Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bunu savunuyorum kimse milliyetçiyim demesin.hatta milliyetçiliği devleti milleti geçtim.insan diye adlandırılan varlık sadece görselinde insan onun dışında insani vasıfları taşımıyor.insan insan olmadıktan sonra devlet millet kurtulmazkizlar biraz once facebookta bu yaziyi okudum cok hosuma giti sizinle paylasmak istedim..:26::26::26::26:
-Kararlarınızda fikir alın ama özgür olun. Özgürken aldığınız kararlar sonucunda da mutsuz olabilirsiniz ama en azından mutsuzluğunuzun koşullarını siz belirlersiniz, başkaları değil.
-Aklınızdakini direkt söyleyin. Eğer öyle yapmazsanız bunun iki dezavantajı vardır: karşınızdaki tahmin ettiğinizden daha salaktır ve anlayamayabilir. İ...kincisi, karşınızdaki tahmin ettiğinizden daha akıllıdır, anlamazlıktan gelebilir.
-İkinci Dünya Savaşı sırasında rahmetli İsmet İnönü, “Zor durumdayız, herkes nikah yüzüklerini versin” der, insanların durumu bu güne göre onlarca defa daha kötü, insanlar mısır saplarının öğütülmesinden yapılmış ekmekleri karneyle alabiliyorlar. Şeker yok, un yok. Koca bir ülke. Herkes çıkarır nikah yüzüğünü, ülkesi için verir.
Bugün deseler ki ülke batıyor (ki batıyor) şu aldığınız zammın yarısını verir misiniz? Hiç kimse vermez. Çünkü yurdumuzu artık sevmiyoruz. Hepimizin kalplerinden yurt sevgisini ufak ufak, parça parça aldılar.
Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır. / Ahmet Şerif İZGÖRENDevamını Gör
yapın bakim hıııı ...![]()
ya bu arada anlamı güzel kız ismi söyleyebilirmisiniz.![]()
bende bunu savunuyorum kimse milliyetçiyim demesin.hatta milliyetçiliği devleti milleti geçtim.insan diye adlandırılan varlık sadece görselinde insan onun dışında insani vasıfları taşımıyor.insan insan olmadıktan sonra devlet millet kurtulmaz![]()
bende bunu savunuyorum kimse milliyetçiyim demesin.hatta milliyetçiliği devleti milleti geçtim.insan diye adlandırılan varlık sadece görselinde insan onun dışında insani vasıfları taşımıyor.insan insan olmadıktan sonra devlet millet kurtulmaz![]()
şart şart bencede.kızlar tartıya çıkmaktan korkuyorum sanırım 74 olmuşumdur yazda geliyo zayıflamak şart![]()
ben 3 ayda verdim.yaklaşık 3 haftadır falan diyeti bozdum.yeniden başladım gibi.ama şuan kesin kilo aldım.GREEEEN CANIM slm öncelikle ben sürekli giremiyorum takip edemiyorum bende senin kiondaydım78 dim 76 oldum nezaman sürede verdin bu kiloları neler yaptın anlatabilirmsn teşekkkürler.....
kürtçe olması biraz sorun aslındaturkce kurtce fark edermi ben daha cok kurtce isimleri bilirim...
berfin:kartanesi
helin: kus yuvasi
silan:kusburnu agacinda acan cicek yalniz" s"alti noktali olan malum bilgisayarda yok
evin: yar sevgili ask
arjin:yasam atesi
rotinda:sicak gunes
rozerin:altin gunes
havin:yaz
daha cok varda suan aklimdakiler bunlar
hani çokta kızmıyorum bu duruma gelen hortumlamaya geliyo sadece arada değişim yapıyoz sen çok hortumladın bırak birazda bu hortumlasın diyecanim asil sorun ulkeyi yonetim adi altinda hortumlayanlar...
