70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aksam yemgimi 15.30da yemistim eve geldim bir kostum bir kostum 3-4 km garanti var
esimle minik bana yetisecez diye soluk soluga kaldılar..geldik dondurmacının önüne esim ne istiosun dedi aaaa bi külah dondurma yersem dedim onca kostugum bosa gidecek o aldı ben yemedim:51: bikac dilim meyvemden yedim okadar:21: bunun ben olduguma inanamıyorum kızlar..masallah bana hayatımda ilk defa kosuyorum:nazar::nazar: walla size özendim zaarrr:33:

öncelikle hoşgeldin :71:
biz burda 3 ana 3 ara öğün yapıyoruz...ana öğünleri asla atlamıyoruz...sabah kahvaltısını paşalar gibi,öğleni prenses gibi akşamı fakir gibi yapıyoruz...ekmek börek gibi hakkımızı sadece sabah öğününde tüketiyoruz ve en fazla 2 dilim,sebze ile yoğurt ,etli yemek ve etlerlede bol salata tüketiyoruz...bir öğün sebze tükettiysek sonraki öğünde et tüketmeye çalışıyoruz...hergün menümüzü akşam eksiksiz buraya yazıyoruz ve eleştirilere açık oluyoruz çünkü hepmiz aynı gemideyiz:69:gün boyu en az 2-3 lt. su,bitki çayları içiyoruz...genel hatlarıyla bu,diğer kızlarında muhakkak ilave edecekleri vardır...haaaa bide spor,hiç bişey yapamıyorsan yürüyüş yapıyoruz:8::8:

ahh o gemide ben olsaydım,açık denizlere yol alsaydım.....:24:şarkısını dilime düşürdün,çok güzel açıklamışsın hayatım:46:bu gemiye bi binen pişman bide binmeyennnnn:60:ben memnunumda birazda erimemm hızlansa tam memnun:66:haydee hızlı hatun uyuda yeni bi yoğun güne başlaaaaaa:64:bende erken yatıcam enerken 24:30da:1:

Merhaba tekrardan, ben tam başlamıştım ki Hollanda'da eğitim çıktı ona gittim, orada bütün gün spor filan hak getire tabii :17:
Eh bir de her şeyi bu kadar yağlı mı yaparlar, salata çok az sebze yemeği hiç yok, yoğurtlu diye elimi attığım ne varsa hepsi mayonezli çıktı :(
Neyse sonunda geldim, 1 hafta düzgün düzgün uslu durucam, bitki çaylarımı içip yürüyüşümü yapıcam. Sonra tartılıp milat olarak o noktayı alıcam (biraz hile yapmak gibi oluyor sanki ama, şimdi tartıya bakarsam moralim hepten dibe vuracak)

Size bir sorum var kızlar, Ebru Şallı'nın topsuz ve bantsız pilates dersleri var mı? Evde kedi var ve top kullanmam imkansız, o esneyen bantları nereden ne kadara aldınız? Ben Ankara'dayım.

Yarın sabah ilk tekmilimi veriyorum hayırlısıyla, öpüldünüüüz!!! :16:

5i1 yerde cayını sekerle mi iciyosunuz sekersiz mi
Ben sekersiz cay ıcemıyorum en azından 1-2 kup seker atsam olmaz mı 1 kupa bardaga :5:
tatlım şeker kullanma bence
tadı garip geliyo içemiyorum dersen limon sık içine
hem c vitamini hemde yağ yakıcı özelliği var az da olsa
en azından şeker kullanmamış olursun

selam kızlar

bireysel emeklilikten haberınız var mı*

iş bankasından geldiler bugün.

ayda 150 tl ödüyosun 10 yıl sonra bitiyo parayı ister toplu cekıyosun ister 56 yaşında maaşa bağlanıyosun.

ne dersiniz tavsiye eden var mı?

çevrenizde felan bu konuyla ilgilenen ,yapan ,eden,memnun kalan var mı?

ilerde pişman olur muyum?

canım bireysel emeklilik bi süre sonra zorunlu hale gelecek ve çok avantajlı
maddi açıdan sıkıntın yoksa yaptır mutlaka
yada bekle ben iş bankasına girince yapayım sana :27::27:

cnm ben anadolu hayat emeklilik yaptırmıştımm sonra paraya ihitiyaç olmuştu sonlandırdım paramı çektim önemli olan sözleşmeni iyi oku ben memnundum sorun yaşayanlarda oluyor iice araştır.
saol balım

ben şekersiz içiyorum, ama zaten form çayın amacı form tutumaksa içine şeker konulamamalı bence.
.

