen hafta 66,5
bu hafta 66,5
gelen giden yok
toplamda giden 1,700
hedef 60

SAGLIK OLSUN CANIM INS HAFTAYA GORURSUN

Kilo bildirimim
Başlangıç 71.3
Geçen hafta 58.3
Bu hafta 57.3
Giden 1
Toplam giden 14
Hedef 55
:46::46::46::46::46::46:

selam kızlar nasılsınız her ne kadar gün içinde giremesemde kilo bildirimlerini Allah izin verdiği sürece yapıcam ve çok mutluyummmmm :52::52::52:

Başlangıç: 71
Geçen hafta: 70,9
Bu hafta: 69,8
Giden: 1,100 gr
Toplam giden: 1,200
ilk hedef:60

kilo bildirimlerini kime yapıyorduk yaaaa :44:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

HOSGELDIN CANIM
Herkese Merhaba

Başlangıç:78
Geçen hafta:69,9
Bu hafta:69,7
Giden:200
Toplam giden:8,3
Hedef :55

Bu hafta yaptığım kaçamakların sonucu:53:

BUNADA SUKUR CANIM GENE VERMISSIN 200 GR

haftada bır cuma gunlerı cnm
sabah ılk wc den sonraa

ve bıldırımımm
başlangıç : 77.8
geçen hafta 74,8
bu hafta 73.9
giden 900 gr cıkk
toplamda giden 3.900 gr cık
hedef 65
:72::72::72::72:HAYIRLI CUMALAR HERKESLEREEEEEEEEE:72::72::72::72:
COK MUTLU oldum uzun haftadan sonra gr larda yukselme olmasınaaa

SANADA HAYIRLI CUMALAR CANIM TEBRIKLER BU ARADA

KIZLAR TEKRARDAN HATIRLATIYORUM BILDIRIMLER BANA OZEL MESAJ OLARAK GONDERIN LUTFEN

Zayıflamak için iki gün uğraşılar ben ugrascam en azından ;)

Canım geçmiş olsun dualarım sizinle. Farklı bi hastaneye ya da doktora götürsen öyle bi imkanın var mı bilmiyorum da üzülüyorum kızın için yazık yavrucak 2 haftadır hasta. İshal kusma ateş bana rotavirüsü düşündürdü önceki belirtiler de mi aynıydı yoksa bu yeni bir virüs mü acaba sonuçta hastaneden kapmış olabilir
Oğluna da bulaşmadan geçer inşallah
Evinde de güle güle otur canım. Yavaş yavaş yerleşirsin artık içine girdikten sonra...
cok sagol canim malesef oyle bir imkan yok bugun oglen ciktik hastaneden dun aksamda oglumu gosterdik doktorlara eger ishal olursa kizdan onada gecmistir dedilerki daha hastanedeyken basladi ishali su icerse sorun yokmus normalmis icmezse mecbur oda yaticak dedi
kizim icinde mide iltihabi olmus digeri tam iglesemeden ondan oldu Boyle dediler 2sise Serum yedi toparladi hemen kendini ama oksuruyor oda normalmis cigerleri tam iylesemedigi icin
hepinize günaydın.
topiğimizde bir sürü yeni isim görüyorum,hoşgeldiniz arkadaşlar.
bu hafta hastalıktan[ben,eşim,çocuklar] takip edemiyorum burayı.
dün de yazdığım gibi diyet-spor güme gitti.
yarın tartı kaç gösterir hiç fikrim yok.açıkçası umurumda bile değil,iyileşip çocuklarım ve evimle ilgilenmekten başka bir şey istemiyorum.
ece siz de iyileşememişsiniz,üzüldüm canım.allah hepimizin şifasını tez zamanda verir inşallah.
pamuk en son senin listeni gördüm,kim hazırladı acaba,bana çok tutarlı gelmedi.gerçi yaş ve kilonu bilmiyorum,tam bir yorum yapamayacağım ama kızlara hep önerdiğim bir şey var sabah krallar gibi,öğlen memur gibi, akşam dilenci gibi beslenin.:34:sabah günün en önemli öğünü,ne yesek yakarız,önemli olan akşamı hafif tutmak ve geç saatte yememek.
diyeti bıraktığımızda beslenmemizde değişiklik olursa kilolar gecikmeden geri gelir.az verelim,yavaş verelim ama yağdan,kasları eritmeden kaybedelim kiloları.ki kalıcı olsun.günlük beslenmemize yakın listelerimiz olursa,porsiyon azaltıp,hareketi arttırarak zayıflayabiliriz.bunun en iyi örneği benim sanırım.mantı,baklava,börek,makarna,sarma,dolma,pilav ve aklınıza gelebilecek herşeyi yemeye devam ediyorum ama dikkati elden bırakmadan.sonuç kilolar yine de gidiyor.ben de bunalıma girip,hayatı ziyan etmiyorum kendime.dengelendiği sürece hiç bir yemek cıss değil bana göre.:56:
sanada cok gecmis olsun canim rabbim sifa versisn hepimize
yok minecigim niye oyle dusunelim ama istersen ben yapayim listeyi gecenlerde de sen yapmistin
ben yapayim bu haftaki belki biraz gaza gelirim :52::52::52::52::52:

