Menünü aynen devam et bence spor olarak da günlük 1 saat tempolu yürü. Yürüyüşü kesme 1 aydır spor yapmıyordun çünkü.ayrıca en önemlisi umudunu kaybetme moralini bozma stres daha çok direnç yapıyor vücuttaKızlar bu böyle olmayacak belli baya araştırdım nette falan metabolizmayı sasirtmak lazım diyorlar 2.5 aydır çok katı bi diyet uyguladigimdan suan dirence geçti vücudum kovanın da dediği gibi aynen
Suandan itibaren çok abartmadan daha çok yicem perşembe cuma cumartesi yiyeyim diyorum spora da ara veriyorum pazara kadar pazar günü diyet spor yeniden başlıyorum inşallah faydası olur ve direncim kırılır ve bu süre boyunca inşallah kilo almamçok çaresiz hissediyorum kendimi
canım 20 gündür devam ediyorum ama hiç eksilmediMenünü aynen devam et bence spor olarak da günlük 1 saat tempolu yürü. Yürüyüşü kesme 1 aydır spor yapmıyordun çünkü.ayrıca en önemlisi umudunu kaybetme moralini bozma stres daha çok direnç yapıyor vücutta
tesekkur ederim..sen kaç kiloydun kaç oldun???Hosgeldinnnnn
Benimkide 4.5 aylik teyzesi bende emziritorum çokdiyet yapasamda buraya yaziyoruz diye gece atistirmalarina son verdim vallaaa
Kova01 nöbete geleyimmi bende. Gönüllü olarak çok ihtiyacım var.
Sıcaklarda cokmuş buralarda. Bunaltıyor. Kolumu kıpırdatmaya halim yok. spor hak getire.
Bu bunaltıcı havalar sizide hasta gibi yapıyormu kızlar yaa..
Güle güle git canım. Anne evi çok tehlikeli mümkün olduğu kadar tadımlık yemeye çalış yememek imkansız çünkü.belki orası serin olduğu için daha rahat diyet yaparsın.Aynen ya. Sabah yataktan kalmamıyorum, cocukları zar zor bişeyler yediriyorum, sonra yine halsizlik. Sanki Ramazan devam ediyor gibi. Basdonmeleri de olunca sağlam yeme ihtiyacı duydum, Yeni diyetime de uyamadim kızlar.
Yarın gece Rize'ye gidiyorum. Anne yemekleri beni bekler. Kilo almadan donebilirim umarım. Orada tartı bulabilir miyim bilmiyorum. Yarın sabah tartilip cuma gunu bildiricem arkadaslar
Gunaydin herkesetesekkur ederim..sen kaç kiloydun kaç oldun???
Gunaydin herkesetesekkur ederim..sen kaç kiloydun kaç oldun???
İyi yolculuklar .diyet yapan m derken saglimizdan olmayalim .bu arada allah kolaylik versin anne yemekleri dayanılmaz olurAynen ya. Sabah yataktan kalmamıyorum, cocukları zar zor bişeyler yediriyorum, sonra yine halsizlik. Sanki Ramazan devam ediyor gibi. Basdonmeleri de olunca sağlam yeme ihtiyacı duydum, Yeni diyetime de uyamadim kızlar.
Yarın gece Rize'ye gidiyorum. Anne yemekleri beni bekler. Kilo almadan donebilirim umarım. Orada tartı bulabilir miyim bilmiyorum. Yarın sabah tartilip cuma gunu bildiricem arkadaslar
Teşekkür ederim canım. Sen de sporunu ihmal etme. Ben bu kiloları spora borçluyumBu arada verdiğin kgyi tebrik ederim ne kadar guzelllllll
Yogurtlu Dondurmamiii oneymis nasil oluyomus kikova01, post: 36519946, member: 374685"]Bugünkü menüm:
Sabah: 2 dlm tb ekmeğine tost, domates, salatalık
Ara: kahve, yeşil çay
Öğle: ızgara tavuk, yoğurtlu buğday çorbası( soğuk)
Ara: yeşil çay
Akşam:barbunya, yoğurt
Spor: elektrikler kesik yapamıyorum
Akşam yoğurtlu dondurma yemeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?