bir herşeyi kılıfına uyduran bi milletiz.geçenlerde bi foto paylaşılmış facede.kadının teki bi mitingte milliyetçi bi partinin bayrağını sallarken poposu üşümesin diye ülkemizin bayrağını taşa koyup oturuyodu.bizde milliyetçilik bu lafa geldimi söylenen ama uygulamaya geldimi ortada kimseyi bulamayacağın bi olgu.toplumumuz çok cahil insanları din dil ve ırkına göre sınıflandırıyoruz neyazıkki.canim pardon mesajim eksik geldi dedigin gibi insan insan olmadiktan sonra gerisi bos karsilikli hosguru insaniyetin olmadigi bir ulke zaten bitmis tukenmis demektir ama sunuda belirteyim milliyetci bir cizgi hic bana gore degil cunku milliyetcilik irkciligi dogurur ben insani irklara gore ayiramam humanist bir yapim var ...
malesef oyle oluyurhani çokta kızmıyorum bu duruma gelen hortumlamaya geliyo sadece arada değişim yapıyoz sen çok hortumladın bırak birazda bu hortumlasın diye
geçen bi arkadaşımla konuşuyorum.dedimki insanlar şu yada bu sebepten hapise giriyolar.ve çıktıklarında hayatları yaşanmaz hale gelip işsizlik açlık ve sefaletle yüzleşiyolar.neymiş efendim sabıkalıymış çalıştırılamazmış.sonra biz yine sabıkası olan insanları bakan seçip başımıza getiriyoruz.sabıkası olmayan bakanda olamıyo bu ülkede komiktirbaştan zaten yanlış bi düzen kurulmuş ve düzelmiyor.kimsede bu konuda konuşmuyo nedense anlamıyorum.adam sabıkalı aynı kişi halktan olunca zulüm görüyo ama arkası sağlamsa bakan oluyo
![]()
bir herşeyi kılıfına uyduran bi milletiz.geçenlerde bi foto paylaşılmış facede.kadının teki bi mitingte milliyetçi bi partinin bayrağını sallarken poposu üşümesin diye ülkemizin bayrağını taşa koyup oturuyodu.bizde milliyetçilik bu lafa geldimi söylenen ama uygulamaya geldimi ortada kimseyi bulamayacağın bi olgu.toplumumuz çok cahil insanları din dil ve ırkına göre sınıflandırıyoruz neyazıkki.
ben sevmediğim için sorunyok.yemeden duramıyosan kalan parçaları bana yolla benim kocişim senin yerine yer afiyetleKızlar akşama kıymalı pide istedi adamım...
Hamurunu yoğurdum...
Ben yemeden nasıl dururummmmmmmmmmmm
Offffff of!!!!!!
kimseyi savunmuyor yada direkt eleştirmiyoruz.genel konuşuyoruz rahatsız olan olursa yapacak bişi yok.malesef oyle oluyur
kiz boyle yazisiyoruz ama birazdan bizede uyari gelmesin bir bakmisiz cevirim disi olmusuzz malum konusani n pek sevilmedigi bir ulkede yasiyruz gerci ben disardayim ama oraya koyume aitim
ben sevmediğim için sorunyok.yemeden duramıyosan kalan parçaları bana yolla benim kocişim senin yerine yer afiyetle![]()
kimseyi savunmuyor yada direkt eleştirmiyoruz.genel konuşuyoruz rahatsız olan olursa yapacak bişi yok.![]()
bebem ben eskişehirdeyim.nekadar uzağım yakınım bilemem .çarşı civarlarındayım işte.Kuzum yakın mısın ırak mıısn bana?
Göndereyim göndermesine ya...
Angaralara kadar ne alim ne ayağım uzanır![]()
ben karadenizliyim canım.ama eskişehirde yaşıyorum.ben fazla buranin kuralarini bilmiyom ya ondan soyledim haklisin galiba...bu arada senin memleket neresi kiz...
Kuzum yakın mısın ırak mıısn bana?
Göndereyim göndermesine ya...
Angaralara kadar ne alim ne ayağım uzanır![]()
bebem ben eskişehirdeyim.nekadar uzağım yakınım bilemem .çarşı civarlarındayım işte.
ben karadenizliyim canım.ama eskişehirde yaşıyorum.