70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:92::92: sena'nın dikkatineee :92::92:

bekledım de gelmedınnn, hiç mi bizi sevmedinnn :1: :24::24:
mesaj kutun dolu oldugu ıcın kızların cogu ben de dahıl özelden bıldırım yapamadık sana :52:
ben de artık cıkmak zorundayım,haftasonları da gırme sansım olmadıgı ıcın bı kere daha burdan tekrarlıyım bildirimimi;

başlangıç kilosu:79
geçen hafta:76.20
bu hafta:75.50
giden:700gr
toplamda giden:3.50
hedef 58

:79::79::79:

Musli nedir arkadaşlar:(herkes bunu yiyor mu?içiyor mu?anlıyamadım:(Musli nedir???iyi birsey ki herkes bununla zayıflıyor demekki bakıyorum herkes kullanıyor bı ben hariç:(

Canım kfleks ler nesle nesfitler müsli mesela... tabi başka müslilerde var ama bunlar bızım yedıklerımız dıyete hıtab edenler... marketlerde var sütle karıştırıp yıyorsun gevrek gıbı.. yulaflı vıtamınlı karısımlar..

Bu haftaki durum;

Başlangıç tarihi: 12 Mayıs 2011
Başlangıç kilom: 81 kg

Geçen haftaki kilom: 79
Bu haftaki kilom: 78.8 kg

Bu haftaki giden: 200 gr
Toplam giden: 2.200 kg

Hedef: 70
Boy: 170
Beden: 42

düzeltme yaptım 80 gr bende kalmasın :)
hadi kaçtım..

Son düzenleme:
kısçelerrrr ben gidiyoooom :1:

haftasonu gelemicemmmm çünküü :

cumartesi sabah, üniversitemin mezunlar günü warr :70:
cumartesi akşam, bebekimin düğünü warr :123:
pazar sabah, annemin kuzeninin torununun sünnet yatağı toplantısı war :nazar:
pazar akşam, sevgilinin kankisinin düğünü var :123:

cok koşturmaca olceem ama olsun güzell seylerr bunlarrr :52:

öperim sizi :54::54::54::54::54:

lequim bizi de götürsene canımız çok sıkılıo yaaaa:51::51::51::51:

Musli nedir arkadaşlar:(herkes bunu yiyor mu?içiyor mu?anlıyamadım:(Musli nedir???iyi birsey ki herkes bununla zayıflıyor demekki bakıyorum herkes kullanıyor bı ben hariç:(
üzülme canım bende kullanmıyorum kalorisi düşük ve tok tuttuğunu biliyorum ama ben kullanmıyorum :8:

akşam yemeğine neler yaptım ama bir gram yemedim... :51:
sarımsaklı domates soslu köy biberi kızartması, maydanozlu spagetti, kaşarlı köfte, cacık :51:
ben salata yedim akdeniz salatası:69:

sende iyiki varsın çıtırım benimm:69:bak birbirimiz eböle diyelim motive oluruz belki:60:evet sen çoktandır burdaymışsın ve terketmemişsin bak bende geldim sana katıldım yalnız değilsin canımm:70:ya tabiki ne dert etcem sağlık olsunnn napalım hem ben sıkı kilolulardanım 57kende safinaz değildim yani 55kende napalım tabi amaaaa zayıflıycazzzz inşallahhhh....ya bende hemen kalkmıştım hamur yoğurmayaaaa:63:...hayırlı cumalar canımmmm herkese.......rabbim yardım etsin hepimize..sorunu sıkıntısı olanlara inşallah....:16::16:
amin canım saolasın.yemeyı abartma sakın.

valla ben erken yatıp erken kalkıyorum düzenlide yıyorum 5-6 öğün daha cok haftasonu düzensiz oluyor haftaıcı dengelıyorum ıste:1:
maşş. canım inş bende oturtacam.

Bu haftaki durum; :83:

Başlangıç tarihi: 12 Mayıs 2011
Başlangıç kilom: 81 kg

Geçen haftaki kilom: 79 (bildirimden sonraki hafta içinde 79.800 gr olmuştum geri verdim)
Bu haftaki kilom: 78.8 kg

Bu haftaki giden: 120 gr (Aslında 1 kg ama onu yazmalı mıyım ?)
Toplam giden: 2.120 kg

Hedef: 70
Boy: 170
Beden: 42 :83:
amanın mutfak terazısı mı o 120 grama kadar tartıyo....dıycektım neysekı 200 gram odlugunu ögrendım.

yok canım isteyen benm ayrılmayı sabahtan beri dil döküyo bana da hak ver cart curt diye ama sinirim yatıştı sadece hala boşanmayı düşünüyorum bu ilk değilki bu dördüncü kez ayrılığın ciddi ciddi eşiğine geldiğimiz bir durum aslında ayrılık olucaksa eğer şimdi olmalı çünkü çocuk falan da yok malum bir zorluğu olmaz en azından sadece üzülürüz
canım iyi düşün taşın.fevri davranma.ama evlılıgın oturması 2-3 yıl sürüyo 2 ay degılki.
ben 4 egıdıyorum daha yenı yenı huyalrını göruyom....zamanla huyları bazıları ıyıyye bazıları kötuye gıdıyo...

