70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sorma canım yaa zaten konuştuğum kişi cahil konuşmaktan aciz biriydi ama işyeride görünüş itibari ile gayet modern bi yerdi valla bende anlamadım görüşmede belirttim adam hala bi bakalım diyo anasının gözü sinir etti beni yaaa geçti artık sinir etti beni madem bi daha ararsa başka yerle anlaştım diyecem balık baştan kokarmış anlaşamayacağımız alenen ortada devamına lüzum yok

bak yavrum gel dövelim bu adamı bizzzz :4: :4: :4: :4: bi halt sanıyolar kendilerini :37: :37: :37:

aslımmm :3: kıss çok merak ettim nasıl oluyor bu biberli ekmek..tarifini verde bizde tadalım :56:

senacımm biliyorsun ben mersindeyim buraların meşhur ekmeği şimdi bu topikte bunun tarifini vermek ne derece doğru bilmem kızlarrrr canınız çekmesin :37::37:
şimdi canım normal pizza yada poğaça hamuru mayalayıp tepsiye yayılıyor iyice mayalanınca üzerine
biber salçası rende soğan pul biber ve boool susam azda sıvı yağı eklenip azcık sulandırılan bu karışım sürülüyor pişince dilimlenip yeniyorrr afiyet olsunnn:69::69:
bu arada allah kolaylık versin canım senin yemek işi zor bi durum :50:ama sanırım bayağıda kilo verdirecek sana :1::1:

soqan çiqdenmi canım birde susamıdamı içine karıştırıyorsun..biber salçası acıdır zaten birde pulbiber katınca çok acı olmazmı..hiç yemedim böyle bişey çokmu güzel oluyor..

oo yerim seni kız buluşup gidelim bi güzel dövelimm onlarııııı :9: :9: :9: :9: nerde bulcakmış senin gibisinii :37: :37: :37:

hayır demem yaneee:9::9::9::9: yahu işyerini ararken bile yürü allah yürü sanayi siyesi zaten karman çorman en az 30 dk yürüdüm kan ter içindeyim yeri bilmediğimden 2 vesait gitmişim bide oraya giderken harcadığım zahmete yazık yanii

hayır demem yaneee:9::9::9::9: yahu işyerini ararken bile yürü allah yürü sanayi siyesi zaten karman çorman en az 30 dk yürüdüm kan ter içindeyim yeri bilmediğimden 2 vesait gitmişim bide oraya giderken harcadığım zahmete yazık yanii

aman sanayi sitesi oralar pek karışık kıyamam sanaa bizim buralarda bayan elemana malum bi doğru dürüst emeğinin hakkını vermezler anca beğen çalış desinlerr :4: :4: :4: :4:

çok geçmiş olsun canım...sende benim gibisin heralade bişeye başlarken içime tam sinmezse yada soru işaretim varsa olacak işsede hiç yanaşmam çünkü sonunda bir olumsuzluk olur muhakkak...hakkında hayırlısı olsun canım,kalbini ve beyninin sesini dinle canımcım:70:

ben kaçıyom kızlar gidem de accık ali kaptanımı izleyeyim:9:

bu arada akşam menüm

2 ad ızgara köfte ama avucumun yarısı kadar dı :9:
4 kaşık lıght yoğurt
1 dilim lıght ekmek

bu akşam bu kadderrr

ama her an dolaptaki dondurmadan götürebilirimmm:27:

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım...sende benim gibisin heralade bişeye başlarken içime tam sinmezse yada soru işaretim varsa olacak işsede hiç yanaşmam çünkü sonunda bir olumsuzluk olur muhakkak...hakkında hayırlısı olsun canım,kalbini ve beyninin sesini dinle canımcım:70:

aynen canım zaten giderken hayırlısıysa olsun derim hep bi sakatlık çıkıyosa o işten hayır gelmez diye düşünürüm.

Rabbim gönlüme göre bir iş verecek inşallah içimde öle bir his var

Son düzenleme:
kızlar bende kaçıyorum boynum çok ağrıyor öpüyorum hepinizi biraz uzanıyorum:69::69:

bu arada akşam menüm

4 kaşık lıght yoğurt
1 dilim lıght ekmek

bu akşam bu kadderrr

kızlar bende kaçıyorum boynum çok ağrıyor öpüyorum hepinizi biraz uzanıyorum:69::69:

iyigeceler kızlar kendinize iyi bakın :79:

bu arada akşam menüm

4 kaşık lıght yoğurt
1 dilim lıght ekmek

bu akşam bu kadderrr

kaçın kaçın bakalımmm dönüp dolaşıp gelceniz buraya gene :10: :10: :10: :10: i igeceler çıtırlarrr

mektupp ablam bi koşu süt alıp gelecekti.. ben görüyorum seni burdan emine ablam..sütü alıp eve geldin ama beni unuttun..:43::43:

diyette yasakmı bilmiyorum ama kolonoskopide yasak :60::60::60::60:

hayatım ha dondurma ha bir porsiyon tatlı aynı şeyy..haftada en fazla 2 defa ama başka şeylerle dengelemek şartıyla..

canım bende geçen yıl bu zamanlar kolonoskopi oldumda böyle yasaklar yoktu sadece 1 gün aç kaldım vede hem ilaç içerek hemde lavman yapmıştım kolonoskopiye girmeden evvel dr iyi temizlenmiş demişti

canım bende geçen yıl bu zamanlar kolonoskopi oldumda böyle yasaklar yoktu sadece 1 gün aç kaldım vede hem ilaç içerek hemde lavman yapmıştım kolonoskopiye girmeden evvel dr iyi temizlenmiş demişti

evet bu daha iyi günüm..yarın hem 2 şişe ilaç içicem + 4 litre su hemde yarın akşam ve perşembe sabahı lavman yapıcam ve narkoza giricem :14::14::14:

Back
X