70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Haftasonu düğünler ,şehirdışı yolculukları sebebiyle çok dikkat edemedim.akşam yemeklerini geç yedim.sporda yapamadım.sabah tartıda moralim bozuldu.600 gram almışım.bu hafta daha dikkatli devam etmyi planlıyorum.sağlıklı mutlu haftalar...

merhaba:)
yeni katıldım bende. kilom 73. hedef 56.
başka neler gerekli biraz bilgi alabilir miyim:):)

hoşgeldin ipekitos kayda aldım canım başlangıcını.cuma sabahı tartılıyoruz.bildirim yapıyoruz. gelen 2 hafta sonra vazgeçiyo.katılımının devamlılığını diliyorum

kızlar neler yapıyorsunuz bakalım? hımm... kaçamak yok dimi.. uslu duruyoz mu.... ben 5te5 diyetine başladım baya bir oynattı yerinden kilo mu? siz de yapın....

Oda dogru bi 10 15 kilo versek limit olsa ek.. fena olmaz bide limit ayiralim kacirma firsatimiz olsun ne yapsak ne etsek gozumuz kacamakta nabalim yaf:) yok iyi gjdiyorum bi kere acsam 10 kere kapatiyorum agzimi artik

Oda dogru bi 10 15 kilo versek limit olsa ek.. fena olmaz bide limit ayiralim kacirma firsatimiz olsun ne yapsak ne etsek gozumuz kacamakta nabalim yaf:) yok iyi gjdiyorum bi kere acsam 10 kere kapatiyorum agzimi artik

halaa kaçamak diyo çıkar bunları aklından sıfır beden olcaz....

Yok yok demiyorum.. takildim biraz. Ins sabirla ve dirayetle sifit istemiorum da 40 38 bedene.. yeterli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…