Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
katecim benide listeye eklermisin özelden mj yazamıyorum başlangıç 78.4 şuanki kilo 75.6 hedefim 63 teşekkür ederim
katecim sana mesaj attim bildirdim kilomu
slm şekerler nasılsınız
ben bu hafta kilo vermemişim mafoldumben
çok canım sıkıldı
üzülme canım ya haftaya inşallah en azından kilo almadın durmak yok devam :lepi:
Kızlar maşallah çok güzel kilo vermişsiniz hepiniz Akşama çizelgeyi hazırlıcam o zaman birincimiz de belirlenmiş olur.Gece 12 ye kadar kilolarınız gönderebilirsiniz.En geç yarın sabaha çizelge hazır olur
slm kızlar kilo ben tartılmayı unttum.yemek yedim şimdi nasıl olcak tok karnına 71 80 çıktım.aynı yani.yada akşam 7 den sonra yemiyorum zaten .şey yapsam olurmu gece 10 12 gibi tartılsam yaklaşık o kilolardayımdır heralde.aman bu çocuklar aklımı başımdan alıyo.alsanaalsanasmile.bide cumartesi ya banyo falan yapıyolar baya yogun oluyorum.hayellcim sen kilo verebildinmi.kaydirigubbakcemile2.
canim ya benim tarti bozuk tartilamiyorum annemden dün almayi unuttum ben bugün alicam yarin sabah erkenden yazarim kilomu ,bende meragimdan catlicam acaba verdimmi aldimmi.
Tamam canım benim tartımda yok bugün alıcam o zaman kilosunu veren arkadaşların listesini ben bugün yapayım seninkini ve benimkini sonradan ekliyim o zaman