eşimin bir tanıdığı yaptırmıştı ama anlattıkları vaadettikleri gibi bir emekli maaşı alamıyormuşsunuz, o yüzden kesinlikle tavsiye etmedi bize. değmez yatırdığınız paralara dedi.ayrıntı vermeyeceğim çünkü bende anca bu kadarını biliyorum.

ben o kefiri bir kere aldım, bir daha da almam, bir yudum tadına baktım ve aldığım gibi şişeyi çöpe ettım, içiebilene helal olsun derim, benim ne ağız zevkime ne de mide zevkime uymadı o.:37:
saol canım

canım başkent üniversitesinin kolonoskopi diyetini okudum netten..sabah yumurta kaşar ve beyaz peynir beyaz ekmek aralarda petibör bisküi yada galeta öqlen ve akşam öqününde salçasız ve sütsüz olmak kaydıyla şehirye yada pirinç çorbası haşlama yada ızgara olmak kaydıylada tavuk eti vermiş..şimdi ben bunları yiyebilirmiyim..

saqol canımıniçi çok teşekkür ederim..eminim sende giyersin yeterki bu işin peşini bırakma canım..bnm içinde hayeldi şimdi gerçek oldu:16:

haydi o zaman halayaaa :64::64::64::64::64::64::64::64:
akp nın reklam sloganı gibi olmuş

hayaldi gerçek oldu

kaptan sena...hehe

tatlım bence sen ne yap biliyormusun en sağlamı o...yarın kolonoskopiye gireceğin hastanenin radyoloji bölümünü bağlat ve ordaki teknisyen yada uzmana oda içine sinmezse seni tetkike alacak olan doktora bir tlf.açda için rahat etsin...yanlış yönlendirmek istemiyorum her yerin listesi ve yasakları farklı oluyor...oyüsden en sağlamı ya doktorunu ara yada radyolojiyi bağlatıp ordakilerle konuş bitanem:71:

canımcım ben sabah uyanınca kahvaltıyı hazırlamadan bide gece yatağa gitmeden birer su bardağının içine göz kararı 30 damla keten tohumu yağı koyup iyice karıştırıp içiyorum ama bir dikişte duraksamadan...tadı biraz buruk ama üstüne hemen 1 brd.su dikiyorum...ben ülker içimin kefirini(ama sadesi olucak)aldım ilk kez ve onla devam ediyorum 5. kutu bitti 1 litrelik,yani 5 lt. ve onla beraber 1,5 utuda keten tohumu yağı bitti...ve çok güzel bağırsak çalıştırıyor,enerji veriyor,tokluk veriyor
keten tohumu yağım yokta içmeye korkuyorum ya.
herkes tadı çok kötü diyo...
vallaha canım uzmanlar öğütülmüşünü yani tozunu kullanmayın çünkü günlük öğütülmesi gereken bir ürün yoksa etkisi kayboluyormuş...oyüzden keten tohumunu yağını almıycaksan tohum halinde bütün olanını al ve müsline nesfitine sütün yoğurdun içine hatta salatasına koyanlar var ve çokda sağlıklı...ben kefirle tükettiğim için yağını kullanıyorum,bide müslim keten tohumlu canım:56:
bende ülker mavi yeşilın keten tohumlu bisküvisi çıkmış onu tüketıyorum.

tatlım şeker kullanma bence
tadı garip geliyo içemiyorum dersen limon sık içine
hem c vitamini hemde yağ yakıcı özelliği var az da olsa
en azından şeker kullanmamış olursun

canım bireysel emeklilik bi süre sonra zorunlu hale gelecek ve çok avantajlı
maddi açıdan sıkıntın yoksa yaptır mutlaka
yada bekle ben iş bankasına girince yapayım sana :27::27:
sen bankadan mı ayrılmıştın canım

yukardaki listee mercimek yasak yazıyo :5:
ah ah sena ablacım mercimek karamercimektir ben kırmızı mercimek yiyebilirsin dedim hem blendırdan geçirince tane mane kalmıyo canımya ben çok severim valla

Kızlar ben de 70 kiloyum :17: boyum 1.75 kaç kilo olmam gerekiyor.Ben 8 kilo kadar vermek istiyorum.Beni de aranıza alır mısınız?

hoşgeldin canım aramıza bak senin merakın için bisey ekliycem ideal kilolarımız hekezin yapısı farklı olduğu için aşağıdaki listeden rahatlıkla bulabilirisin ve diğer kızlar sizde bakın:9:

