70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay hayatım niye üzülüyosun düşürüyosun suratını :69: ben 4 gün kanak yedim 1 gram oynamadı kilom sinirden parçalıyodum kendimi geçen haftalarda...:82: regl oldum sora tekrar dewam ettim aynen 3-4 kilo verdim o hafta.. sıkma kendini..zaten mevsim dönümü..bahar geldi...hepimiz manyaklaştık..depresyondayız... bikinilere pantolonlara gömleklere sığmıcaz diye tutuştuk walla... :51:walla hiçbişe senden önemli deil boşwer..:82:nekadar çok diet muhabeeti düşünürsen okadar çok sıkıntıya girersin stres olursun veremezsin... rutine bağlıcan 2-3 gün içinde.. sora hayatının parçası olcak...merak etme alışıcaksın :82:ben geceleri ekmek arası bişiler yiyiodum...gece patates kızartması yerdim... :71::71:ayçekirdeğidir...soslu fıstıktır..bak yazarken bile içim bi hoş oluyo walla ama tutuyoz kendimizi napalım hayatım:60::60::60: şimdi saat 6-7 arası akşam yemeği olayını bitiriyorum...gece yatarken light süt içiyorum belki 1 hurma, 3-4 çilek ağzım tatlansın diye..oyalama öle ...ben de saat 5 te çark ediyo midem artık...ama olaya oruç gibi bakıyorum ...kendi kendime diyorum allaha bir ibadetmiş bir yasakmış gibi oruçmuş gibi telkin ediyorum :51: bunu da yeni keşfettim...çok iyi oluyo walla :51::69::69:sıkma kendini yaw :71::71:
kız sen cok alemsin iyi yöntem diyet olayıan oruç gib bakıyosun spor yerine namaz kılıyosun :1: bazen bende dıyorum oruc olmak dah kolay bozamıyosun en azından yemiyoo:60::60:
selam kızlar
topikte olay olmuş sanırım
benim de bugün günüm baya hareketliydi
sabahtan işe gittim işten çıkarttılar beni
geçen gün ki olaydan dolayı
hani hakkımı korumuştum ya işlerine gelmedi heralde bu kadar bilgili eleman
neyse sağlık olsun
şuan evdeyim
yarın diyete işsiz ev hanımı olarak devam ediyor olcam :27::27:

ahh canım yaa cok üzüldüm ama hayırlısı olsun yakında mülakatın vardı sanırım inşallah o iş olur ya.birde dikkatimi çeken neden ertesi gün filan cıkarmadılar bılıyormusun işler mi vardı bitecek cok fenalar yaa işlerine gelmedin tabii hayret bişey:20::20::20:

ahh canım yaa cok üzüldüm ama hayırlısı olsun yakında mülakatın vardı sanırım inşallah o iş olur ya.birde dikkatimi çeken neden ertesi gün filan cıkarmadılar bılıyormusun işler mi vardı bitecek cok fenalar yaa işlerine gelmedin tabii hayret bişey:20::20::20:

her gün ki rutin işler vardı canım
bunların yöneticilerle ortak karar almaları gerektiği için anca toplanıp karar almışlardır.

mülakatım var tatlım 8 haziranda o olursa çok çok iyi olur bakalım kısmet

canım nedense hiç üzülmüyorum yaa
tazminatımı da nakit olarak aldım zaten
o konuda zorluk çıkartmadılar hiç
zaten yöneticilerden hiç biri yoktu

yonetıcılerden bırı de yoksakim nası cıkarıyo senı ısten ya, hem de bu olay gecen hafta oldu, dün konusmak varken bugunu nıye beklemıslerki :44: hakkında hayırlısı olsun canımmm :69:

yonetıcılerden bırı de yoksakim nası cıkarıyo senı ısten ya, hem de bu olay gecen hafta oldu, dün konusmak varken bugunu nıye beklemıslerki :44: hakkında hayırlısı olsun canımmm :69:

işte o kadar düzensiz bi yer ki
adamlar gelip sizi şu nedenden çıkarttık bile diyemiyolar
iş yerinde ki kıza demişler
bende eşyalarımı topladım paraları teslim ettim çıktım

umarım duzelir bı an once ordakı durum, ne guzel ben de takıp edıyodum kızların menulerını fılan bı anda karısıverdı ortalık :52: bende sık sık o tarafı okuyorum ne yapmıslar acaba dıyee:40:

düzeldik kızzz keyifler geldi yerineee :8::8:

selam kızlar
neyse sağlık olsun
şuan evdeyim

cnm geçmiş olsun yaaaa ama onlar kaybetmişşşş:47::47:

