kız sen cok alemsin iyi yöntem diyet olayıan oruç gib bakıyosun spor yerine namaz kılıyosunay hayatım niye üzülüyosun düşürüyosun suratınıben 4 gün kanak yedim 1 gram oynamadı kilom sinirden parçalıyodum kendimi geçen haftalarda...:82: regl oldum sora tekrar dewam ettim aynen 3-4 kilo verdim o hafta.. sıkma kendini..zaten mevsim dönümü..bahar geldi...hepimiz manyaklaştık..depresyondayız... bikinilere pantolonlara gömleklere sığmıcaz diye tutuştuk walla...
walla hiçbişe senden önemli deil boşwer..:82:nekadar çok diet muhabeeti düşünürsen okadar çok sıkıntıya girersin stres olursun veremezsin... rutine bağlıcan 2-3 gün içinde.. sora hayatının parçası olcak...merak etme alışıcaksın :82:ben geceleri ekmek arası bişiler yiyiodum...gece patates kızartması yerdim...
ayçekirdeğidir...soslu fıstıktır..bak yazarken bile içim bi hoş oluyo walla ama tutuyoz kendimizi napalım hayatım
şimdi saat 6-7 arası akşam yemeği olayını bitiriyorum...gece yatarken light süt içiyorum belki 1 hurma, 3-4 çilek ağzım tatlansın diye..oyalama öle ...ben de saat 5 te çark ediyo midem artık...ama olaya oruç gibi bakıyorum ...kendi kendime diyorum allaha bir ibadetmiş bir yasakmış gibi oruçmuş gibi telkin ediyorum
bunu da yeni keşfettim...çok iyi oluyo walla
sıkma kendini yaw
![]()

selam kızlar
topikte olay olmuş sanırım
benim de bugün günüm baya hareketliydi
sabahtan işe gittim işten çıkarttılar beni
geçen gün ki olaydan dolayı
hani hakkımı korumuştum ya işlerine gelmedi heralde bu kadar bilgili eleman
neyse sağlık olsun
şuan evdeyim
yarın diyete işsiz ev hanımı olarak devam ediyor olcam![]()
ahh canım yaa cok üzüldüm ama hayırlısı olsun yakında mülakatın vardı sanırım inşallah o iş olur ya.birde dikkatimi çeken neden ertesi gün filan cıkarmadılar bılıyormusun işler mi vardı bitecek cok fenalar yaa işlerine gelmedin tabii hayret bişey