bı de mesela kavga anında dunyanın en kötu adamıyla evlendın sanıp boşanmak istioysun ...

kavga bıtınce sanki dün yadakı en ıyı adam o ....sende dunyanın en şanslı kadınısın gibi gelıyo...duygular değişiyo sürekli...

eşin ikizler burcumu????????????? kişilik değiştiiryo
inşaaallah mıubarek vakit selalar,ezanalr hürmetine kilolarıda verelimde aşkmeyvelerimiz olsunda..onları ham diye yiyelim sudemmm,ama hiç bitmesin yedikçe tatlılaşsın meyveleirmiz inşaallah..şuan seni tanır gibi okadar duygulandım içten istedimki:29::29:rabbim yardımcımız olsun benim doktor işleir karıştı ,ben ankaralıyım ailem orda bens amsunda canım:69:ankaradan ayrılacakmış dondurlmuşlarla 2.ye geçecektik kafam leylaaaa malesef ama rabbimin bildiği vardır,hayır vardır bundada deyip bukonuyu sonra konuşmak üzere rafa kaldırıyorumm:55:
saol balım..açarız bı ara o konuyu acele etme.şimdik sadece kılolar.....kış kış kılolar....

Yine itiraz ederler canım..
O zaman polislerde yer değiştirsin tüm memeurlar yer değiştirsin neden
sadece öğretemen diyorlar..
benim bir idareci arkadaşım bu şekilde açtı ...
aama bence güzel uygulama..

canım benim bende seni çok özledim..

bende bende.........

Allah sabır versin canım ya...
Evin bi de tek oğlu olunca daha kötü bir durum..
bakalım canım bende merak edıyom bana hava hoş....gelen gıdenı aratır dıyolar.sanki bizim fosıller gııdnce yerlerıne daha yıısı mı gelecek allah bılır....bunalrın en azından huyubnu suyunu bılıyom kıme nasıl davranacagımı bılıyom....

kız senın boyun kaç fıstık gibisin.....

inşallah canım neler denedim bırakmadı sigara kullanması çok canımı sıkıyo,kilolarımda canımı sıkıyo,1 taşta 2 kuş olacak iniallah

ben fen ve tek.öğretmeniyim 6.yılımı çalışıyorum ilk tayinim izmire olunca 5 yılda anca 52 puanım oldu,bu yer değişikliği olayı bana ters çünkü beni bu puanla ya kiraza yada kadifekaleye atarlar,naparım yaaaa,oyyy anam oyyyy

ya ayrıca şu velinin öğretmeni değerlendirmesi olayına tilt oluyorum ya kaç çeşit insan var,bir öğretmeni nasıl değerlendirebilir allah aşkına bu kadar da olmaz

haklısın tatlımda hedef çok uzakkk :10:

inşallah tatlım
bu arada eşim 65 kiloya tamam dermi uyanık,65 e inerim ama 55 çok zor o da çok iyi biliyo hatta baktım 59 u gördüm yediririm seni kilo aldırırım diyooo,sonra 55in küsüratı bile kabulüm değil diyo
off ya ebnde 68 e anlaştım ınemedım 7 aydır yaaaaaaaaaaaaa.

biz 5 yıldır tanışıyoruz 6 aydır evliyiz ve iki ay sadece aynı evde kaldık ben 22 o 35 yaşında benden büyük anlayacağınız ,beni eşimle görenler şoka uğruyo malesef ben seviyorum yinede ama gönül işte kime konucağı bellimi ailemde tasnif etmiyodu ama sonradan tanıyınca sevdiler ya aslında gerçekten çok iyi biridir ama bazen tanıyamıyorum onu ona yakışmayan şeyler yapıyo
artıların eksılerın herşeyı düşün sakın kafayla en doguru kararıu verırısın.bi de aşıkmısın....sevıyomusun ?

Canım 17 yaşında olup 30 yaşında biriyle asla flört etmezdim.
Ne bileyim yaş farkı bayağı var çünkü.
Askere arkadaşını kendi evinde uğurlayan kaç 35 yaşında erkek var merak ettim canım?
O ev sizin eviniz.. Uygun olmayabilirdi de ev...
Özel eşyaların da var evde sonuçta....
Anlamadığım diğer nokta ise dertli olup içkide araması dermanı?!
Dini boyutunu geçiyorum ben canım..
İnsani boyutu beni rahatsız etti.
Sana seninle uğraşamam demesi ayrı bişey zaten..
Kiminle uğraşacaktı o saatte?
iyi düşün doğru karar ver canım...
çok doğru tesbitler canım ya.
yaşın kaç senın?
branşın edebiyat mı yoksa kendını çok güzel ıfade edıyosun?
bide şu avatarı değiştir gözunu sevem bana öznedıydın aylar aylar önce halen duruyo.........

