70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

offffffff kalkaıp iş yapmam lazım salonu sildim süpürdüm ama aklım burda kalıyr. dur bişi bakayım dur bişi daha bakayım ... eee işleri kim yapacak yaaaa...

kızlar bu ihe nin altın çöreğini bliyosunuz değilmi sizce kahvaltıda ondan yesem nasıl olur kepek ekmeği bende bulantı yapıyo tabi kendi yaptığım kepek ekmeğinde öyle bi durum olmuyo ama bazen yapamıyorum işte yoğunluktan

o çok kalorili bişey bence tavsiye etmem ben kızıma veriyorum onu :32:

gel tabi canım hosgeldın bura ıyıce dogum sonrası kılo vermeye calısan hanımlarla doldu zaten:1:

Off çok zor ..
Tiroid hastasıyım ..Doğumdan sonra ,doğum sonrası tiroidi denen başka bir hastalığa yaklandım..

86 kilo ile doğuma girmiştim..Doğumdan 1 hafta sonra 75 kiloydum fakat bu hastalık yüzündenn bütün kiloları 1,5 -2 ayda tekrar aldım ve nasıl oldugunu bile anlamadım...
Saç dökülmeleri,halsizlik,bitkinlik bunları hiç saymıyorum bile..
Tiroidlerimi şimdi eski haline getirdi doktor ve artık kilo verememen için sebep yok dedi..6 kilo verdimm ..tiroidlerimin de düzeldiğini burdan anladım..78 de kitlendim..İnşalah burda sizlerle birlikte verebilrim...:16:

Son düzenleme:
kızlar iş aramaya başladım bir süredir .muhasebeciyim ben.3 yıl ara verdim malum kızım doğunca ve bugün 3 yerden çağırdılar büyük kızım okuldan gelince minik kuşumu ablasına bırakıp gidicem görüşmelere bakalım hayırlısı sonuç ne olacak inşallah işler iyi ve parası da yeterlidir çalışmaya başlarsam kreşe vercem küçük kızımı ve kreş parasından sonra bana en az 600 vss kalırsa ancak öle çalışmak istiyorum ama piyasada maaşlar fena olmuş yaww

dua edin benim için.

nasılsınız kızlar?biz şu moddayız oğlumla:2::43: snıf snıf burnumuzu çekiyoruz onca şeyin üstüne bi de nezle olduk..güçlü olup atlatıcaz inş..
görümce-kaynana konusu açılmış,benim başıma gelenleri yazsam bu kadar da olmaz dersiniz..ama ben affettim onları..siz de öyle yapın tavsiye ederim, omuzlarından yük kalkıyor insanın..Allah'a havale edin..
canım ara öğün yemek istemiyooor:25:
valla ben bu 3.5 yılda kaç kere affettim bi bilseniz aklınız uçar yeter ya yeter ben rahat bi nefes almak istiyorum artık ,size bana hak vereceğiniz tek şey söyliyim biz ilk nişanlandığımızda ne dediler biliyomusunuz kayınpederim ''tuğba ya nikah yapıcaz 2 sene köyde bizimle yaşarsalar ancak öyle düğün yaparız dediler ne demek kızlar bu böyle baba affedilirmi ozamandan beri o olayın izleri var içimde yinede kabul etmedikte eşimle benim ailem yaptı düğünümüzü bi tenezzül edipte düğüne bile gelmediler yüzleri yok tabi ama yinede kaç kere affettim onlar adam olmaz karar sizin affedeyimmi tekrar hı:19:

Kızlar merhaba ,
Bende gelebilir miyim aranıza...:82:
tabiki gelebilirsin canım hoşgeldin aramıza:71:
kızlar ben sisiteme giremiyorum ya noldu anlamadım bir ande sistem bakımdadır dedi sizdede öylemi

bende aşayiş berkemal:1:

evimi sildim süpürdüm çamaşırları yıkadım kuruttum ütümü yaptım evim mis gibi oldu. duşumu aldım öğlen mercimek çorbası ve bol salata yedim.... evim mis ben mis oh değmeyin keyfime. ama çok yoruldum yawwwww:8::8::8::8::8::64::64::64::64:

ufffffffffffff beynim sulandı yaaa sabahtandır pc başında formlarımı dolduruyom şimdi bitti çok şükür gideyim bi evi toplayayım hanımlar sona görüşürüz gelicem yineee byyy:16::16::16::16:

Off çok zor ..
Tiroid hastasıyım ..Doğumdan sonra ,doğum sonrası tiroidi denen başka bir hastalığa yaklandım..

86 kilo ile doğuma girmiştim..Doğumdan 1 hafta sonra 75 kiloydum fakat bu hastalık yüzündenn bütün kiloları 1,5 -2 ayda tekrar aldım ve nasıl oldugunu bile anlamadım...
Saç dökülmeleri,halsizlik,bitkinlik bunları hiç saymıyorum bile..
Tiroidlerimi şimdi eski haline getirdi doktor ve artık kilo verememen için sebep yok dedi..6 kilo verdimm ..tiroidlerimin de düzeldiğini burdan anladım..78 de kitlendim..İnşalah burda sizlerle birlikte verebilrim...:16:

aramıza hoşlgeldin.gerçi bende yeniyim.bende yaklaşık 10 ay önce doğum yaptım

kilolar aynen duruyor Allah bize yardım etsin sabır versin inş vereceğiz bu kiloları.bekarkan bende tiroit sorunluydu guatr vardı şükür geçti ama bana hediyesi +18 kilo oldu:)şimdide vermeye çalışıyoruz doğum kilolarını.saç dökülmeleri demir eksikliğinden olabilir bi kontrol ettir istersen bende de vardı aynı durum.

evimi sildim süpürdüm çamaşırları yıkadım kuruttum ütümü yaptım evim mis gibi oldu. duşumu aldım öğlen mercimek çorbası ve bol salata yedim.... evim mis ben mis oh değmeyin keyfime. ama çok yoruldum yawwwww:8::8::8::8::8::64::64::64::64:

ohhh güle güle ama geç kirlensin :13:

bende yaptım ondan bundan accık ütüyü yarım bıraktım yanlız hazırlandım kızı yatırdım büyük kızımı bekliyom iş görüşmesine gitmek için

bu arada öğlen yemeğim benimde şçöle

1 kupa domates çorbası
kıvırcık salata sadece limonlu
2 adet kepekli form kraker

peki kendim evede tam buğday unuyla yapsam yine az fındık ve üzüm katsam tuz ve şeker olmayacak tabi olurmu acaba:26:

:91::91: illa fındık ve üzüm katıcan yaneee yap bacım yap hade ama fazla kaçırma barii ekmeğii .
ben çavdarı çok seviyorum diet yapmadan öncede alır yerdim kepek te severim sorunum yok yanii .tam buğday unundan kendimde mayalıyorum bazen kızlarım için daha doğrusu .:27: 1 dilim yiyorum yemeklerin yanında bende ama hep aynı ekmeği tüketmiyorum bi hafat çavdar bi hafta diet ekmek bir hafta kepek öle yapıyorum sıkılmayayım diye :9:

Back
X