günaydın çıtır adaylarımmm herkese müthiş güzel birgün dliyorumm![]()
Canım bende troit hastasıyım ve ilacımı ömür boyu kullanmak zorundayım doktor bu teşhisi ilk koyduqunda aşırı kilomu buna baqlamıştı ama hiç alakası yokmuş yememe dikkat edince bütün kilolar gitti o onu demiş bu bunu demiş boşver sen önüne bak bunları düşünürsen mursuz olursun kilo vermen bile etkilenir ilacını düzenli kullandıqında 1-2 aya kalmadan deqerler normale iniyor kafaya takacak hiçbirley yok tatlım
hoşgeldin cnm
bnmde röfleyi geçen yaz kızıla döndüm
hoşgeldin cnm seni hatırladım yarın bildirim yaparsan haftaya cuma listeye alırım seni
evet cnm yaaa çok akıyor sinir oluyorum havlularım bile kırmızı oluyor ama seviyorum bu rengi gidip gidip 2 ayda bir tekrar boyatıyorum
walla çok alınıyorum gelmiyosun diye![]()
önceden hergün geliyodun şimdi niye gelmiyon
ben kendi adıma yazayım iyiyim cnm sen nasılsın
günaydın cnmben geldim ama sen gitmişisn işe :26: hava çok güzel evet bende tahlilleri alamya gidicem gelincede yürüyüşe çıkıcam sonrada arkadaşa gidip kaçamak yiceeemmm :84::84: hemde perşembe perşembe :84::84::84:
günaydın cnm hava süperr ye ye bişey olmaz o kadar kilo verdin sen nası yiceni bilirsin bi lokma hepsindennn

hava durumu yağmurlu diyor ama yağmadııııı akşam gezz sendee bende öle yapcamcanım rakibem cok gecmıs olsun o hastalıg bılmıyorum ama kılo vermıstın sen gecen hafta guzelce yanı etkılemıyodur o zaman Allah şifa versin
bende bu hafta dıkkat etmeme ragmen veremıycem gıbı:26:
Hoşgeldin meltem iyiyim kosturuyoz ıste sen nasılsınhaberım vardı dısarda fuar ın mı bısey vardı bitti mi arada ugra ben kılo veremıyorum bu aralar ama
Günaydın hava güzel ama malesef ben işteyim![]()

günaydın5 dk msja bakıp ne yazacağımı bilemedim.ayaktta uyuyorum resmen
nasıl geçti çok yorulmadın inşallah.
evet çok güzel 3 gündür kaloriferi yakmıyoruzsabah yürüyüşe çıkacaktım ama eve geç ve yorgun geleceğimi düşünerek eşim işe gidince öğlen çıkarım dedim.
![]()
bende yakmıyorum cnm artık böle gider havalrrr

tamam cnm gelip bakıcam bengünaydın özelden mesaj atayım dedim ama mesaj sayım yeterli değilmiş yarın 9.5 da sabah seansı var