ay kızlar dün ben çok kötü bişi yaptım ama amacım gerçekten o değildi:58::59::18: amcam akciğer kanseri dün bankımıyla ben ilgilendim akşam işten geldikten sonra ateşini ölçtüm çok ateşi vardı şimdi farklı bi hasta olduğu için nasıl düşürmem gerektiğini bilmiyodum amcam zar zor konuşabiliyodu ona sordum nasıl düşürüyolar ateşini diye oda enseme havlu koyuyolar dedi bende havluyu ıslattım dedimki ordan düşüyodur heralde ya amcamın ateşi bi türlü düşmüyo neyse işte baktık olmayacak kızını :59::59::59::59::14::14:almaya gittik akşam ablam geldi dediki neden koydun ensesine diye onun çiğerlerini üşütmemeesi lazım şimdi çok korkuyorum zaten doktorlar götürün eve demişti boş yere dolaştırmayın bide benm yüzümden üşütürse ben naparım vicdan azabı duyuyorum şimdi
inşallah bişey olmaz. zaten bilerek birşey yapmamışsın ki... allah tüm hastalara ve senin amcana hayırlı şifalar versin

mrb kızlar nasılsınız bu aralar çook yogunum giremiyorum yaaaa

neyse be nöğle yemegimi sölüyorum :

1kase çorba 2 kaşık pilav salata çorbada yuvalama oldugu için ekmek yemedim nasıl :17:

selam kızlar
neyse sağlık olsun
şuan evdeyim

ay canım benim inşallah tez vakitte iş bulursun neydi senin meslek?

bugün yediklerim
1 bar rezene
2 bar şekersiz siyah çay
sabah 3 siyah zeytin
1 haş yumurta
1 kk helva
1 kk peynir -beyaz-
domates,salatalık 1
1 dilim ttb ekmeği
3 adet patates kızartması
ara 4 tane hurma
öğlen 1 por sütlü tatlı
1 elma
1000 adım yürüdüm markete. 1 lt su içtim . bugün işim çok perşembe bina oturmamız var. temizlikhazırlık bebekle ancak yaparım .şimdiden başlamam lazım.herkese bol iradeli günler.. ha bu aradadoğum sonrası ilk kez 72.9 a düştüm çok mutluyum.iyiki sizleri sanalda olsa tanımışım.:66::66::66::66:

selam kızlar
neyse sağlık olsun
şuan evdeyim

canım sağ olsun tatlım :71::71: artık hakkımızı da koruyamayacağız herhalde :31::31:

napıyosunuz kızlar?
maşallah diyeyim bu sıralar pek iştahım yok

maşallah diyelim o zaman :nazar: :nazar: :nazar:
benim yok ama 10 günde bir kaçamak hakkım var. markete gittim mi o gün dolduruyorum sepete :1: ama sepeti bırakıp içinden bir tane alıyorum. benimkide bir nevi alış veriş çılgınlığı öyle kıyafet için falan değil market alış verişi delisiyim :1::1::1:

selam kızlar
neyse sağlık olsun
şuan evdeyim

hakkında hayırlısı olsun arada evde olmak insana iyi geliyor ben de bebekten dolayı uzunca bir izin aldım. canım çalışmayıistemiyor artık ama izin bitince mecbur dönecez. evde olmak bana iyi geldi. bide kuzucumun yaptığı her yeni şey inanılmaz mutlu ediyor beni.:90::90::90:

hakkında hayırlısı olsun arada evde olmak insana iyi geliyor ben de bebekten dolayı uzunca bir izin aldım. canım çalışmayıistemiyor artık ama izin bitince mecbur dönecez. evde olmak bana iyi geldi. bide kuzucumun yaptığı her yeni şey inanılmaz mutlu ediyor beni.:90::90::90:

:1::1::1: anne olmak böyle bir şey herhalde

maşallah diyelim o zaman :nazar: :nazar: :nazar:
benim yok ama 10 günde bir kaçamak hakkım var. markete gittim mi o gün dolduruyorum sepete :1: ama sepeti bırakıp içinden bir tane alıyorum. benimkide bir nevi alış veriş çılgınlığı öyle kıyafet için falan değil market alış verişi delisiyim :1::1::1:

:69: saol tatlım, biliyor musun market alışverişine tok gitmek gerekiyormuş,eğer karnın açsa gözü dönmüş bir şekilde çoğu da gereksiz alışveriş yapıyormuşsun..genelde elimizde listeyle gidiyoruz migrosa fln,ama bazen aklımda tutarım diyorum,mesela bişey alıncak di mi,market çıkışı eve dönüyoruz,bir bakıyoruz ki ıvır zıvır herşeyi almışız asıl almamız gerekeni unutmuşuz.. ben de bayılırım markette dolaşmaya.. :81:

canım ne kadar izin aldın merak ettim bende oğlum 3 aylıkken işe dönmek zorunda kaldım malesef:14:.senin meslek ne

ben bugünkü mönüyü yazim akşam belli oldu nasılsa başkada bişey yemiyeceğim:20:
:56::39::56::39::56::39:
sabah:
iki dilim ekmek
domates,peynir
maydanoz,nane

ara:
bir adet incir
iki adet kayısı

öğle:
3 kaşık etli türlü
iki adet yaprk sarma
bide küçük kabaktan yapılmış ne olduğunu anlamadığım salataya benzer ekşili kabak salatası diyeyim:9:
ama güzeldi:56:

ara:yok çünkü öğlen geç yedik:45:

akşam :
yine üç kaşık türlü
başka bişey yemem artık

eve gidince limonlu soda diyetimin değişmez parçası oldu

Back
X