70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amin inşallah tüm göçüp giden sevdiklerimiz bu mertebeye ve huzura ulaşırlar inşallah.:43:

inş. cnm benm bu arada bugün beni çok iyi motive ettin gerçekten çok teşekkür ederim tüm motive edenlere ve mantıklı düşünmemi sağlayanlara :54::54::54::16::16::16::9::9:sen ne zamandan beri diyet yapıyosun öğrenebilirmiyim hedefine çok az kalmış maşallah bidenem:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
hala öğle yemegımı yıyemedımm, bu saatten sonra ne yıyecegımı de bılemedım :26:
cekmeceye baktım hazır corba var, bı bardak onu yaptım yanına 2-3 tane eti formun pırınc patlagı varmıs onları kemiririm dedim. Sonra ofiste kucucuk bı buzdolabımız var, açtım baktım konservede barbunya pılakı var:56: bugun cuma 200 gram bısı zaten bişicik olmaz dedim, actım bı tane, yaglı aslında ama olsun dedim, oturdum masanın basına yemeye başladım veeee barbunyanın tadı değişmiş :25::25:
İşte sen yıyım desen de Allah büyük yedırtmıyooo :1::1::1:
bu saate anca yıyebıldıgım ogle yemegımde 2-3 pırınc patlagına ve bı kupa corbaya talimimmm :39::39:

Son düzenleme:
erkekler şımartılmayı kadınlardan daha çok sever.ve eşlerinden en çok istedikleri şey önemsenmektir.eşime tost yaptım şimdi çocuk gibi döke saça yiyor.kızmıyorum diye böyle yapıyodun dimi dedim evet dedi.annesi olsa 100 kere dökme yapma etme derdi.ben seni çok şımartıyorum dimi dedim :52: gülümsedi.ve inanmazsın biz eşimle aynı yolda yürümek dışında hiçbir ortak zevke sahip değiliz tek özelliğimiz birbirimizi her konuda önemsememiz.3 ay sonra 10. yılımıza giricez ortada çoluk yok çocuk yok.ve inanmazsın ilk evli olduğumuz dönemden daha çok uyumluyuz şuan.biraz sabır etmelisin erkek sabır etmez bunu erkekten bekleme.sen sabır göstermeli karşındakini önemsemelisin.çabaların baktın sonuçsuz kaldı erkenden yollarını ayırırsın.ama henüz çok erken.ve asla terk etmekle alakalı sözler dile getirme eşini bi süre kendinden soğutursun.sevgi yatakda değil gönülde hissedilmedikten sonra bi anlam taşımaz.benim için aşkın tanımı kalbinin bir başka kalpte hayat bulmasıdır.dolayısıyla sende kalbinde olan kalbe ii bakmalısınki oda bakabilsin.sen iyisin eşinde iyi ama evlilik iyi insanların başardığı bişi değil seven insanın başarabileceği bir birlikteliktir.:69:
ayh ne çok konuştum :60::60:

yeşim seni seviyorum yaaa bialemsin ve çok haklısın şuan zamanım yok ben sendende uzun yazarımda:60:ders çlaıştıkmazspora gidicem ya buhafta içi p.tesi gitim dahabgidemedim parama yazıkkk:52:zaten p.tesiden sonnna bol bol konuşcam senlede canımmm:69:sadece 1cümle...bende 6.yılımı tamamlıycam çok sorun yaşadım daha doğrusu sabırsız davrandım belki ama boşanam kelimesi öyle hafife alıncka bişe değil nekadar üzülsemde o kelime bırak dilimi lkalbime gelmedi:34:rabbim yaşatmasında canım kocişim herşeyim benim..yeşimmm bizçok benziyoruz senleee bende eşime hiçç karışmammm çok dökmezde döksede canım döksün ben toplarım ama anası disiplin abidesiki sormaaaa:47:ayyy muahbbetde güzeldi ama azkalori atayımda geliyim yarınsabah sınavdada başarımı etkiler belkiiii gtiisn toksinler,mikroplarrrrr:60:

inş. cnm benm bu arada bugün beni çok iyi motive ettin gerçekten çok teşekkür ederim tüm motive edenlere ve mantıklı düşünmemi sağlayanlara :54::54::54::16::16::16::9::9:sen ne zamandan beri diyet yapıyosun öğrenebilirmiyim hedefine çok az kalmış maşallah bidenem:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
motive oluyozda uygulamaya geçince fos çıkıyoz sende öyle olmaz :60::60: ben 17 aralıktan sanırım martın sonuna kadar ki sürede bu kiloya ulaştım.1 buçuk 2 aydır diyet miyet hak getire bişicik yapamıyorum :43:

yeşim seni seviyorum yaaa bialemsin ve çok haklısın şuan zamanım yok ben sendende uzun yazarımda:60:ders çlaıştıkmazspora gidicem ya buhafta içi p.tesi gitim dahabgidemedim parama yazıkkk:52:zaten p.tesiden sonnna bol bol konuşcam senlede canımmm:69:sadece 1cümle...bende 6.yılımı tamamlıycam çok sorun yaşadım daha doğrusu sabırsız davrandım belki ama boşanam kelimesi öyle hafife alıncka bişe değil nekadar üzülsemde o kelime bırak dilimi lkalbime gelmedi:34:rabbim yaşatmasında canım kocişim herşeyim benim..yeşimmm bizçok benziyoruz senleee bende eşime hiçç karışmammm çok dökmezde döksede canım döksün ben toplarım ama anası disiplin abidesiki sormaaaa:47:ayyy muahbbetde güzeldi ama azkalori atayımda geliyim yarınsabah sınavdada başarımı etkiler belkiiii gtiisn toksinler,mikroplarrrrr:60:
hop bi ki hop bir ki :10: çalış yarınki açık öğretim sınavınamı giriceksin yoksa.bende gece erken yatmalıyım eşimin öğrencisine ben ders vercem sınav görevi olduğu için :60: 1 saatlik öğretmen olcam bende :69:

