70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar menümü yazayım
Bugün biraz kaçırdım sanki :-(
Sabah: kaşarlı küçük tost
Öğlen gene her zamanki gibi vakit bulup yiyemedim :-(
Ara trileçe tatlısı :-) ama çok değil sadece küçücük bi dilim çünkü ellerim falan titremeye başladı şekerim düştü gibi hissettim
Akşam: haşlanmış bi tane baget tavuk ama küçük bide 2 kaşık yoğurt

25 dk kadar çok hızlı yürüyüş yaptım şimdi gene çıkıcam yürücem :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım fazla değil yediklerin zaten öğlen yiyememişsin ara öğün de yapmamışsın

Canım yoğurtunu sabah yersen daha iyi olur bence. Artık bu saatte yenen her şey depolanır. Gün içindeki yediklerin gayet iyi sabahki gözlemeyi öğleni hafif tutarak dengelemişsin . Sporun da güzel

Öyle yapayım madem :) 15 gün oldu bugün tam diyete başlayalı 2 gün spor yapamadım sadece hergün 800 kalori yakacak kadar spor yapıyorum ama arkadaşım hergün daha fazla yapmalisin dedi öyle mi :(

Son düzenleme:
Bence menün güzel hatta az yemişsin. Aslında öğlen bieşeyler yiyebilsen tatlı yeme ihtiyacı hissetmezsin

İyi bari moralim düzeldi :-) bide çok fazla spor yaptım bugün,burda bahsedilen leslie denen sporu indirdim yaklaşık 1,5 saat onu yaptım inşallah bi faydası oluyodur :-)

yok canım fazla değil bence tam olmuş yüksek kalorili şeyler yemişin ama az yemişin dengelemişin yani :)

Evet bugün yüksek kalorili şeyler yedim ama gerçekten halsizlik tavan yaptı ve ellerim çok titredi zaten tatlıyı yedim kendime geldim :-) bünye alışık değil tabi kuş kadar yemek yemeye lahmacun kebap felan istiyo bünye hahaaa

Evet bugün yüksek kalorili şeyler yedim ama gerçekten halsizlik tavan yaptı ve ellerim çok titredi zaten tatlıyı yedim kendime geldim :-) bünye alışık değil tabi kuş kadar yemek yemeye lahmacun kebap felan istiyo bünye hahaaa

hepimizin öyle ya alışmışız çok yemeye :D benim en uzun süren diyetim 3 gündü :D bu sefer rekor kırdım bırakmıcam 15 gün dayandım bi 50 gün daha dayancam hapisanedekiler gibi çizgi çekiyorum her geçen güne :D

diyetteyim de yeme :) :) ben bugün 1 tencere sarma yaptım tatlılar yaptım ama hiç yemedim 3 tane sarma yedim :) yediğin her lokmada zayıflayıp ne kadar güzel olacağını düşün :) o zaman iştah falan kalmaz çok sıkıldım ben kilolu olmaktan herkes çok güzelsin biraz kilo versene diyo :( 3 ay sonra görecek herkes acayip hırs yaptım sende öyle düşün :)

ya sorma bende bıktım yüzün güzel ama kilo olmasa daha ii olursu diolar :( bugün 2000 kalori civarındaydım ya acaba daha çabuk vermek için kendimi kaça çeksem kalori açısından:26::26:

ya sorma bende bıktım yüzün güzel ama kilo olmasa daha ii olursu diolar :( bugün 2000 kalori civarındaydım ya acaba daha çabuk vermek için kendimi kaça çeksem kalori açısından:26::26:

ben 1400 yaptım onu ilk gün öyleydi sonraki 1 hafta 1300 yaptım 1 haftadırda 1200
1200 ideal diyolar bence 1200 yap kalorisi düşük ama doyurucu sağlıklı şeyler yiyosun böylelikle ben hiç aç kalmıyorum

Bu günkü menüm
Sabah
4 zeytin
1 kk peynir
Yarım dilim ekmek

Ara
Bir kupa nescafe

Öğle
Domates çorbası
1 tane hurma

Ara
1 kupa nescafe

Akşam
1 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık taze fasulye yemeği
Karpuz