canim cok gecmis olsun niye iyilesemedi acaba bu kuzu ya, kac hafta oldu baska bi hastaneye veya doktora gotursen canim
yanlis teshis falan olmasin cok uzun surdu bence Allahim ins kotu biseyi yoktur sende felak oldun hem hastalik hem tasinma
Allah yardimcin olsun canim, rabbim guc kuvvet versin sana

sanki biraz kacamakli bi gun olmus ama dengeli

canim sen bidaha o boyoz dan yeme o neymis oyle ya 700 kl sanki bana iskender adana

aksam 21deki ispanak yemegini yememis olsaydin iyiymis

hosgeldin canim

sanada gecmis olsun canim bosver sagligindan onemli degil diyet
iyilesince telafi edersin elbet
valla sana katiliyorum canim herseyden yiyebiliriz bence ama 1 yedigimiz saate dikkat etmeliyiz 2 miktarina dikkat etmeliyiz

ama bazende olmuyo mesela dun gece beni tatli krizi tuttu aksam saat 10'da ama Allaha sukur hic ciss yemeden 1bardak suyla atlattim :52::52::52::52::52:

Amin canim zaturre olmus onun ustunede mide iltihabi olmus
ikiside birlesince iyilesme suresi uzamis insaallah suan iyi durumda tekrar gelmez
Amin canim amin

TEBRIKLER CANIM MASALLAH BILDIRIMLER BANA OZEL MESAJ OLARAK ATIN LUTFEN

LISTEYI BU HAFTA BEN YAPICAM CANIM BANA MESAJ AT BI ZAHMET

SANADA HAYIRLI CUMALAR CANIM BILDIRIMLER BANA
BU ARADA TEBRIKLER KILOLAR GIDIYOR YAVAS YAVAS

BILDIRIMLER BANA CANIM

SAGLIK OLSUN CANIM INS HAFTAYA GORURSUN

:46::46::46::46::46::46:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

HOSGELDIN CANIM

BUNADA SUKUR CANIM GENE VERMISSIN 200 GR

SANADA HAYIRLI CUMALAR CANIM TEBRIKLER BU ARADA

KIZLAR TEKRARDAN HATIRLATIYORUM BILDIRIMLER BANA OZEL MESAJ OLARAK GONDERIN LUTFEN

canim biz bugun oglen ciktik hastaneden tabi tartilamadim listeyi nezaman yapicaksin yarin Sabah yapicaksan yarin Sabah tartilip atsam olurmu :34:

canim biz bugun oglen ciktik hastaneden tabi tartilamadim listeyi nezaman yapicaksin yarin Sabah yapicaksan yarin Sabah tartilip atsam olurmu :34:

CANIM simdiden bisey diyemem aksam benimki evde olmazsa listeyi yaparim yayinlarim sende kusura bakmazsin artik
ama benimki evde olursa hic ugrasmam yarina birakirim liste isini hem sende bildirimini yapmis olursun tamam mi?
simdiden bugun yapicam veya yarin diyemem
malum calisiyorum hafta sonlari temizlik camasir cocuklar zor oluyor

canım çok üzüldüm allah şifa versin
kızının yanında kalamıyormusun akşama gidiyoruz hastaneye demişsinde
herşey üstüste gelmiş allah yardımcın olsun

tamam canım çok sağol okadar yoğunumki

Amin canim Amin
Burda sistem farkli canim cocuk doktorunun klinigine gidiyorsun oda duruma gore hastaneye sevk ediyor hastanede 40kmre uzakta benim kendimin goturme ihtimalim yok esimde isteydi o isten gelince goturduk benim kiz mumkun degil yanliz Durmaz birlikte kaldik

Back
X