- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
iyiymiş yaa İNŞALLAH bende kısa zaman veririm.hiç verebildinizmi?Ortalama 1-2 kilo
iyiymiş yaa İNŞALLAH bende kısa zaman veririm.hiç verebildinizmi?Ortalama 1-2 kilo
17 agustostan beri 4 kilo verdimiyiymiş yaa İNŞALLAH bende kısa zaman veririm.hiç verebildinizmi?
maşallah cok gguzel vermissinz.darisi basima17 agustostan beri 4 kilo verdim
Simdi spora gidiyorum ben
Canım bence görmüyorum. Haftaiçi başladım 1 kilo verdim ama onu zaten kendim de verebiliyorum. Ama içmeye devam ediyorum çünkü tadını sevdim bir çok kişinin aksine :)Canım dukan biranın faydasini görüyomusun
0-3 kilo arası değişiyor benim. Ortalama haftada 1 kilo diyelim :)iyi akşamlar hanımlar :haftada nekadar kilo veriyorsunuz acaba?
sizinkide iyi ya0-3 kilo arası değişiyor benim. Ortalama haftada 1 kilo diyelim :)
afiyet olsun.sanki ben daha bi az yiyorum gibi geldi.çünkü meninuz oldukça zenginBugünkü menüm ekte
Takıma da yazmıştım fotoğrafını çektim. Öğlen haşlanmış tavuk seçeneğini kullandım
Tabiki 05 hazirandan beri diyet yapıyorum xxl ile başladım(88 kilo), artık M günleri yakın (Cuma 71,7 idim)..bunda etkili olan sadece diyet değil ama spor da çok önemli.sizinkide iyi ya
galiba bir ben veremiyorum!peki ilk verdiğinizde zayifladiginizi fark ettinizmi?
Daha az yemek bazen metabolizmayı yavaşlatıyor. O nedenle dengeli ve doğru miktardan yemek önemli bence. Ayrıca kilo verince de devam edilecek birşey olması çok önemli. Bu liste 7 li kilolar için kullandığım bir liste 6 lar için farklı bir listem olacak muhtemelen :)afiyet olsun.sanki ben daha bi az yiyorum gibi geldi.çünkü meninuz oldukça zengin
Canim günlük yediklerimizi ve sporumuzu paylaşıyoruz. Sende yazarsan yardımcı oluruz elimizden geldigi kadarmaşallah cok gguzel vermissinz.darisi basima
musait olduğunuzda diyet spor neler yaptiginizi yazar misiniz ?bu arada tebrik ederim sizi
Sevdinse devam et canım. Bu günkü yedigim tavuk gögüsleri tas gibi oturdu mideme. Camış gibi şiştim. Arada körilide yapıyorum iyi oluyoCanım bence görmüyorum. Haftaiçi başladım 1 kilo verdim ama onu zaten kendim de verebiliyorum. Ama içmeye devam ediyorum çünkü tadını sevdim bir çok kişinin aksine :)
Benimde ara verdigimden bastan hızlı gittide yavaşlar sanırım ben ne kadar çabalasamda.0-3 kilo arası değişiyor benim. Ortalama haftada 1 kilo diyelim :)
Fazlasıyla iyi. 88 kilo nerde 71 nerde.Tabiki 05 hazirandan beri diyet yapıyorum xxl ile başladım(88 kilo), artık M günleri yakın (Cuma 71,7 idim)..bunda etkili olan sadece diyet değil ama spor da çok önemli.
Canım ilk önce ilk tavsiyem eger emzirme gibi durumun yoksa şekeri tamamen bırak. Sil çıkart yok et yokmuş say. Bak nasil iştahin kapanacak ve nasıl diyeti kolay yapacaksın ve nasıl özelliklede göbegin eriyecek inanamayacaksınbugunku menum
sabah )limonlu su yarım saat sonra
haşlanmış 1yumurta,domates,kk.büyüklüğünde peynir, 1seker kaşığı pekmez az şekerli bikac bardak çay
Ara)az şekerli tür kahvesi
saat14.00 birkaç dilim karpuz
16.46 yarım kase sebze yemeği
19.30mercimek çorbası bir kase
yeşillik salata
birkaç tane üzüm
az once yine az şekerli türk kahvesi
yarım saat leslie yaptim.
gun ici bol çay az şekerli
3.litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?