Canim bu kasiklar servis kasigi mi yemek kasigi mi? yemek kasigi ise 1 tane ck az degil mi

hmm oglen yedim hatta ertesi gunune kadar hic bisey yemedim canim istemedi artik dusunun ne kadar yediysem

valla guzelim ben hic sevmem torpili birde bu sene sen yardim edersinde gecerse seneye ne olucak universite ne olucak herzaman birilerinimi bulucaklar kiza sinifini gecirsin diye, kimse kusura bakmasin calissaymis belki biraz acimasiz olucam ama ben cok karsilastim boyle durumlarla okulumda cocuk hic calismaz ama gecer kimiside kendi paralar butun sene okuyacam diye oda gecer hani nerde adalet

gecmis olsun canim cokmu yanik?
su hayatta en cok korktugum sey yaniktir rabbim kimsenin basina vermesin cok zor
Aslında çok yandım ama krem kurtardı sanırım çok ucuz atlattım
Geçmiş olsun canım. Yanığın acısı çok fena.
B'nde bilmiyordum ama çok fenaymış öğrendim

Ay çok geçmiş olsun canım ya inşallah hemen iyileşir:(
Âmin cnm Saol kısmet kimderki gece 12de oglum uyanık olacak
Mısır işitecek ve ben yapıcam:9:olacağı varmış
Gecmis olsun ya :(

Saol cnm
Çok geçmiş olsun canım yaa kocakarı ilacı demessen yumurta akı sür çok çok iyi geliyo ama hemen yıkama kurusun elinde.

Yok cnm koca karı vs diyecek Halim kalmamıştı ama elim fenaydı yeni okudum yazını

Günaydın kızlar bir krem vardı duymuştum büyük ihtimal bilirsiniz yanık kremi olarak komşudan alıp sürdüm cok iyi geldi
Şuan parmağıma cok dikkatli bakınca anlaşılıyor birde o bölgeyi hissetmiyorum bilmiyorum neden ama krem çok iyi geldi
O olmasaydı bitmiştim bu hafta diyeti uygulamadım ama gittikçede yiyorum arkadaslar bu gidişi biliyorum Enson 8kilo aldım :18:
Şimdi bıraksam yine alırım oyüzden yola devam
Dün 9lu çay aldım şu bitmeyen iştahımı kessin diye
Buhafta kilo vermedim tabloda sonuncu olurum :27:
Tabloyu benm yapmam gerekecek değilmi

Günaydın kızlar
Rosewind tekrar geçmiş olsun s...din diye bi ilaç değil mi? Bi Dr arkadaşım piyasanın en iyisi demişti;) sevindim iyi olmasına tekrardan hoşgeldin :)

Dünkü menüleriniZi okudum kızlar aralarda kaçamaklar dışında -ki bazı arkadaşlarımız gerçekten süperler 0 hata- menülerimiz çok iyi

Bir de sanırım pişmanlık duyacağımız şeyler yiyince yazamıyoruz (şahsen=ben)
Ama yinede yazalım yorumlarla taşlanalım diyorum olur mu?
Öptüm hepimizi inşallah yarın herkes -de olacak

Aklıma gelmişken

***Kova01 sen mi ben mi hazırlayayım??? Yarın ki listeyi?

kızlar bugünkü menümü yazayım bende

sabah
domates salatalık küçük bi kase corn flakes çeyrek gözleme
ara
4 tane kayısı
öğlen
1 kase kase karpuz
ara yok
akşam
bi tane zeytinyağlı enginar 1 tane haşlanmış but 2 yemek kaşığı pirinç pilavı 1 dilim kepek ekmeği
ara
4 tane form bisküvi
bide akşam içine meyve doğrayıp buzluğa yoğurt koydum onu yicem

bide 800 kalori yakacak kadar spor yaptım yine ya çok mu yemişim cuma da geliyo :( korkuyorum çok çıkcam diye
ve günde 3 litre su içiyorum 3 bardak yeşilçay,mate 2 fincan nar çiçeği çayı 3 fincanda çay içiyorum (hepsi şekersiz)
Canım menülerin de sporun da çok güzel

Bu günkü menüm
Sabah
4 zeytin
1 kk peynir
Yarım dilim ekmek

Ara
Bir kupa nescafe

Öğle
Domates çorbası
1 tane hurma

Ara
1 kupa nescafe

Akşam
1 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık taze fasulye yemeği
Karpuz

Sen bunlarla nasıl yaşıyorsun? Hiçbirşey yememişsin resmen

İyi bari moralim düzeldi :-) bide çok fazla spor yaptım bugün,burda bahsedilen leslie denen sporu indirdim yaklaşık 1,5 saat onu yaptım inşallah bi faydası oluyodur :-)

Kutluyorum seni. Düzenli spor yaparsan hem daha hızlı verirsin hem fit bir vücuda sahip olursun. Alışınca zaten bünye istiyor

Öyle yapayım madem :) 15 gün oldu bugün tam diyete başlayalı 2 gün spor yapamadım sadece hergün 800 kalori yakacak kadar spor yapıyorum ama arkadaşım hergün daha fazla yapmalisin dedi öyle mi :(

Bence daha fazlası hem bıktırır uzun vadede hem de sürekli yorgun gezersin.

