70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar günaydın kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler yılmak yok

bildirimim

başlangıç 78.2
geçen h. 70.7
bu hafta 69.2
giden 1.5:46::46::46:
toplam giden 9
hedef 60

tabi ver 1.5 sonna veremeynler yılmasınnn:1:tebriklerrr..inş...arcak,sudem ve bende burda nutuklar atıcaazzzzz:1:

buarada incinmeye gelmiyo dediğim ben değil :50:o malum dediğim bölgem yani kabızd aolmuycan ishalde:47:yoksa ister gel ister gelme yaşam boyunca herşey güllük gülüstanlık geçmezkii:34:hassaa bir kişiliğm var çok üzldüğümde kabzı olur tıkanıtım malesef..ama zaman ve yaş geçtikçe olgunlaşıp,büyüdüm sabrı öğrendim azda olsa:53:sudem buhafta ne denesek senle??yeni bi diyet ilaç falanmı gizlice kimse duymadan:60:işte veremediğim dönemlerde arayış olurya insana sinir gelince yöntemler arıyorrr tabi çok sağlam kıçım varya :60:ikimizde kabız mağdurileri:70::70:

gel bu hafta önumuze geçenı yıyelım tatlılar börekler çörekler belki o zaman veririz.tersini yapıyoz veremıyoz.

son bır ay harıç acık olmak gerekırse her gun 45 dakıka yuruyus yapıyorum ama gecen gün bir yazı da okudum ebru şallı tülin şahin günde 3 saat yapıyorlarmıs.45 dakika yuruyus +pilates yapıyorlarmış.Sadece 45 dakıka yeterlıdır dedıler ama benım gibi masa başı iş yapanlar a valla bence yetmıyor ben bır yıldır 45 dakıka cıddı bı spor yapıyorum tık yok ne yapmalıyız ?

aslinda kizlar aksamdan beri ck kotuyum aksam kardesim saat 22.30 da arayip gec gelecegini ve patronunun is kazasinda oldugunu ve gec gelecegini soyledi daha 24 yaslarinda evin tek oglu onlarda ordulu allah yakinlarina sabir versin annesi diyormus oglum sen gitin ben kimi tellefoonla arayip nerdesin niye gelmedin diyecem cok zor vallah... oyle birseyki burda tanidigim bes aile tek erkek cocugunu hep kazaya kurban vermis gurbete dahada bir zor...

bir anne için çok zor canım evlat acısını ben iyi bilirim...............insan babasını kaybedınce okadar üzülmüyo.....evlat bambaşkaaaaaaaaa

düzene sokmalıyım galiba müsli de yıyom ama düzensiz bazen öğlen yemegı yerıne bazen akşam.bazen kahvaltı hiç belli olmuyo.
fıstık ya inşallah sabah berı sınrıden kendımı yemey verdım zaten...neyse toparlanıcam pes etmıtycem 7 aydır yılmadıysam bi kaç ay daha yılmadan devam edıcem...tekı 65 görene kadar...

tatlım boyuna göre 58 çok aaz değil mi? bari 60 olsun.ben 71 felanım dıyetısyen ıdeal kılon 65 dedi.

sudemmm sanırım çalışanalr aslında sende çalışıyosun ama tam günler için idyorum daha bir saatinde hergün yiyorlar oyüzden başarıyorlar...bize evde özeniyorlar ama olmuyor ya misafir geliyor,ya hergün aynısaatte kalkmıyosun ee bebekte yok zaten ağlasında uyandırsın:emir_bebek::emir_bebek:
,kahvaltı geç olunc adiğerleri aksıyor ama ben 1.5 aydır akşamlaır düzene soktum yafff yemeklerim geçede kalmıyor artık:50:ne bileyim yaa belki bunlarda bahane değil ama düzensizlik benimde sorunum malesefff 3günden sonra silbaştan oluyorr:53:neyse bizde geç olsada meyvelerimizi toplarız inşaallah..hem aşkmeyvemiz bebişlerimizi hemde kilo meyvelerimizi:60::60:

hadi öptüm hepinizi....

kızlar sizleri çokkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum.

hepinizin cuması mübarek olsun.inşallah yzüleriniz gülsün.hayırlı habeler alın hepiniz.

cuutgirl canım sabırlı ol...bak kazanan sen olucan.hakkını savun ama karşındakını tahrık etmeden...

