• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar adet döneminde kilo alinirmi ya... bugün yarin adet olurum bi şişkinlik var yaa :59:

bende ayın 14 üne bekliyorum ve bugün eşim senin göbüş çıkmış hastamı olucan dedi:63::63::63:bende reglime bir hafta kala şişiyorum o yüzden bu hafta ve gelecek haftadan ümitli değilim:59::59: ama pes etmiyorum devam :66:sonucuna katlanıcaz:33::33:

bende ayın 14 üne bekliyorum ve bugün eşim senin göbüş çıkmış hastamı olucan dedi:63::63::63:bende reglime bir hafta kala şişiyorum o yüzden bu hafta ve gelecek haftadan ümitli değilim:59::59: ama pes etmiyorum devam :66:sonucuna katlanıcaz:33::33:

aynen canim devamm kimse tutamaz biziiii :10::10::10::27:

sen niye tırsıyosun ki
o kadar tempoya vermişsindir kesin
ben sabah dayanamadım tartıldım 100 gr vermiş görünüyorum
1 hafta için ne kadar az dimii :59:

tempo ve moral bozukluğu had safhada ama bu hafta çok kaçamak var vede spor malesef hiç yok gibi ...oyüzden diyorum kız...yoksa bişeyden değil...cezamız neyse çekicez ALİ KAPTAAAAAAAANNNNNN:47::47::47:
artı 100 gr. hiç gitmemesinden iyidir değilmi bak biz tırsıyoz burda

Son düzenleme:
tempo ve moral bozukluğu had safhada ama bu hafta çok kaçamak var vede spor malesef hiç yok gibi ...oyüzden diyorum kız...yoksa bişeyden değil...cezamız neyse çekicez ALİ KAPTAAAAAAAANNNNNN:47::47::47:
artı 100 gr. hiç gitmemesinden iyidir değilmi bak biz tırsıyoz burda

hee kaçamak yaptıysan bilmem
bende spor yapmıyorum hiç ya
sabahları gözümü açamıyorum yataktan çıkabilsem yürüyüşe gidecem ama sabah o yatak çekiyo beni içine resmen

ya bende bu aralar öyleyim acaba havalardanmidir nedir :44::44:

kizlar menüm nasil :18:

kilavuz cnm nasilsin keyifler yerindemi :9::9:

menüm

kahvalti:
1 yumurtali domatesli peynirli omlet, yesillik, domates salatalik tatli kirmizi biber, 1 dilim ekmek, 1 b. az sekerli cay

ara:
1 elma

ögle:
1 tabak etli sebze yemegi
1 dilim ekmek
cok az yagli salata

ara:
1 elma
1 fincan yesil cay

aksam:
izgara balik

spor:
henüz bisey yapmadim

su 1 litre simdilik

menün güzel tatlım:64:
dediğin yorgunluk bendede var bahar yorgunluğu heralde
morale gelince hala toparlayamadım canım sıkkın bide üstüne tuz biber istemeden bi arkadaşım beni yanlış anladı ve gönül koydu:59::59:onada çok bozuldum üzüldüm ...anlıyacağın hepsi üst üste geldi iğrenç bir haftaydı...biran önce bitsede hafta sonu gelse:43::43:

menün güzel tatlım:64:
dediğin yorgunluk bendede var bahar yorgunluğu heralde
morale gelince hala toparlayamadım canım sıkkın bide üstüne tuz biber istemeden bi arkadaşım beni yanlış anladı ve gönül koydu:59::59:onada çok bozuldum üzüldüm ...anlıyacağın hepsi üst üste geldi iğrenç bir haftaydı...biran önce bitsede hafta sonu gelse:43::43:

oh be sevindim bak menüme :1::1:

evet canim bahar yorgunlugudur kesin bu aralar herkezde var o

arkadasininda bi ara gönlünü aliverirsin artik cnm ya :31: cok fazla takma kafana stress yokk :20::20: bu hafta kötü gececek belki ama haftaya düzelticez hepberaber.. güzel bir haftaya baslicaz insallah :16::16:

meyvedede şeker ve protein var oyüzden onunda sayısı var çeşidine göre
mesela 1 pors. üzüm:8-10 tane tek üzüm
1 pors.karpuz:1/8 dilim yani sekize bölüp 1 dilimini yiyeceksin
erik:3-4 tane
gibi tatlıcım:45:

hmmm... anladim cnm yani bu demek oluyoki agiz tadiyla hic bisey yiyemicez :52::52::52:

ya ama ben bi zayifliyim gerisi hic önemli degil :1::1:

kizlar ya 3 gündür spor yapiyorumya... bugün yapmadim ama aklimdanda cikmiyor ha artik yapmadan duramicam galiba :1:

ben bi yarim saat sporumu yapip geliyorum :10::10:
:8::8::8::8:

Back
X