• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar ben geldim :64::64: özleyenler ve yeni gelip daha beni tanımamış olanlara allah sabır versin diyorum.:27:
uzun zamandır bazı terslikler benim kendi şahsi tersliklerim vs. aranızda olamadım.dyeti hiç sormayın harflerinide anmayın bi süre benim adıma :) bi düzen oturtamadım gitti bıraktıktan sonra.şimdi kendime 1 mayısa kadar zaman tanıyıp ozaman listeye girmeyi planlıyorum.kilo vermeye başlayan arkadaşlara kolay gelsin görüşemediğim süre zarfında form kazanan arkadaşlarımada tebriklerimi sunuyorum :54:

ayayaya yesimcim seni burda tekrar gormek cok guzel ozletirdin kendini....:21::21::21::21:

ayayaya yesimcim seni burda tekrar gormek cok guzel ozletirdin kendini....:21::21::21::21:
:69::69: bende özledim sizleri.çok uzun zaman geçmesine rağmen beni anımsayıp düşünüp sormuş olmana inan çok sevindim çok teşekkür ederim canım :69::69: inşallah moralmanda daha iyi hissedip eskisi gibi dağıtıcam buraları inşallah :64::64:

ya kizlar birsey soracam kadinlar kulubu bende saati cok geride veriyor topikte suan sanki 12:30 olarak gosteriyor tabi normalde su an burda 14:40 tabi sizde 15:40 tir sizde boyle bir sorun varmi bende 4-5 gundur boyle..

topiğin kaptanı sena ona her cuma kilo bildirimi yapılıyo.kaç kiloydun kaç kilo verdin aldın.toplam haftalık şekilde yazıyosun.sonra genel tüm topiktekilerle beraber listeleniyo başarı metren deşifre ediliyo anlıyacağın :1::1:

oy oy ooyyyy artık sadece kendimize deil herkese karşı sorumluyuz yani :) çok güzel :)

ben en son 28 martta tartıldım 75 kilo cıktım.. o gün de diyete girdim ve hiç tartılmadım daha :))
bu akşam sizlere uyum saglamak için tok karnına da olsa tartılıcamm ve yazıcam burayaa :)

ama merak ediyorum beni de alırlarmı listeyeee? sonucta 12 günlük bir sürec olcak benimkisi :97:

ya kizlar birsey soracam kadinlar kulubu bende saati cok geride veriyor topikte suan sanki 12:30 olarak gosteriyor tabi normalde su an burda 14:40 tabi sizde 15:40 tir sizde boyle bir sorun varmi bende 4-5 gundur boyle..
bende doğru gösteriyor.15 :43 şuan:97:

:69::69: bende özledim sizleri.çok uzun zaman geçmesine rağmen beni anımsayıp düşünüp sormuş olmana inan çok sevindim çok teşekkür ederim canım :69::69: inşallah moralmanda daha iyi hissedip eskisi gibi dağıtıcam buraları inşallah :64::64:

kiz seni unutmak mumkunmu burda beni ilk karsilayanlardansin ayrica canim bir mahsuru yoksa ne oldu boyle niye moralin bozuk bukar ara vermene nedir sebep...

ama merak ediyorum beni de alırlarmı listeyeee? sonucta 12 günlük bir sürec olcak benimkisi :97:
ben geldiğim ertesi günü listedeydim :60: senin 15 günlük verdiğin kilo olduğu için listede nasıl görünürsün bilmem sonuçta haftalık değerlendirme yazılıyo.:68:

kiz seni unutmak mumkunmu burda beni ilk karsilayanlardansin ayrica canim bir mahsuru yoksa ne oldu boyle niye moralin bozuk bukar ara vermene nedir sebep...
saol canım ya :69: nebilim bahar çarptı beni.tekrar kış gelince açıldım dermişim :60::60: özel bişi sorun değil yani.

bu saati nasil duzeltebilirim acaba...
sistem otomatik düzenliyo bu saati.bizim kendimize özel değiştirebiliyomuyuz bilmem.ama ayarlar kısmından saat kısmını değiştiriyoduk sanki üye olurken falan soruyoya.bi kurcala bakalım belki o ayar değişmiştir.

saol canım ya :69: nebilim bahar çarptı beni.tekrar kış gelince açıldım dermişim :60::60: özel bişi sorun değil yani.
oel birsey olmamasina sevindim

sistem otomatik düzenliyo bu saati.bizim kendimize özel değiştirebiliyomuyuz bilmem.ama ayarlar kısmından saat kısmını değiştiriyoduk sanki üye olurken falan soruyoya.bi kurcala bakalım belki o ayar değişmiştir.

deneyeyim bakim olacakmi...

of belim agriyor ya bugun baya yorulmusum en iyisi 1 form cayimi iceyim....

su adi asagida dizili olan kulanicilar ne yapiyonuz nigdelim sende bildirim yapsana umarim bu haftada guzel vermisindir .....

Back
X