$kilo-cetvel.webp

senacım mercimek olmaz bence...sulu gıda olarak tavuk suyu çorba,muhallebi,komposto hastanede genellikle bunları veriyoruz.muhallebi ve kompostoyu az şekerle yap.bu sağlığın kiloyu haftaya dengelersin.kompostoyu sadece meyvaların şekeriyle kaynat aten meyvasını yemeyeceksin.meyva suyu gibi yani.tavuk suyunuda unla terbiye yap çokta güzel oluyor.
saol canımcım sen benım bireysel hemşirem ol

:56::56::56:

sabah:
2dilim ekmek
peynir,domates,3 adet zeytin
maydanoz,nane

ara:
5 adet erik

öğle:
5 adet sarma(sarmayı çok yapmışım bitmedi atılmasındiye kaç gündür yiyorum eşimde sevmez bana kaldı malesef:17: )
2 adet patates kızartma cısssssss:17:
1 adet domates,1 adet salatalık
2 kaşık yoğurt
bir kepçe çorba

ara:
yine 5 adet erik

akşam:
2 adet sarma:60:
3 adet kuru kayısı

eve gidince soda limon bol yürüyüş leslie'cimle:21::21:
bu kıızın karnı doyoyor artık.
gözlerime inanamıyorum.:27::27::27:

YA KIZLAR İNANIN OKADAR KÖTÜYÜMKİ ANLATAMAM BUGÜN ANNEM Bİ HİKAYE ANLATMIŞTI ÇİNDE ANNE KARNINDAKİ BEBEKLERİ ALIP ÇORBA YAPIYOLARMIŞ KIZARTIYORLARMIŞ YA NE DİYİM BU İNSANLARA BEN aLLAH BELALARINI VERSİN İNANINKİ PAYLAŞMAK İSTEMEZDİM AMA KUSUCAK BİYER ARADIM YANİ OFF ya böyle bir insanlık olmaz inanmamıştım başta ama araştırınca gerçek olduğunu gördüm isteyen hikayeyi okumayabilir ama ne olur bi belada siz okuyun ama çok kötü bir hikaye yapılırmı o doğmamış yavrucaklara hayvanlar b,ile bunların yanında melek kalır tüh allah sizi nasıl biliyosa öyle yapsın valla tutamadım kendimi kusura bakmayın kızlar
,
:43::43::50::50::50::50:

+18 Bebek eti yiyen Çağdaş (!) larr

Son düzenleme:
30.05.2011
:56:bugünkü menüm:56:

kahvaltı :56:

3 yumurtayla sütlü peynirli omlet:39:-oğluşla yedim ama:63:

2d. ekmek:39:

kk peynir:39:

1zeytin:39:

1 çay kaşığı toz şekerli çay:68:

ARA:35:

3erik

kahvaltıyı öğlen yaptım zaten:60:

akşam

bir porsiyon diyeyim köfteli ve bulgurlu çorba:46:

5 kaşık kabak yemeği:23:

8 yaprak sarma:26:

yeşil salata:56:

çay içtim bide 1 saat sonra 2 bardak pek canım çekti valla

toplamda 2litre su içtim:68:

işte bugün bitane çikilop yedim başka yok:1:
yarın görüşmek üzere geleceğin çıtır bayanları:70::92:

Son düzenleme:
YA KIZLAR İNANIN OKADAR KÖTÜYÜMKİ ANLATAMAM BUGÜN ANNEM Bİ HİKAYE ANLATMIŞTI ÇİNDE ANNE KARNINDAKİ BEBEKLERİ ALIP ÇORBA YAPIYOLARMIŞ KIZARTIYORLARMIŞ YA NE DİYİM BU İNSANLARA BEN aLLAH BELALARINI VERSİN İNANINKİ PAYLAŞMAK İSTEMEZDİM AMA KUSUCAK BİYER ARADIM YANİ OFF ya böyle bir insanlık olmaz inanmamıştım başta ama araştırınca gerçek olduğunu gördüm isteyen hikayeyi okumayabilir ama ne olur bi belada siz okuyun ama çok kötü bir hikaye yapılırmı o doğmamış yavrucaklara hayvanlar b,ile bunların yanında melek kalır tüh allah sizi nasıl biliyosa öyle yapsın valla tutamadım kendimi kusura bakmayın kızlar
,
:43::43::50::50::50::50:

+18 Bebek eti yiyen Çağdaş (!) larr

bu çinliler hakkaten cok ığrenc yaratıklar ınsan dıyemıyorum vallahı....benım eşim çalıştığı ış yerrınde cınlıler var yaklaşık 300 kişi kadar eşim anlatır bazen adamlar herseyı yer tum böcek çeşitlerını etlerı haram şekılde yerler tuvalete gırdıklerınde kapılarını kapatmazlarmışşşş böööö dıyesım geldı yıne...eşim onlara yaklaşmak ımkansız der çok kokarlarmış bıde....bıara eşimle kızımı çarşıda görmuşler kızımı cok sevmışler eşime demişlerkı musait bıgunde geleleım felan kocaya dedım ben neyapacam bunlara hamamböceği felan toplayıp pişirem dedim zuhahahahha..

