Özelden atmanızı pc başında olmazsam diğer sayfalarda kaybolurda göremem diye istiyorum yoksa sorun değil şimdi pc başındayım at hemen ekliyim seni
70 le başladım 64 olmak istiyorum ilk etapta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özelden atmanızı pc başında olmazsam diğer sayfalarda kaybolurda göremem diye istiyorum yoksa sorun değil şimdi pc başındayım at hemen ekliyim seni
aa nası bulcam ben onuuuevet bende zayıflıcam etrafımdaki incecik kızlara bakmaktan helak oldum
![]()
![]()
ev buz gibi üşüyorum arkadaşlar galiba hasta olacağım. güya sırt çalışacaktım nerde battaniyeden çıkmak istemiyorum. sabah 45 dakika dans ettim o kadar yani. o da çok hareketli olamadım
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN EĞER İÇEBİLKRSEN BİR PARMAK KADAR çay bardağının dibinde yani üzüm sirkesi iç. Zor içmek ama halsizliği alıo
ev buz gibi üşüyorum arkadaşlar galiba hasta olacağım. güya sırt çalışacaktım nerde battaniyeden çıkmak istemiyorum. sabah 45 dakika dans ettim o kadar yani. o da çok hareketli olamadım
ev buz gibi üşüyorum arkadaşlar galiba hasta olacağım. Güya sırt çalışacaktım nerde battaniyeden çıkmak istemiyorum. Sabah 45 dakika dans ettim o kadar yani. O da çok hareketli olamadım
1 saat sonra eşim gelir. bugün eşim mantı yiyecek. bende barbunya yemeği. yani üşütmüşüm herşeyi canım çekiyo ama yemeyeceğim
geçmiş olsun canım dikkat et kendine kötü olursun kalürifere alışınca zor alişılıyo.çabucak hasta oluyor insan.opuyorumnanaktan