kdr cım saglık olsun canım hayatta o kadar önemli meseleler varki...herşeyi yiyelim şakaydı haftaya 2kılo alıp sudemle yenı yöntemımız deme sakın sena saçımı başımı yoluk yoluk eder.hayırlısı böleymiş hakımızda diyetı bırakmak yok sakın ha.........durmak yok yola devam.tökezlesek te...düşsekte kalksakta yola devam.bizler sabırlı iradeli insanlarız.her zorlukta pes edecek kadar iradesiz değikliz öyle olsak burda olmazdık hala çoktan bırakırdık dıyetı...............

iyiki varsınız......:69::69::69::69:

gel bu hafta önumuze geçenı yıyelım tatlılar börekler çörekler belki o zaman veririz.tersini yapıyoz veremıyoz.

bunu hep demişimdir ben beni tanıyanlar olsun ailem olsun azyediğimi blir yani tatlı mesela şerbetli hele 1taneyide zor yerim okadar,kızkardeşim sen kilolu olmayı haketmiyosun der hep valla:52:
zaten azyerdim şimdide çok sevdiğim makarnamı azalttım çoktannn 2haftayı buluyo bazen,ekmek yemek olayını dengeliyorum nebileyim yaaa..misafirin lokması sayılmaz :1:ama dedim ya benden şikolar nasıll börekelrimi götürdüle mideye nasıl geniş mideleriii:52:bencede belkide daha fazla yemeliyiz:34:
diyetisyen bana dedi gün içnde çokaz beslenmişsin yani yeeeee:60:ozaman verirsinnnn:40:

offf oku oku bitmedi ben geçmişi okuyorum sayfa çoğalıyor:9:benim bu hafta sadece 500grcık gitmiş ama olsun gitmiş ya önemli olan gitmesi dimi eşimde olsun diyor 100 gr bile olsa en azından yerinde saymıyorsun dedi bide bende fark varmış gözle görülür sıkılaşıyormuşum galiba böle devam edersem yaz sonu fıstık gibi olurmuşum:69:ay benim adama bi haller oldu kafaya bişeymi düştü ne:60:sabah sabah ne bu iltifat dedim çok sevindirik oldum ya kocacım beni takdir etti kilo konusunda oda inanmaya başladı kızlar beni sakın bırakmayın emi böle devam edeyim bu hafta az kilo verdim diye moralim bozulur gibi oldu ama eşimin sözleri bide sizin verdiğiniz kilolar ilham kaynağım azda olsa gidecek bu kilolaaaaaaaaaar:66::66:

kilo veren bütün arkadaşlatrı tebrik ediyorum:65::65::65:büyük iş başarıyoruz büyük iş

kılavuzcum seni ayriyeten tebrik ederim 20 kiloyu aştın bu hafta kırmızım sana yandı canım:66::66:

tebrikler... hemen hemen aynı kilodayız hedefimide aynı ama ben daha yeni başladım... kilolarımızdan tez zamanda kurtulmak dileğiyle...

aslinda kizlar aksamdan beri ck kotuyum aksam kardesim saat 22.30 da arayip gec gelecegini ve patronunun is kazasinda oldugunu ve gec gelecegini soyledi daha 24 yaslarinda evin tek oglu onlarda ordulu allah yakinlarina sabir versin annesi diyormus oglum sen gitin ben kimi tellefoonla arayip nerdesin niye gelmedin diyecem cok zor vallah... oyle birseyki burda tanidigim bes aile tek erkek cocugunu hep kazaya kurban vermis gurbete dahada bir zor...
cok zor başları saolsun Allah sabır versin.:43:

aslında deneyebılırsın yanı abartı yıyerek deıl ama normal yıyerek yanı dıkkat etmeyerek cunku stres te onemlı ben onu yasıyorum.benımde tuvalet problemım var kdrnın gıbı olmasada sıkıntılı yanı hıc bellı olmuyor ve düzensiz banada kayısı ıncır fılan fayda etmıyor sankı müsli ve nesfıt ışe yaradı gıbı ben ortak yıyorum onları cunku:1: birde ılık ballı lımonlu suyu bende denemıstım dogum sonrası sıkıntım daha da fazlaydı ama arkasına bırde cıkolata yıyordum ıyı oluyordu sımdı cıkolata olmaz dıye onu dayapmıyorum.bende 4 aydır tamam kacırdıgım gunler oldu ama hep dengelemeye calıstım yanı rahat bırkamadım kendımı ama ıste napalım tekrar dıyorum saglık olsun ama ben yürüyebilsem daha rahat veririm biliyorumda 2 hafta once 20 er dk lık yürüyüş yaptım agrılarım hala gecmedı bakalım yarın doktor ne önerecek bana:26:

