eğer gerçekten azimliysen ve düzenli şekilde siteye girebiliyorsan 3.takıma gel canım eminim çok seveceksinHiç diyet yapmadim. Bir kaç kere heveslendim ama bogazimi tutamadim. 2 ay spor yaptim araliklar ile.
Tamam hemen bakıyorum.eğer gerçekten azimliysen ve düzenli şekilde siteye girebiliyorsan 3.takıma gel canım eminim çok seveceksin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...flama-yarismasi.38584/page-7825#post-37529986
selam arkadaşlar ben de katılmak istiyorum grubunuza 76 kilodayım aslında kilomdan çok şikayetçi değilim sadece biraz göbeğim var pek rejim de yapamam ama dayanışmayla belimi inceltebilirim . üç çocuk annesiyim boyum 172. sabahları bir yarım ekmek yerim yemezsem başım döner. akşam yemeğim de saat 6 da hazırdır. yarım saatte yerim ve tüm gece boyunca başka bir şey yemem. bir de masaj kemerim var. asla yürüyüş yapamam. sağlıklı olmak için bir şeyler yapmam lazım. bir de 7 aylık bebeğim var ama bana pek düşkün değil emziren bir anne profilinden uzağım yani .hedefim göbeksiz 65 kilo hadi bakalım hayırlısı.
Mrb. Benim tatli krizim oldu. Iki gundur aceyip yiyorum. 79 kilo idim. Daha sonra76 ya dustum .simdi 77.8 oldum. Nasil telafi edecegim..[/QUOTE
Moralini bozma hemen şişlik de olabilir o tartıda gördüğün.
eğer gerçekten azimliysen ve düzenli şekilde siteye girebiliyorsan 3.takıma gel canım eminim çok seveceksin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...flama-yarismasi.38584/page-7825#post-37529986
eskiler nerde ya herkes mi gitti
canım bende 64 e takıldım kaldım 2 aydır gram eksilmiyo bugün dukan express yapmaya başladım bakalım umarım iner artıkAa Sibel geri dönmüşsün ama tekrar kaybolmuşsun. Ben de kayboldum bu aralar. Kızım bu sene teoga hazırlanıyor. Sınavla yatıp sınavla kalkıyoruz. O yüzden de ben motivasyonumu kaybettim biraz. Bi tartıldım 2 kilo almışım. Hemen başladım tekrar. Devam edebildiğim kadar devam edicem. Sen neler yaptın ?
canımmmm hoşgeldin :) bende 2 aydır yapmıuorım desem yeridir cuma dukan expresse başladım 64.5 le bugün 63.3 üm :) devam etcem bu sefer 57 ye kadar 80 den geldik buralara kolay değilGünaydın kızlar sabah sabah yazıyorum. çünkü belki 1 aydır tartılmıyodum burdayken 68 e düşmüştüm.Bu sabah beklenen oldu tartıldım 70 kiloyum. ( Grupla birlikte 76 dan 68 düşmüştüm. Hatırlatayım dedim ) Bir ayda 2 kilo almışım. Demek ki devam etmem gerekiyor. Ben kilomu karbonhidrattan uzak durarak vermiştim. Bu ara karbonhidrat yiyorum gene. Ekmekler özlediğim simitler filan homini gırtlak durumum var. Dün şöyle bir kendimi hazırladım. Bugün tekrar başlıyorum. Aldıklarım tahminimce daha çabuk gider ama ilk hedefim 65. Şimdi 5 kilo çok değil gibi ama beni bilenler bilir ben yavaş veririm kiloyu pek kendimi üzmem. Hadi bakalım beraberce gene veririz inşallah.
burda daha önce çok güzel kilolar vermiştim.maalesef bir kısmını geri aldım.topiğimiz çok aktifti o zaman
sanırım şimdi çok sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?