70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aksam yazamadim menumu. Konuya can gelsin paylaşayım. Dün oburlugum tuttu duzenimi bozdum biraz. yediklerimi hatırlamaya çalışayım:

Sabah 8:30
Salata (sirkeli)
Haslanmis Yumurta
Beyaz peynir (2 parmak)
4 zeytin

Ara ogun 10:30
4 kayısı
Sade mesafe
10 fındık

Oglen 14:00
Etli barbunya
Taze fasulye
Cacik

Ara 17:00
1 kucuk muz

18:30
Taze fasulye
5-6 kasik nesfit
1 bardak sut

En az 2 litre su

Kimsecikler olmasa da paylaşayım menümü. Kararlı arkadaslar siz de gelin. Gecen yıl buranın cok faydası olmuştu bana

Kahvaltı
Menemen üzerine biraz dil peyniri
Beyaz peynir
3 zeytin
Salatalık ve havuç

Ara 10:30
Sade nescafe
Fındık+ kuru üzüm

Öğle 14:00
Şeriyeli domates çorbası
Tavuk göğüs haslama

Ara 16:30
Sutlu sekersiz turk kahvesi
4-5 kasik meyveli nesfit
Yarım muz

Aksam 18:30
Cacik
1 tbk patates yemeği

2 litre su

herkese merhabaa.. 158 boy ve 77 kiloyum... yaşım 35.. ikinci bebek düşünüyorum ve kilo verem şart ama iradem sıfır.. aranıza katılmak istiyorum lütfen banada destek olun...

Ben 15 yasimdayim 168 boyunda 79 kg im yaza kadar 10 kg vermek istiyorum gecen sene 89 dan 79 inmistim simdi hedefim 69 olmak benide araniza alirsaniriz sevirim ablalarim

Hosgeldin canım.

Verdigin kiloyu nasil korudun bravo!
Bı ara anlat bana
Ben burada kimseyi bulamayınca 1 Takım cuma yarışmasına katıldım. İstersen oraya gel

Bildirim gunu var mı kizlar?
Yoksa cuma başlayalım mı?
otimoti merhaba nasılsın? beni hatırladın mı? bende geçen sene burada 13 kilo kadar vermiştim ama malesef hepsini geri aldım. 3-4 hafta sonra tekrar dönücem buraya, sınavlar bittikten sonra. Aslında kk mobil uygulaması iptal olduktan sonra koptum birazda, o çok pratikti. Nerde olursak olalım çok rahat bir şekilde girebiliyorduk. Bu şekilde telefondan girmek çok uzun sürüyor... Neyse yakında görüşürüz canım

Hatırladım canım. Zaten herkes o sorun nedeniyle koptu burdan ben de dahil,

Senin de kilo almana cok üzüldüm. Verdigin kiloyu geri almak berbat bir duyguymus, yasadım.

Ama aynı gecen yil gibi hevesle başladım ve kendimi cok iyi hissediyorum. 2 haftada 3.5 kilo verdim bile. Sen de sınavlarını ver de gel hadi.

Kızlar merhaba benide hatırladınız mı. Bende durumlar sabit sayılır 57-58 civarında kaldım. Çok şükür almadım ama veremedim de hedefim 53 'tü

kahvaltıda ne yapıyoruz suan işteyim ve sadece küçük poğaca var bal ve bol cay kahve vargetirmedimde bişey

Merhaba kızlar bende varım bende bende !!!! 1 Mayıs'ta 80.5 kiloyla inanılmaz bir kararlılıkla başladım.hayatımdan bütün abur cubur olabilecek herşeyi çıkardım.bu sabah aç karnına tartıldığımda 74 kilo çıktım Allahım dünyalar benim oldu. nolur bana da yardım edin çabucak verelim şu kiloları hedefim 55 kilo kocamın beni tanıdığında olduğum kiloya dönüp aaaaa sana ne olmuş öyleee diyenlere çok fit bi cevap vermek istiyorum....

Tatlıya çok düşkün oldum nedense
Önceden bu kadar degildim.
Tatlıyı şekeri kesebilsem keşke.
O zaman şu 70'lerle kısa bi zamanda vedalaşırdım.
Şu halde zor. Biraz zamana yayılacak gibi ama kararlıyım.

Haymeciim hiç umutsuzluğa kapılma benim güzel bir formülüm var benim 15 aylık bir oğlum var ve hala emziriyorum.inanılmaz tatlı krizlerim gelsin çikolatalar gofretler gitsin şerbetli tatlılarşeklimdeydim bir senedir.şeker hastası bir arkadaşım suyun içerisine çubuk tarçın koyup gün içerisinde içiyordu.kanındaki şekeri dengeliyomuş ve tatlı isteğini gideriyormuş.bir araştırdım tam benim bitmek bilmeyen tatlı krizlerime göre.1 Mayıs yani benim için milat olan tarihte bu karışıma başladım.evdeyim nası olsa kocaman bir sürahi suyun içine bir iki çubuk tarçın koyupsusadıkça içmeye başladım.inanılmaz etkisini gördüm.hem vücuttaki yağı yakıyor ve metabolizmayı da hızlandırıyormuş.hemde bol bol su içmeme sebep olduğu için bende kilo kaybı ve süt artışı oldu.sende yapabilirsin.canı tatlı çektiğinde de bir adet kuru kayısıyı ben günkurusunu minik minik ısırarak eme eme yiyorum garip ama tatlı krizlerim bitti.sen de dene derim.faydasını göreceksin

Tatlım çok güzel kilo vermişsin maşallah.
Ben de deniyeyim tarçını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…