70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin ipekitos kayda aldım canım başlangıcını.cuma sabahı tartılıyoruz.bildirim yapıyoruz. gelen 2 hafta sonra vazgeçiyo.katılımının devamlılığını diliyorum
Hoşbuldum
ben yaklaşık 6 aydır spor yapıyorm. son 3 ayda 84 ten indim 73 e cuma günü yazıyorum o zaman hadi bakalım inşallah bi 69 ları görürüm

Hoşbuldum
ben yaklaşık 6 aydır spor yapıyorm. son 3 ayda 84 ten indim 73 e cuma günü yazıyorum o zaman hadi bakalım inşallah bi 69 ları görürüm

maşallaaah.... ne güzel vermişsin.... bii anlat bakalım nasıl gitti bu onbir kilo...... ne sporuymuş o de bize de nasiplenelim azıcık...

insan bir kiloda takılınca bütün motivasyon gidiyor. bende bayadır kaldım burada ama şimdi akşam yemeklerini hiç yemiyorum. haftada 3 gün spora gidiyorum bakalım inş gidicek şu 4 kilo.
herkes farklı diyet mi uyguluyor?

maşallaaah.... ne güzel vermişsin.... bii anlat bakalım nasıl gitti bu onbir kilo...... ne sporuymuş o de bize de nasiplenelim azıcık...
Haftada 1 gün pilates 2 gün kardiyo yapıyorum. evde de fırsat buldukça yürümeye çalışıyorum.
Aslında karatay diyetine merak sardım bu ara. onun dışında kilom durunca akşam 5 te kesiyorum bir kaç hafta yemekleri tekrardan başlıyor kilolar gitmeye.

herkez yeni zaten... bi görünüp bir kayboluyorlar kimin ne yaptığı belli değil :))

iyimiş... bende ayın beşinde 75,6 ile başladım.... şekeri kolayı kestim güzelce gitmeye başladı... sonra durdu.. şimdi 5te 5 yapıyorum.... bakalım ne olcak....

birde vakit bulunca ip atlayıp sonrasında niveanın q10 sıkılaştırıcı kremini uyguluyorum. çok etkisi olmasa da selülitlere iyi geldi uzun vadede.

bende her gün 30 mekik le göbeği düzleştirdim azıcık ama bir kaç gündür yapmadım.... bacak hareketleride çok iyi geldi...

ip atlarken ip kullanıyor musun? kullanıyorsan markası ne? ben 3 tane aldım hiç memnun kalmaıdm yahu....

markasini bilmiyorum ama tutma yerleri ahsap ipi de halat gibi cok rahat kullanimi. plastik olanlardan almistim hemen kirilip bukuluyor

Hoşbuldum
çok güzel güzel kilo vermişsintebrikler.inşallah birbirimize destek olarak devamını getirebiliriz.

bugün yediklerim.
sabah:
1 bardak süt,1taze hurma,domates,salatalık 1dilim pynir
ara:
yeşilçay
minik çikolata
öğlen:
semizotu salatası
akşam:
karnıyarık(közlenmiş)2 kaşık yoğurt

Bende yuruyus kardiyo plates zumbayla 35 gundur devam ediorum 2.ci ayimi da spor salonuna yazildim 1 ay daha bole gidersem baya fark olacak insallah.. 6 aya kadar devam edip spora sora azalticam ama tamen birakmicam.. baya yarari oldu vucudu sekillendirmede ve yag yakmada yararli sporlar.. aksam yememenin ve az öğün yemenin faydasi cok..

aslinda her gun 1 saat yurumek lazim diyorlar o sekilde cok kilo veren var. ama spor salonundaki hocam bana uzun uzun yurumek yerine 20 dk hizli yuru sonra ip atla squat yap o sekilde spor yap dedi kafam karisik.
aslinda her gun 1 saat yuruyup guzel kilo verenler de var ama bilemedim.

merhaba arkadaşlar
sabah menüm
2 dilim ekmek
yağsız sucuk
peynir
çok az çikolata az şekerli çay
akşam menüm
1 kase kuru fasulye
2 tane biber dolması
ve bol su :)
yarında bölgesel sporlara başlıyorum ara vermiştim spora verdiklerimi geri almaya başladım
ama sizinde desteğinizle bırakmıcam artık

günaydın kızlar dünki menüm

sabah
domates,peynir,zeytin,3 galeta(kahvaltılık acı sosa bandırdım),form çayı

ara
2 adet kuru erik

öğle
bi kase yoğurt çorbası

akşam
bi tb. bamya yemeği
1 tane baget tavuk(fırında poşette pişti)
1 patates(tavukla fırında pişti)
4-5 kaşık makarna
salata

gün boyu 2,5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…