70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbulduk.
siz neler yapıyorsunuz
şuana kadar yediklerim;
[1] Ekmek 1 DİLİM 65
[2] Dost Yoğurt 100 GRAM 79
[3] kırmızı mercimek çorbası salçalı 1 kepçe 55
[4] taze fasulye yemeği 5 yemek kaşığı 70
[5] çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1
[6] Simit 1 ADET 275
Toplam : 545 kal.
akşam doğum günüm var günü kesin 2000 kaloride kapatırım :2::2:

Slm kızlar,Bugun pek uğrayan olmamış daha. Dünkü menümü yazayım.
Sabah 1 dilim tb ekmeği, peynir,domates,salatalık,salça
Ara 1paket light kraker(129kcal imiş)
Öğle 1tabak nohut,1dilim tb ekmeği,1kase cacık
Ara Şekerli nescafe
Akşam Yoğurtlu biber,1dilim tb ekmeği
Ara 2adet parmak bisküvi,1adet gofret,yarım haşlanmış mısır (akşam oturmasında misafir vardı)

3 litre su içtim 2 yeşil çay ,1 otlu çay, Yarım saat ütü üstüne 10 dk tempolu yürüyüş. Yürüyüşü çok yapamadım. Ütü sırasında belim ağrımış. Artık bu akşam güzelce yürürüm.

Bol eksili günler dilerim herkese :72:
Şu bisküvi gofret ve mısır olmada iyiymiş. Bir de şekeri kesebilirsen harika olur. Ben tatlandırıcı kullanıyorum.

bugunku menumu paylasayim kizlar

Sabah : avuc ici ekmek icine peynirlik yumurta ( gec kalmistik aceleden baska bisey yemedim)
ara : 1neskafe + 1 avuc beyaz leblebi
ara : 1tane biskui
oglen : 5 yk sebze yemegi + yogurt + 1dilim cavar ekmegi
ara : 1 yogurt + 4 tane diyet biskui
aksam : 5 tane sarma + nesfit

bu Sabah tartildim Allah'a sukur ne almisim ne vermisim hafta sonu kacamaklarimdan sonra
ins bugunu ve yarini kacamaksiz kapatirsam bi kac gram verebilirim cumaya

bugunku menumu paylasayim kizlar

Sabah : avuc ici ekmek icine peynirlik yumurta ( gec kalmistik aceleden baska bisey yemedim)
ara : 1neskafe + 1 avuc beyaz leblebi
ara : 1tane biskui
oglen : 5 yk sebze yemegi + yogurt + 1dilim cavar ekmegi
ara : 1 yogurt + 4 tane diyet biskui
aksam : 5 tane sarma + nesfit

bu Sabah tartildim Allah'a sukur ne almisim ne vermisim hafta sonu kacamaklarimdan sonra
ins bugunu ve yarini kacamaksiz kapatirsam bi kac gram verebilirim cumaya

Menün gayet güzel. Herkes sarma yiyor canımı çektirdiniz vallahi :))

menun ck guzelmis canm

valla lafi agzimdan aldin canim bendede o sorun var baya bi kilo verince artik vucudumla baristim kalan kilolarimda o kadar eskisi gibi beni rahatsiz etmiyor saldimda cayira mevlam kayira misali oluyor bu aralar benimde iyi bi motivasyona ihtiyacim var

aliriz canim tabiki hosgeldin

eger bu sekilde daha cok motive olupta kilo verebildiysen ne mutlu sana hadi bakalim hedefine az kaldi

canim kendine kucuk bir dilim al sadece 2 3 catak lik bi dilim ve kesinlikle rejimdeyim deme aksam cok kacirmisim o yuzden canim istemiyor de boylece ustune gelmezler :52::52::52: bu arada dogum gununde kutlu olsun

teşekkür ederim dikkat etmeye çalışacağım son zamanlarda iyice bozdum belki burada gaza gelirde toparlarım kendimi diye üye oldum

menun ck guzelmis canm

valla lafi agzimdan aldin canim bendede o sorun var baya bi kilo verince artik vucudumla baristim kalan kilolarimda o kadar eskisi gibi beni rahatsiz etmiyor saldimda cayira mevlam kayira misali oluyor bu aralar benimde iyi bi motivasyona ihtiyacim var

