70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar maşallah çok güzel kilo vermişsiniz hepiniz Akşama çizelgeyi hazırlıcam o zaman birincimiz de belirlenmiş olur.Gece 12 ye kadar kilolarınız gönderebilirsiniz.En geç yarın sabaha çizelge hazır olur

katecim benide listeye eklermisin özelden mj yazamıyorum başlangıç 78.4 şuanki kilo 75.6 hedefim 63 teşekkür ederim

saol canım. ama ev soğuk olduğundan iki gündür açıkçası spor yapamadım. herlade pazartesi yanar umarım

Kızlar maşallah çok güzel kilo vermişsiniz hepiniz Akşama çizelgeyi hazırlıcam o zaman birincimiz de belirlenmiş olur.Gece 12 ye kadar kilolarınız gönderebilirsiniz.En geç yarın sabaha çizelge hazır olur

canim ya benim tarti bozuk tartilamiyorum annemden dün almayi unuttum ben bugün alicam yarin sabah erkenden yazarim kilomu ,bende meragimdan catlicam acaba verdimmi aldimmi.

slm kızlar kilo ben tartılmayı unttum.yemek yedim şimdi nasıl olcak tok karnına 71 80 çıktım.aynı yani.yada akşam 7 den sonra yemiyorum zaten .şey yapsam olurmu gece 10 12 gibi tartılsam yaklaşık o kilolardayımdır heralde.aman bu çocuklar aklımı başımdan alıyo.alsanaalsanasmile.bide cumartesi ya banyo falan yapıyolar baya yogun oluyorum.hayellcim sen kilo verebildinmi.kaydirigubbakcemile2.

slm kızlar kilo ben tartılmayı unttum.yemek yedim şimdi nasıl olcak tok karnına 71 80 çıktım.aynı yani.yada akşam 7 den sonra yemiyorum zaten .şey yapsam olurmu gece 10 12 gibi tartılsam yaklaşık o kilolardayımdır heralde.aman bu çocuklar aklımı başımdan alıyo.alsanaalsanasmile.bide cumartesi ya banyo falan yapıyolar baya yogun oluyorum.hayellcim sen kilo verebildinmi.kaydirigubbakcemile2.

evet canım verdim 1.200 gr ya sen sabah aç karına tartıl canım en sağlıklı sonucu ozaman alırsın hihoyyyt

canim ya benim tarti bozuk tartilamiyorum annemden dün almayi unuttum ben bugün alicam yarin sabah erkenden yazarim kilomu ,bende meragimdan catlicam acaba verdimmi aldimmi.

Tamam canım benim tartımda yok bugün alıcam o zaman kilosunu veren arkadaşların listesini ben bugün yapayım seninkini ve benimkini sonradan ekliyim o zaman

Haftalık kilo bildirim çizelgesi

Hugocuk ...1 kilo verdi 71 oldu (çok azimli görüyorum)

Ethos........Daha bildirmedi kilosunu şuan için 79

Hayell.......1 kilo 200gr verdi 68,3 oldu(Haftanın ikinci olma adayı)

Kate34......Daha bildirmedi şuan için 73

Özlemilker.Daha bildirmedi şuan için 79

Bbetül.......Daha bildirmedi 71,8

Sultansena.500gr verdi 68,3 oldu

Arzum.d....1 kilo 500 gr verdi 66,5 oldu(haftanın birincisi adayı)

pembelii.....Daha bildirmedi şuan için 74,6

lilie............Daha bildirmedi şuan için 73,6

Zuzum24...Daha bildirmedi şuan için 71

Nesibe26...Daha bildirmedi şuan için 72,5

Gülen .......100 gr verdi 77,5 oldu

Yeni başlayanlar

Lollipop 70 kilo ile başladı hedefi 64

Myocean 71 kilo ile başladı hedefi 58

Feyza85 73 kilo ile başladı hedefi 59

Yaselin 77 ile başladı hedefi 59

Not bugün ve yarın kilo bildirimi için son gündür

Back