günaydıııııııııııııııın dükkanı ben açıyorum uzuuuuun bi aradan sonra ilk ben geldiiiiiiiiiimmm

bilin bakalım dün kaçta yatmışımdır bilemediniz saat 5.30ta yattım bilin bakalım kaçta kalktım evet bildiniz 6.30da kalktım çok uyumuşum diğimi:1: valla inanın eşim işe diye kaldırınca baktım 1 saat olmuş yatalı sanki hiç yatmamışım gibi uykum yoktu bende hemen buraya geldim çok zindeyim bugün haydi hayırlısı kaç aydır ilk defa bu saatte kalktım hatta o saatte yattım ve bu kadar az uykuyla bukadar zindeyim ve şuan ilk çayımı yudumluyorum sıcak sıcak bıdıklarım uyuyo bende tek başıma ooohhhhhhhhh miss gibi müzik dinliyorum ee sizler nerdesiniz hadi:64::64:

günaydın kızlarrr ben geldim....

bugün yapılacak o kadar çok işim var ki nerden başlasam acaba? temizlik, çamaşır, ütü off offfff:8::8::8::8::31:

günaydınlarr... dün giremedim sabah tan sonra bi daha ... hastanede çok bişiler yapılmadı randevu aldım yarın gidip üfleme testi yapılacak ve polip varmı diye burnuma bakılacak :14: hastanelerden nefret ediyorum... ama allah eksikliğinşde göstermesin ...
dün çok geç gelince pek bişi yapamadım. ama bende DUKAN iyeti yapmaya başlayacağım. dün gece kitabın siparişni verdim internetten...inşallah güzel olur.

kızlar merhaba...
menümü yazıcam ama bugün acayip bir iştah ve şişkinliğim var o yüzden özellikle bana göre akşamı kaçırdım ama...yazayımda yorum yapın kendimi suçlu hissediyorum:59::59:
uyanınca
1 brd.sade kefir içi keten tohumu yağı
kahvaltı
2 dlm.çavdarlı ekmek arası beyaz peynir ve domatesle tost,taze nane,5-6 zeytin,1 hşl.yumurta,söğüş salata,çay
ara
iş çok yoğundu es geçmek zorunda kaldım
öğle
ekmeği ve pilavı hariç 1 por. göğüs etinden tavuk şiş
ara
5 tane fındık
akşam
:20::20::20::20:
vogg tavada az yağla yapılmış bol sebzeli sac kavurma,3 dal taze yeşil soğan,1 brd.zerro kola:47::47:
spor yapamadım heryerim vede boynum çok ağrıyor,haftasonunun acısı iyice çıktı,zaten boyunlukta yoruyor beni:63::63:
gün boyu 3 lt. su içtim:68::68:
yorum alayım nooolur,çok yemişim değilmi,regl öncesi sendromu başladı...ama hep frenlerdim kendimi bugün yapamadım,özellikle akşam:58::58:
bence çok falan değil çok olan kola sadece ben kolayı normaldede içmem zaten ama menün fazla değil ben hep öyle yiyorum maşşalah kiloda veriyorum ben çok çok aşırı kısmıyorum diyet sonrasında çok kilo alırım yoksa

günaydınlarr... dün giremedim sabah tan sonra bi daha ... hastanede çok bişiler yapılmadı randevu aldım yarın gidip üfleme testi yapılacak ve polip varmı diye burnuma bakılacak :14: hastanelerden nefret ediyorum... ama allah eksikliğinşde göstermesin ...
dün çok geç gelince pek bişi yapamadım. ama bende DUKAN iyeti yapmaya başlayacağım. dün gece kitabın siparişni verdim internetten...inşallah güzel olur.

günaydın tatlılarım cnm yapma öyle abuk sabuk diyetler ya herşeyden yemen lazım dikkat et bak zayıflayıyayım derken sağlığından :57:

simiti yiyorum poğacaya göre daha az yağlı ve az kalorili hem diyet listelerinde simit yazar ama poğaca yazdığını hiç görmedim yada kendimimi kandırıyorum:24:

canım poaça börek vb hamur işleri 1 kibrut kutusu kadarı 1 dilim ekmek karşılığında. diyet listelerinde pek olmaz tabi ama değişim listelerinden bakarsan bulabilirsin...

Back
X