Merhabalar
2hafta aradan sonra kaldigim yerden devam etmek isiyorum.gerci motivasyon 0 ama sizlerin kilo verdigini okudukca bende hirslaniyorum:52:
Baslangic. 79.3
2hafta once71.5
Bu hafta. 71.1
Giden. 400gr
Hedef 65:nazar:

kızlar ben çıkıyorum yarın sınav var tüm sınava girecek kader arkaşlarıma başarılar dilerim inşallah hiç kalmadan geçeriz dua edelim birbirimize bizlere dua edin kızlar sizde öpüldünüz hepiniz çıtırçıklarım :54::54::54::54:

kızlar ben çıkıyorum yarın sınav var tüm sınava girecek kader arkaşlarıma başarılar dilerim inşallah hiç kalmadan geçeriz dua edelim birbirimize bizlere dua edin kızlar sizde öpüldünüz hepiniz çıtırçıklarım :54::54::54::54:

Sendemi yarın sınava gırıyorsun.. hepımıze basarılar o zaman.. umarım but e gerek kalmadan gecerız ben bu sene mezun oluyorum artık inş... :71:

Kaptan Sena'nın dikkatine ;

Özel mesajı dolu gönderemiyorum, yıne bır ara bakabılırsem mesaj atabılırım ama bakamazsam buraya bıldırıyorum mecburen.
Çalışmam lazım artık. Ben kaçıyorum. Bildirimimi yapıyorum.

Bu haftaki durum;

Başlangıç tarihi: 12 Mayıs 2011
Başlangıç kilom: 81 kg

Geçen haftaki kilom: 79
Bu haftaki kilom: 78.8 kg

Bu haftaki giden: 120 gr
Toplam giden: 2.120 kg

Hedef: 70
Boy: 170
Beden: 42

merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum.Bu hafta pazartesi günü başladım diyete ve spora.73.5 kiloyla başladım hedef 63 kilo olmak belkıde daha fazla vermem gerekıyodur artık aynaya bıle bakmak ıstemıyorum.

Kaptan Sena'nın dikkatine ;

Özel mesajı dolu gönderemiyorum, yıne bır ara bakabılırsem mesaj atabılırım ama bakamazsam buraya bıldırıyorum mecburen.
Çalışmam lazım artık. Ben kaçıyorum. Bildirimimi yapıyorum.

Bu haftaki durum;

Başlangıç tarihi: 12 Mayıs 2011
Başlangıç kilom: 81 kg

Geçen haftaki kilom: 79
Bu haftaki kilom: 78.8 kg

Bu haftaki giden: 120 gr
Toplam giden: 2.120 kg

Hedef: 70
Boy: 170
Beden: 42

senin giden 120 gr deil 200 gr :34:

kızlar benim canım sıkılıyo yaaa :97: offffff:59:akşama ne pişirsem :59::59::59:
sıkı can iidir kolay çıkmaz.
kızların canı sıkılmaz.
sıkılanın canı koca istermiş.
vs vs ...:60::60::60: türk annelerinin özlü sözlerinden bi kaçı söylemeden edemedim :60::60:

al benden de o kadar işteyim ve benımde evde yemegım yok müsli+nesfit yemeyi düşünüyorum eşimde gececi evde de yapıcak bısey yok salata malzemesı bıel yok çünkü bana yeter nesfit:1:
afiyet olsun bol bol yağ eritsin :64:

sıkı can iidir kolay çıkmaz.
kızların canı sıkılmaz.
sıkılanın canı koca istermiş.
vs vs ...:60::60::60: türk annelerinin özlü sözlerinden bi kaçı söylemeden edemedim :60::60:

afiyet olsun bol bol yağ eritsin :64:

bende canım niye bu kadar sıkılıyo, hep bi rehavet bi ateş üstümde diye anlam veremiyoduuum :23::60::60:

kısçelerrrr ben gidiyoooom :1:

haftasonu gelemicemmmm çünküü :

cumartesi sabah, üniversitemin mezunlar günü warr :70:
cumartesi akşam, bebekimin düğünü warr :123:
pazar sabah, annemin kuzeninin torununun sünnet yatağı toplantısı war :nazar:
pazar akşam, sevgilinin kankisinin düğünü var :123:

cok koşturmaca olceem ama olsun güzell seylerr bunlarrr :52:

öperim sizi :54::54::54::54::54:

kısçelerrrr ben gidiyoooom :1:

haftasonu gelemicemmmm çünküü :

cumartesi sabah, üniversitemin mezunlar günü warr :70:
cumartesi akşam, bebekimin düğünü warr :123:
pazar sabah, annemin kuzeninin torununun sünnet yatağı toplantısı war :nazar:
pazar akşam, sevgilinin kankisinin düğünü var :123:

cok koşturmaca olceem ama olsun güzell seylerr bunlarrr :52:

öperim sizi :54::54::54::54::54:

cok bereketlı bı haftasonuymuşşş canım yaa :1: kolay gelsın sana, bol eglencelerrr :66::66::66:

Musli nedir arkadaşlar:(herkes bunu yiyor mu?içiyor mu?anlıyamadım:(Musli nedir???iyi birsey ki herkes bununla zayıflıyor demekki bakıyorum herkes kullanıyor bı ben hariç:(

Back
X