sudemmm sanırım çalışanalr aslında sende çalışıyosun ama tam günler için idyorum daha bir saatinde hergün yiyorlar oyüzden başarıyorlar...bize evde özeniyorlar ama olmuyor ya misafir geliyor,ya hergün aynısaatte kalkmıyosun ee bebekte yok zaten ağlasında uyandırsın:emir_bebek::emir_bebek:
,kahvaltı geç olunc adiğerleri aksıyor ama ben 1.5 aydır akşamlaır düzene soktum yafff yemeklerim geçede kalmıyor artık:50:ne bileyim yaa belki bunlarda bahane değil ama düzensizlik benimde sorunum malesefff 3günden sonra silbaştan oluyorr:53:neyse bizde geç olsada meyvelerimizi toplarız inşaallah..hem aşkmeyvemiz bebişlerimizi hemde kilo meyvelerimizi:60::60:

aşk meyvesinden önce 65 ı görcez inş.canım uykumuzu düzene sokucaz o zamn erken yatıp erken kalkıcaz vaktınde yıycez.

ben öğlencyım 12 den sonra gidip 6 ya dogru gelıyom kafeye gıdersem 7 de felan

Son düzenleme:
bu arada aysebahar gecmıs olsun canım
Kılvauzcum senı daha da bı tebrık edıyorum ısmın lıstede kırmızı yazacak bu hafta gözünaydın:34::66::66:

bunu hep demişimdir ben beni tanıyanlar olsun ailem olsun azyediğimi blir yani tatlı mesela şerbetli hele 1taneyide zor yerim okadar,kızkardeşim sen kilolu olmayı haketmiyosun der hep valla:52:
zaten azyerdim şimdide çok sevdiğim makarnamı azalttım çoktannn 2haftayı buluyo bazen,ekmek yemek olayını dengeliyorum nebileyim yaaa..misafirin lokması sayılmaz :1:ama dedim ya benden şikolar nasıll börekelrimi götürdüle mideye nasıl geniş mideleriii:52:bencede belkide daha fazla yemeliyiz:34:
diyetisyen bana dedi gün içnde çokaz beslenmişsin yani yeeeee:60:ozaman verirsinnnn:40:
ıstersen ye sen ama kılo alırsan sorululuk almam oana göre...ben tatlıyı çok severım hele antep fıstıklı baklavalar ufffffffff.kıymalı börek felan...ama yemıyommmmmm
cok zor başları saolsun Allah sabır versin.:43:

aslında deneyebılırsın yanı abartı yıyerek deıl ama normal yıyerek yanı dıkkat etmeyerek cunku stres te onemlı ben onu yasıyorum.benımde tuvalet problemım var kdrnın gıbı olmasada sıkıntılı yanı hıc bellı olmuyor ve düzensiz banada kayısı ıncır fılan fayda etmıyor sankı müsli ve nesfıt ışe yaradı gıbı ben ortak yıyorum onları cunku:1: birde ılık ballı lımonlu suyu bende denemıstım dogum sonrası sıkıntım daha da fazlaydı ama arkasına bırde cıkolata yıyordum ıyı oluyordu sımdı cıkolata olmaz dıye onu dayapmıyorum.bende 4 aydır tamam kacırdıgım gunler oldu ama hep dengelemeye calıstım yanı rahat bırkamadım kendımı ama ıste napalım tekrar dıyorum saglık olsun ama ben yürüyebilsem daha rahat veririm biliyorumda 2 hafta once 20 er dk lık yürüyüş yaptım agrılarım hala gecmedı bakalım yarın doktor ne önerecek bana:26:
abartmadan olabılrı bakalım.en ıyısı ballı ılık su galiba.

acı biber fıkrı vardı leguım un oda olabılır.

bu arada ne kadar çok yazmışım buugn greenın yerını aratmadım sankım.

yeşimcım çınlasın kulakların.....

hadi öptüm hepinizi....