Rahatlayinca ole.oluyo. 4kg verdim.die.rahatlamistom 1 kg su geri geldi. Bugun acayip istahim acik rahatsizlikdan dolayi kac gundur bisey yedigimden acisi cikiyor demekki.
Sikmayalim canimizi ne de olsa gidecek bj kglar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Motive olmak icin ille dana gibi olmayı bekliyoruz ya. Bir de böyle iyisin daha verme yüzün küçülmüş diyenler var.

Ne yani sisko ama yüzümüz güzelken girdiğimiz o kabinlerden cok mu mutlu çıkıyorduk? Ayy bu pantolon totoma girmedi ama benim de yüzüm güzel bosver dedik mı hic?

Azmedelim kızlar
Nasil yapsak?

Menün gayet güzel. Herkes sarma yiyor canımı çektirdiniz vallahi :))

annemin bahcesinde asma var sirf yapragini toplayabilmek icin ekmistik simdi tam toplama zamani hafta sonlari topluyorum kisa hazirlik siselere dolduruyoruz tabi mutlaka biraz yaprak kaliyor bende iki haftadir sariyorum hem taze taze yemis oluyoruz
istersen gondereyim bi sise sana

Son düzenleme:
Motive olmak icin ille dana gibi olmayı bekliyoruz ya. Bir de böyle iyisin daha verme yüzün küçülmüş diyenler var.

Ne yani sisko ama yüzümüz güzelken girdiğimiz o kabinlerden cok mu mutlu çıkıyorduk? Ayy bu pantolon totoma girmedi ama benim de yüzüm güzel bosver dedik mı hic?

Azmedelim kızlar
Nasil yapsak?

benim yuzumde coktu gecen diyetetisyenime sordum yuzumden gitmesin popodan gitsin dedim yapicak bisey yok dedi
banada ailem cok kiziyor birak artik iyisin boyle diye ama esim bisey demiyor cunku o zayiflamami istiyor

Azmedelim kızlar
Nasil yapsak?
Evet cok haklisin napalim oti cim bisey bulalim gaza gelelim.

benim yuzumde coktu gecen diyetetisyenime sordum yuzumden gitmesin popodan gitsin dedim yapicak bisey yok dedi
banada ailem cok kiziyor birak artik iyisin boyle diye ama esim bisey demiyor cunku o zayiflamami istiyor

Bemde yuzden hemen farkeder. Esim gecen.gun gidin mi gitti senin dedi mutlu oldum.ama 3.5 kg da yz bole oluyorsa 15 kg versem surat kalmicak. Bu arada esim bir resmimi gormus umiversite sinavina giris icin.cektirdigim resim o kg na don bemde basliycam diyete dio en az 13 yil oncesi kg ua ozaman ona solemedimde 52 kg falandim. Ona 60 dedim. Oda tmm dedi 75den 60 a dus bemde basliyorum dedi ama beeeeen ohoooooo 3ayda 3 ile 4kg arasinda gidip geliyorium

Kızlar canım deliler gibi et istiyo yaa acaba çok mu proteinsiz bıraktım kendimi :-( hep salata yiyorum başka bişey yemiyorum :-(

Kızlar menümü yazayım
Bugün biraz kaçırdım sanki :-(
Sabah: kaşarlı küçük tost
Öğlen gene her zamanki gibi vakit bulup yiyemedim :-(
Ara trileçe tatlısı :-) ama çok değil sadece küçücük bi dilim çünkü ellerim falan titremeye başladı şekerim düştü gibi hissettim
Akşam: haşlanmış bi tane baget tavuk ama küçük bide 2 kaşık yoğurt

25 dk kadar çok hızlı yürüyüş yaptım şimdi gene çıkıcam yürücem :-)

annemin bahcesinde asma var sirf yapragini toplayabilmek icin ekmistik simdi tam toplama zamani hafta sonlari topluyorum kisa hazirlik siselere dolduruyoruz tabi mutlaka biraz yaprak kaliyor bende iki haftadir sariyorum hem taze taze yemis oluyoruz
istersen gondereyim bi sise sana