kısçelerrrr ben gidiyoooom :1:

haftasonu gelemicemmmm çünküü :

cumartesi sabah, üniversitemin mezunlar günü warr :70:
cumartesi akşam, bebekimin düğünü warr :123:
pazar sabah, annemin kuzeninin torununun sünnet yatağı toplantısı war :nazar:
pazar akşam, sevgilinin kankisinin düğünü var :123:

cok koşturmaca olceem ama olsun güzell seylerr bunlarrr :52:

öperim sizi :54::54::54::54::54:
ohh ya ne güzel bı haftasonu oynayıp verırısın kalorılerı

kızlar merhaba ben geldim:21::21::21:
menümü vereyim hemen sonra geçmişi bitirebilirsem geleyim
uyanınca
1 brd.sade kefir içine keten tohumu yağı
kahvaltı
1 tane gül gibi sarılmış (ortalama 1 yumruk büyüklüğünde) kıymalı gül böreği(ödülüm buydu):56:,1 hşl.yumurta,4 zeytin,taze nane,maydanoz,1 çk.çokokrem(diğer ödülümde buydu),3 tane çay
ara
5-6 tane fındık
öğle
tavuklu sebzeli kağıt kebabı(yağsız),1 kase ezogelin çorbası bol acılı
ara
yok çünkü eğitimdeydim
akşam
bol domates,taze sarmısak,zeytin...vs. katkılı taze semiz otu salatası(sirkeli)
gün boyu 3 lt. su ve yeşil çay,form çay
spor
20 dk. yürüyüş:66:

Son düzenleme:
kızlar merhaba ben geldim:21::21::21:
menümü vereyim hemen sonra geçmişi bitirebilirsem geleyim
uyanınca
1 brd.sade kefir içine keten tohumu yağı
kahvaltı
1 tane gül gibi sarılmış (ortalama 1 yumruk büyüklüğünde) kıymalı gül böreği(ödülüm buydu):56:,1 hşl.yumurta,4 zeytin,taze nane,maydanoz,1 çk.çokokrem(diğer ödülümde buydu),3 tana çay
ara
5-6 tane fındık
öğle
tavuklu sebzeli kağıt kebabı(yağsız),1 kase ezogelin çorbası bol acılı
ara
yok çünkü eğitimdeydim
akşam
bol domates,taze sarmısak,zeytin...vs. katkılı taze semiz otu salatası(sirkeli)
gün boyu 3 lt. su ve yeşil çay,form çay
spor
20 dk. yürüyüş:66:

spor cay su bu iyi canimda biraz fazla kacamak var gibi geldi bana zaten menünde kabarikmis yaneee:51:

senanın dıkkatıne .....senacım yorunmlarmısın....gerçi sinirden yaptgım kaçamak bol ama.....

kızlar ara ara bende menu yazıcam olmuyo öle

kahvaltı:
2 bardak su,kılo vermedım dıye sınirımdem badem şeker yedım.salam yedım.bide patetesli hamur yedım(kaçamagım olsun)

keçi peyniri,çilek,sütle müsli,kuru kayısı,kayısılı form çayı.

öglen:
fırında tepsi kebabı,bi tane minik sarma
ara
elma,diyet mısır patlagı,diyet bisküvi,çaylar...

akşam
1 bardak su,tepsi kebabı,yogurt, susamlı galeta(tadına bayılıyom kendımı durduramıyom) ,5 tane acı biber turşu(legıumun bagırsak çaliştirma fikri için)

şimdi de yeşil erik yıyom

Son düzenleme:
spor cay su bu iyi canimda biraz fazla kacamak var gibi geldi bana zaten menünde kabarikmis yaneee:51:

benim standart menümdür bu kuşum...genelde bu tarz besleniyorum,üç aşağı beş yukarı aynıdır...metabolizmamı iyi tanıdığım için genelde sorun olmuyor...bugün spor yapmamış gibiyim,geçmişe bakarsan menülerim genelde aynıdır ve spor daha yoğundur tatlişko:70:

hop bi ki hop bir ki :10: çalış yarınki açık öğretim sınavınamı giriceksin yoksa.bende gece erken yatmalıyım eşimin öğrencisine ben ders vercem sınav görevi olduğu için :60: 1 saatlik öğretmen olcam bende :69:

evet canım 2.sınfım normalde öğleden sonra ama kredili dersvar 1.sınıfların 1dersine girecez sonna 14.30 kadar gezeriz biyerler bişeyle ryeriz tekrar yapar bidaha sınava:10:senindemi eşin öğretmendi:26:benimkininn görevi yok hatta benide götürmüyor yani dolmuşlara talim arkdaşalrımla:53:pazar götürüür o sadece öğleden sonra ya:34:spora gittim geldim off yorulmuşum be yaaa:51:
45 dakika bantta,20şer dakika 2pisiklett,sonna 20şer kol hareketelkriii ölüyomm geldim kocişe yemek hazırla bende sadece yarım kase şehriye çorba içtim çünkü ondan önce açkarnına donduma yedim:59:sporun hepis gitmedi ama yarısı gitti aynı kilod aolduğumdan kendimi ödüllendirdimmm:60:benimde dayanamadığım dondurmaaa:69:

Back
X