kızlar sizleri çokkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum.

hepinizin cuması mübarek olsun.inşallah yzüleriniz gülsün.hayırlı habeler alın hepiniz.

cuutgirl canım sabırlı ol...bak kazanan sen olucan.hakkını savun ama karşındakını tahrık etmeden...

kdr cım saglık olsun canım hayatta o kadar önemli meseleler varki...herşeyi yiyelim şakaydı haftaya 2kılo alıp sudemle yenı yöntemımız deme sakın sena saçımı başımı yoluk yoluk eder.hayırlısı böleymiş hakımızda diyetı bırakmak yok sakın ha.........durmak yok yola devam.tökezlesek te...düşsekte kalksakta yola devam.bizler sabırlı iradeli insanlarız.her zorlukta pes edecek kadar iradesiz değikliz öyle olsak burda olmazdık hala çoktan bırakırdık dıyetı...............

iyiki varsınız......:69::69::69::69:

sende iyiki varsın çıtırım benimm:69:bak birbirimiz eböle diyelim motive oluruz belki:60:evet sen çoktandır burdaymışsın ve terketmemişsin bak bende geldim sana katıldım yalnız değilsin canımm:70:ya tabiki ne dert etcem sağlık olsunnn napalım hem ben sıkı kilolulardanım 57kende safinaz değildim yani 55kende napalım tabi amaaaa zayıflıycazzzz inşallahhhh....ya bende hemen kalkmıştım hamur yoğurmayaaaa:63:...hayırlı cumalar canımmmm herkese.......rabbim yardım etsin hepimize..sorunu sıkıntısı olanlara inşallah....:16::16:

aşk meyvesinden önce 65 ı görcez inş.canım uykumuzu düzene sokucaz o zamn erken yatıp erken kalkıcaz vaktınde yıycez.

ben öğlencyım 12 den sonra gidip 6 ya dogru gelıyom kafeye gıdersem 7 de felan

valla ben erken yatıp erken kalkıyorum düzenlide yıyorum 5-6 öğün daha cok haftasonu düzensiz oluyor haftaıcı dengelıyorum ıste:1:

Anam gözlerim döndü geçmişi okumaktan bitiremedim.. :27:

Selamlar herkese... :3:

benim cocammm çokk fenaaa, ben diyet yapmaya çalışıyorum. akşam yemeğini erken yedik. adam kalktı pizza siparişi verdi yaaa :14: birde bana diyoki sanada incecik hamurdan söyledim . Allahımmm ya benim zayıflamama yardım et yada cocamın kilo almasınııı sağla :14:

jeli benim eşimde ben rejimde oldugum zaman aynı senın kı gıbı yapardı durur durur ben rejıme gıreyım hemen canı pızza dır kfc dır cekmeye baslar.. resmen benım nefsımı yoklardı.. Allahtan bu sefer kendısıde rejımde de bana elleşmiyo.. ama işin bi kötü tarafı ben zayıfken o kılo almıs oluyo o zayıfken ben kılo almıs oluyorum bı ortada bulusamadık.:19: sımdıde o benden daha zayıf duruyo gıcık oluyorum... yeter artık rejım yapma dedım kızdım dun aksam.. :41:

zayıflayacağız arkadaşım ben bazen öyl umutsuzluğa kapılırım bakma bana sen ben aslında yine iyi verdim kiloyu 86 dan 72 ye fena sayılmaz .yani eminim sende yaparsın hemde daha iyisini .fit olucaz inşallah hepimiz.fitttttttttttt:65:

nasııı yaa betül hani bizim damadın annesi betülmüsün sen yürü git yaa sen nassıl 79 sun kızım yawww ne ettin sen sen bizim betüşmüsün gerçekten inanmıyorummmmmmmmmmm yanlış değil değilmiiiiiiii sen zayıflamamışmıydın yaww genemi aldınnn.resimlerinde öle görünmüyordun da gerçi boy da var sende bende de accık olaydı o boydan 1:60 ım ya ben hepten kötü duruyo bende kilo bide benim kemikler ince baya yanee 52-53 kaldırırmış benim vücut ama eziyet edesim gelmiş kendime :)) ama zayıflicaz dimi kankiii