Günaydın kızlar
Rosewind tekrar geçmiş olsun s...din diye bi ilaç değil mi? Bi Dr arkadaşım piyasanın en iyisi demişti;) sevindim iyi olmasına tekrardan hoşgeldin :)

Dünkü menüleriniZi okudum kızlar aralarda kaçamaklar dışında -ki bazı arkadaşlarımız gerçekten süperler 0 hata- menülerimiz çok iyi

Aklıma gelmişken

Canım senin bebişin vardı yanılmıyorsam istersen ben hazırlayım

Kızlar bugün çok ama çooook mutluyum. Sonunda şeytanın bacağını kırdım. Bugün tartıldım 69,7 yi gördüm. Sevinçten ağlayabilirim. 69 u gördüm ya ölsem de gam yemem. Burası olmasa bu kadar motive olamazdım. Bir de günlükliste yazmak ilk başta saçma, angarya geliyordu zaten biliyorum ne yediğimi diyordum ama hakkaten çok etkili oldu. Kaçamakları dahi yazın bence bir müddet sonra eliniz o kaçamağa giderken vicdan azabı duymaya başlıyorsunuz. Yani bende öyle oldu. Şimdi bu kaçamağı hangi yüzle yazacağım diyip bazen yemekten vazgeçiyordum. Bu arada internetten mayo siparişi vermiştim 42 beden. Giydim büyük geldi. Hemen geri gönderdim 38 bedenini istiyorum dedim. 65 e düşersem içine girebilirim sanırım. Spordan dolayı da vücudum sıkılaştı baya. Göbek gitti nerdeyse. Ayy sevinçten çenem düştü resmen:21:

Kızlar bugün çok ama çooook mutluyum. Sonunda şeytanın bacağını kırdım. Bugün tartıldım 69,7 yi gördüm. Sevinçten ağlayabilirim. 69 u gördüm ya ölsem de gam yemem. Burası olmasa bu kadar motive olamazdım. Bir de günlükliste yazmak ilk başta saçma, angarya geliyordu zaten biliyorum ne yediğimi diyordum ama hakkaten çok etkili oldu. Kaçamakları dahi yazın bence bir müddet sonra eliniz o kaçamağa giderken vicdan azabı duymaya başlıyorsunuz. Yani bende öyle oldu. Şimdi bu kaçamağı hangi yüzle yazacağım diyip bazen yemekten vazgeçiyordum. Bu arada internetten mayo siparişi vermiştim 42 beden. Giydim büyük geldi. Hemen geri gönderdim 38 bedenini istiyorum dedim. 65 e düşersem içine girebilirim sanırım. Spordan dolayı da vücudum sıkılaştı baya. Göbek gitti nerdeyse. Ayy sevinçten çenem düştü resmen:21:

Kutlarım seni Allah bana da nasip etsin inşallah amin:)
Buarada bilgisayarım yok anca telde hazırlayabilirim sen hazırlarsan daha sağlıklı olur sanırım:) ayrıca ince düşünceliliğin için çok teşekkürler:)

Allah'ım cümlemize istediği kiloyu nasip eyle amin :)

Kızlar hayırlı kandiller buarada demeyi unutmuşuuummm:16::16:

Günaydın kızlar

Aklıma gelmişken

Saol tekrar ewet o krem müthiş bişey ben kesinlikle bitmiştim o olmasaydı:51:
Kova çok sevindim ya ıyıkı böyle yazmışşın bana da menü yazmak zor geliyordu
Çok sevindim inş biizede kısmet olur:16::16:sende istediğin kiloya ulaşırsın azimle
gunaydin kizlar
hayirli kandiller herkese

Saol cnm sanada

Kızlar bugün çok mutluyum :16:sebepsiz önlüyorum banaaaa kandil diye sanırım uzun süre regldim şimdi değilim
:16::16::16::16::16::16::16::16:
Spora başlicam bugün de kaldıramıyorum totişi yaaa uff:emir_bebek::emir_bebek:

Back
X