70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol canım seni de çok tebrik ederim bebişle gayet iyi devam ediyorsun 👏👏👏özellikle spor yapmanı takdir ediyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklisin canım saldık iyice. Bu sıcaklar da mahvetti beni ya. Dışarı çıkılmıyor, evde de sıkıntıdan yemek icmek istiyorum sürekli.

dün ilk defa iş yer,nden dönerken yarı yolda inmek geldi içimden.indim yarım saat yolda yürüdüm tempolu bi şekilde.baya terledim.bundan sonra böyle yapıcam..çok iyi geldi..eve geldim 30 tane mekik çektim.kendimi süper hissediyorum

ya yok cidden sırf moralim bozulsun diye var bu tartıııı sabah 66.5 tartıyodu bi bardan su içtim tartıldım 72 bi 68 bi 69 bi 71 kaç kiloyum ben yaaa offfff sinirlerim çok bozuldu 72 yi görünce kıracam bunu en sonunda bişey yemiyorum ya nasıl fazla çıkıyo ben bu ay sonunda 62 yi görürüm diyodum 10 gündür hiç eksilmiyo aksine 6 kilo fazla çıkıyo offfffffffffffffffffffff

kovacım çok güzel menün yine

Menümü yazayım kızlar netim çok yavaş inş gider bu yazdığım😔

Sabah
Tarçınlı zencefilli bir bardak süt 12de kalktım

Öğlen
1 tabak bulgur pilavı
2 dilim kepekli ekmek
1 tabak patlıcan yemeği
Karpuz

Akşam
Ayran birazda karpuz yerim babamlar 8gibi yiyorlar onlarla oturup karpuz yiyim diyorum 😊

Belki bugün leslie 3mil yaparım bakalım oğlum bırakırsa tableti😔

Ben tartının problemini buldum
Bence sen banyoda fayansa koy ve 4 ucundan bastırarak sabit olduğuna emin ol oynamasın tıkır tıkır ve hiç yerinden oynatma olur mu?
Sen 66sın için rahat olsun

Dijital baskuller öyle canım. Ben ilk bı tane aldım bozuk diye iade ettim. Yerine aldığım yine aynı çıkınca çöpe attım. Belki pahalıları filan iyidir bilemem.Şimdi Manuel kullanıyorum. Gramından emin olamasam da hic yanıltmıyor o yüzden iyi anlaşıyoruz kendisiyle.

Ben manuelde 65.5 66 falan geliyorum digital sinirlerimi çok bozdu canım ya bende onu artık pek takmicam yarın bi eczaneye mi gitsem napsam diyorum sigortamda sıkıntı çıktı o yüzden diyetisyene de gidemiyorum

Bugünkü menum

Sabah
Domates salatalık 4 zeytin peynir domatesli biberli omlet yağsız 2 dilim kepek ekmek

Öğlen
Bi tabak yoğurt içine yarım şeftali dogradim 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi koydum

Aksam
Yarım çay bardağı kuru buğdayi hasladim onu yedim bi tek

ama bunların hepsi 900 kalori oldu 1000 yiyorum günlük zaten ama suan canım bişeyler istiyo ders çalışıyorum sınav haftam bide napim kızlar ya ((

Hu huuu günaydın. Kimse yok mu? ����topik çok sessizleşti

Selam, kovacım konu dışı olacak ama bugün kadın doğumcumla randevum vardı, spiralim kaymış ve ( asıl beni telaşlandıran) yara başlangıcı var dedi. Doktorlar pek görmeden yorum yapmaz biliyorum ama sence önemli bir durum mudur? Evhamlıyım sağlık konularında. Smear testi sonucum 10 gün sonra çıkacakmış, Perşembe günü de kan tahlili sonucuma bakarak ilaç yazacakmış.

Bu arada kızlar kusura bakmayın konu dışı yazdığım için.

Son düzenleme:
Cidden hepimize bşr hal oldu umarım çabuk geçer normalde yazışmalarda daha çok oluyordu bakıyorum kaçamaklar arttıkça kimse yazmak istemiyor 😔hepiniz benim gibi oldunuz hahay 😁😁😁bende kaç kiloyuö bilmiyorum dün 70 dim bugün 68.5 akşam hemde baskülüm iyi evde herkesi hergün her öğün tartıp hata varmı diye bakıyorum yok çoluk çocuk bebe hepsi aynı ben niye böyle peki 😩

Haklisin canım saldık iyice. Bu sıcaklar da mahvetti beni ya. Dışarı çıkılmıyor, evde de sıkıntıdan yemek icmek istiyorum sürekli.

Bende aynı zaten bol ksçamaklarım vardı şimdi iyice abarttım çok pişmanım yarın ist gidiyorum havuz var hergün yüzüp bol bol yürüyüş yaparsam belki biraz fark eder mi tabi çocuklar durursa 😒

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…