kız Allah ıyılıgını versın tanıyamadım heralde ne zamandır kk ya gırmıyorum unutmusuz.. bende papatyamı gorunce tanımadım da resımde ceylını gorunce tanıdım ınanırmısın :60:
sanada aynısı oldu demekkı betül deyınce dank etti :60: valla sorma bı al bı ver bende bıktım boğazıma sahıp cıkamayınca alıyorum doğal olarak. bu arada pasta boregı oyle abarttım kı sonucu bu işte.. :59:

bu arada 10 günlük dietim bitti bu hafta az esnek olucaktım ama bu akşam sanırım dayanamadım 1 dilim kek yedim :)) ama bu gün yürüyüşü fazla yaptım sayılır oran yırtamazmıyım :))

bende gecen hafta aksam bır dılım kek kacamak yapmıstım mıs gıbı pısıpte kokunca dayanamadım heralde ertesı gun tartıya 800 gr olarak yansıyınca enseme şaplağı patlattım.. :57:
sonra ağzıma fermuar çektim.. :83:

oooo maşllah sende güzel veriyorsun .:nazar:

başladık bakalım hedef ilk önce 70 sonra 60 ama 70 e bır geleyım cok ıyı olacak.. :79:

kızlarrr çıkıyorummmm..arcak canım geçmişolsun zordur yaa senin durumun artık gençlerdede fazla:59:
herkese hayırlı cumalar.bana bugün dua edinde yarın öbürgün finalleirim iyi geçsin btünleme yok bizdee unutmayın beniii:70:biraz son konualra bakayım birde ibadet zamanı artık değilmi?öptüm canlarımmmm:48::29::29:bitki çöayımı yapayımda bidahaki cumaya inş.arcak,sude ve ben enaz 1kilo verelim duasıylaaaa:71:yada 500:16:(napalım bizde böyle öyle enaz 2kilo diyemeyiz:60:

günaydın kızlaar dünkü kaçamaklarımdan ötürü azcık moralim kötü ama napalım iki günönce tartılmıştım aynı kilodayım ben birazdaha verirdim dün öyle yemeseydim ama bunada şükür:43:

başlangıç: 78.9 kg
geçen hafta: 71.8
bu hafta: 69.4
giden: 2400 gr
toplamda giden:10.4 kg
hedef...65 kg

:66::66:
kendime kocaman alkışşşşşşşşşş:46::46::46::46:

Son düzenleme:
Bu haftaki durum; :83:

Başlangıç tarihi: 12 Mayıs 2011
Başlangıç kilom: 81 kg

Geçen haftaki kilom: 79 (bildirimden sonraki hafta içinde 79.800 gr olmuştum geri verdim)
Bu haftaki kilom: 78.8 kg

Bu haftaki giden: 120 gr (Aslında 1 kg ama onu yazmalı mıyım ?)
Toplam giden: 2.120 kg

Hedef: 70
Boy: 170
Beden: 42 :83:

Son düzenleme:
canım eşin yutdusunda demıstın ve senden habersız gelmıs sana süpriz yapacagına evde gızlı asker ugurlama partısı mı yapmaya kalkıyo ve sana sert cıkıyo cok ayıp yanı sana karsı saygısızlık kusura bakma ama :47::20::20:bıran önce konusun bence hatasını soyle ınsallah anlar tabıkı boşanma hemen karar verılecek durum deıl bunu da mı esın soyleıd yoksa canım cok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun ınsallah eşine de Rabbim hidayet versin.:43:

yok canım isteyen benm ayrılmayı sabahtan beri dil döküyo bana da hak ver cart curt diye ama sinirim yatıştı sadece hala boşanmayı düşünüyorum bu ilk değilki bu dördüncü kez ayrılığın ciddi ciddi eşiğine geldiğimiz bir durum aslında ayrılık olucaksa eğer şimdi olmalı çünkü çocuk falan da yok malum bir zorluğu olmaz en azından sadece üzülürüz

günaydın kızlaar dünkü kaçamaklarımdan ötürü azcık moralim kötü ama napalım iki günönce tartılmıştım aynı kilodayım ben birazdaha verirdim dün öyle yemeseydim ama bunada şükür:43:

başlangıç: 78.9 kg
geçen hafta: 71.8
bu hafta: 69.4
giden: 2400 gr
toplamda giden:10.4 kg
hedef...65 kg

:66::66:
kendime kocaman alkışşşşşşşşşş:46::46::46::46:

benden de alkışş :46::46:

Back
X