Sağol canım. Benim de annemde var asma ağacı. Sağolsun o da gönderiyor. Fazlasını haşlayıp derin dondurucuya koyuyorum. Şişeye bastık ama çürüdü. Düşünmen yeter

Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, domates, salatalık, 2 zeytin, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve, form çay
Öğlen: et döner( sadece eti), şehriye çorbası, salata
Ara: nektarin, erik, 2-3 badem, biraz leblebi
Akşam: 1 karnıyarık, 2 çatal makarna, 1 lokma lahmacun, cacık, 1/2 dlm ekmek
Kendimi çok aç ve halsiz hissettim bugün ama yine de spor yaptım
1 saat aerobik

Kızlar menümü yazayım
Ara trileçe tatlısı :-) ama çok değil sadece küçücük bi dilim çünkü ellerim falan titremeye başladı şekerim düştü gibi hissettim

Bence menün güzel hatta az yemişsin. Aslında öğlen bieşeyler yiyebilsen tatlı yeme ihtiyacı hissetmezsin

Kızlar menümü yazayım

yok canım fazla değil bence tam olmuş yüksek kalorili şeyler yemişin ama az yemişin dengelemişin yani :)

kızlar bugünkü menümü yazayım bende

sabah
domates salatalık küçük bi kase corn flakes çeyrek gözleme
ara
4 tane kayısı
öğlen
1 kase kase karpuz
ara yok
akşam
bi tane zeytinyağlı enginar 1 tane haşlanmış but 2 yemek kaşığı pirinç pilavı 1 dilim kepek ekmeği
ara
4 tane form bisküvi
bide akşam içine meyve doğrayıp buzluğa yoğurt koydum onu yicem

bide 800 kalori yakacak kadar spor yaptım yine ya çok mu yemişim cuma da geliyo :( korkuyorum çok çıkcam diye
ve günde 3 litre su içiyorum 3 bardak yeşilçay,mate 2 fincan nar çiçeği çayı 3 fincanda çay içiyorum (hepsi şekersiz)

Son düzenleme:
Bu günkü menüm
Sabah
4 zeytin
1 kk peynir
Yarım dilim ekmek

Ara
Bir kupa nescafe

Öğle
Domates çorbası
1 tane hurma

Ara
1 kupa nescafe

Akşam
1 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık taze fasulye yemeği
Karpuz

kızlar bugünkü menümü yazayım bende

sabah
domates salatalık küçük bi kase corn flakes çeyrek gözleme
ara
4 tane kayısı
öğlen
1 kase kase karpuz
ara yok
akşam
bi tane zeytinyağlı enginar 1 tane haşlanmış but 2 yemek kaşığı pirinç pilavı 1 dilim kepek ekmeği
ara
4 tane form bisküvi
bide akşam içine meyve doğrayıp buzluğa yoğurt koydum onu yicem

bide 800 kalori yakacak kadar spor yaptım yine ya çok mu yemişim cuma da geliyo :( korkuyorum çok çıkcam diye
ve günde 3 litre su içiyorum 3 bardak yeşilçay,mate 2 fincan nar çiçeği çayı 3 fincanda çay içiyorum (hepsi şekersiz)

Canım yoğurtunu sabah yersen daha iyi olur bence. Artık bu saatte yenen her şey depolanır. Gün içindeki yediklerin gayet iyi sabahki gözlemeyi öğleni hafif tutarak dengelemişsin . Sporun da güzel

Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, domates, salatalık, 2 zeytin, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve, form çay
Öğlen: et döner( sadece eti), şehriye çorbası, salata
Ara: nektarin, erik, 2-3 badem, biraz leblebi
Akşam: 1 karnıyarık, 2 çatal makarna, 1 lokma lahmacun, cacık, 1/2 dlm ekmek
Kendimi çok aç ve halsiz hissettim bugün ama yine de spor yaptım
1 saat aerobik

Menün yine çok güzel ve sporunu da ihmal etmiyorsun kutlarım seni:46:

Back
X