70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Olmaz mı canım :) çok sevindim

Hoşgeldin :) bende geldim.

Kızlar hadi tekrar hareketlendirelim mi grubumuzu. Burda ses yok diye başka gruplara yazmaya başladım. Ama burası evim gibi kopamıyorum :)

Benide alın aranızaaaa
Daha önce dukan ile 16 kg verdim 71 e kadar düştüm ama bırakınca 5 kilosunu aldımmm
Baya oldu bırakılıda şimdi vüvut bi canlansın diye isveç yapıyorum 76.6 ile başladım bugün 3 gün bakalım neler neler olcakkkkk :))))

Hoşgeldin :) bende en son 64.8 dim Nisan da. Şimdi 70_71 falan veririz kiloları inşallah tekrar :) hemde daha çok
69.5 çıktım bugün tartıda
Sen yine iyisin ben 70-71.....

Günaydın kızlar bende varım 73 kilo ile başladım.kendime göre bir diyet hazırladım bu sefer kararlıyım beraber başaracağız inşallah

Merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza.
Bende şu anda 77 kiloyum ve zayıflamaya çalışıyorum. bana da lütfen yardımcı olun

Herkese günaydın arkadaşlar

Bugün eskiden bildirim günüydü. O yüzden yazıyorum yine bildirimi. Hadi herkes yapsın. Çoğalalım

Başlangıç kilo: 78
Bu hafta : 70.3
Toplam giden : 7.7
Hedef : 55

Birkaç kişi olursak çizelge yapmayı planlıyorum arkadaşlar. Daha sonra sayımız artarsa yine sonuncu olan yapar, motive oluruz ne dersiniz :)

merhaba arkadaşlar bendeyeni katılmak istiyorum aranıza. boy 1,68 71.4 kilo hedef: 58 (55 olsa tadından yenmez) bugün elma diyetie başladım sonuçları gün gün yazarım bu sefer kararlıyım kurtulcam

ya dün akşam kızartma yedim ama az =) sabah tartıldım 70.5 geldim ilk gün çok su atıyor vücuttan öylede oldu. bugün devam ediyorum bozmucam bida=)

Selam kızlar

Ben de birkaç ay once buradaydim. Diyetisyen yardımı ile 81 kilodan 70e düşmüştüm ammaaa bırakınca 75 kilo oldum yine. Vermek bu kadar zorken almak niye bu kadar kolay?!

Bu sabah tekrar diyet yapmaya karar verdim. İnşallah buraya yazarak motive olurum tekrar.

Bildirim gününüzü bilmiyorum ama baslangic adına yazıyorum

Baslangic: 75
Hedef: 65

İyi akşamlar
Ben 8. Takım kaptanıyım bir hatırlatmada bulunmak istiyorum şekerler
Editörümüz sevgili püsküütümüzle alakalı yeni kullanıcı adı seaBahAR
Forumun enleri seçiliyor bildiğiniz üzere seabahar da editör dalında yarışmacı...
Takım listelerinde yarışan 100 üye ve diğer yarışma harici gruplardada onlarca kişi var ama malesef baharıma verilen oy sayısı 43 demekki bir çoğumuz hala oy kullanmamışız
Herkesi oy kullanmaya davet ediyorum
Kocaman öpüldünüz canlarım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rili-kk-editoerue.774847/page-6#post-38110806

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…