sena geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar sonucun ben 2 sene önce çektirdim bu senede yaptırmam lazım ama kaçıyorum 2 ay önce gün verdiler gidemedim şimdi özelden gün alıp yaptıracağım Allah herkese şifa versin üfff çok zor ya ama sağlık için yaptırcam tekrar ğinşallah sonucu temiz çıkar canım
teşekkür ederim canım amin inşallahh..sendemi kolonoskopiye gireceksin cnm..
oh ne güzel ben 9dan önce kalkamıyorum çünkü gece kaç kere uyanıyorlar bıdıklar saolsunlar kalkıncada kahvaltı en azından bir saat geçiyo yapmam, öğle saat 2lerde oluyo akşamda en son 7de yiyebiliyorum neyse değiştirim inşallah birgün...bide sen 5ten sonra acıkmıyorum diyosun aklına gelmiyo bi uğraşınmı oluyo benim mesela çocuklar ve ev hariç uğraşım olmadığımdan acıkabiliyorum aklıma geliyo yememeye çalışıyorum o başka ama zor tutuyorum bazen
bu arada ben bildirimimi geçen hafta yapmadım tamam ama 13'ünde yapmıştım ama baktım yoktu ondan dedm neyse geçmişe mazi derler önümüzde maçlara bakalım geçen cuma 71.8dim bu hafta ona göre hesaplıycam tamam
güzel menü ama biraz fazla meyve var gibi geldi bana ben öyle gördümyoksa ii
![]()
canım hangi sayfada dediqin liste..senin msn bildirimlerin geç geliyor kardeşin geçendede unutmuş geç bildirdi ama listeyi sonradan düzenlemişimdir sonraki sayfalarda kontrol et aynı listeyi tekrar düzenleyip astıqım yada yenilediqim çok oluyor..eqer bildirim yapıldıysa mutlaka listeye yazarım cnm

senaaaaaaa kaptan coook gecmis olsun![]()
çookkk teşekkür ederim cnm