- 20 Ocak 2011
- 2.395
- 0
- 106
- 52
umarım hemen iyileşirsin canım .
bazalara savaşşşşşşşşşşşşşş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım hemen iyileşirsin canım .
bazalara savaşşşşşşşşşşşşşş![]()
sorma canım yaa zaten konuştuğum kişi cahil konuşmaktan aciz biriydi ama işyeride görünüş itibari ile gayet modern bi yerdi valla bende anlamadım görüşmede belirttim adam hala bi bakalım diyo anasının gözü sinir etti beni yaaa geçti artık sinir etti beni madem bi daha ararsa başka yerle anlaştım diyecem balık baştan kokarmış anlaşamayacağımız alenen ortada devamına lüzum yok
aslımmmkıss çok merak ettim nasıl oluyor bu biberli ekmek..tarifini verde bizde tadalım
senacımm biliyorsun ben mersindeyim buraların meşhur ekmeği şimdi bu topikte bunun tarifini vermek ne derece doğru bilmem kızlarrrr canınız çekmesin
şimdi canım normal pizza yada poğaça hamuru mayalayıp tepsiye yayılıyor iyice mayalanınca üzerine
biber salçası rende soğan pul biber ve boool susam azda sıvı yağı eklenip azcık sulandırılan bu karışım sürülüyor pişince dilimlenip yeniyorrr afiyet olsunnn
bu arada allah kolaylık versin canım senin yemek işi zor bi durumama sanırım bayağıda kilo verdirecek sana
![]()
soqan çiqdenmi canım birde susamıdamı içine karıştırıyorsun..biber salçası acıdır zaten birde pulbiber katınca çok acı olmazmı..hiç yemedim böyle bişey çokmu güzel oluyor..
oo yerim seni kız buluşup gidelim bi güzel dövelimm onlarııııı![]()
![]()
![]()
nerde bulcakmış senin gibisinii
![]()
![]()
![]()
hayır demem yaneeeyahu işyerini ararken bile yürü allah yürü sanayi siyesi zaten karman çorman en az 30 dk yürüdüm kan ter içindeyim yeri bilmediğimden 2 vesait gitmişim bide oraya giderken harcadığım zahmete yazık yanii
oyyyyyyyyyyy kıyamam sanasen böyle yazdıkça benim içim gidiyor,iyi olucan inşallah bitanem kıyamam
![]()
kıyamam sanaaaaaa![]()
oo bebekimmm valla artık muhabbete devammmm![]()
![]()
![]()
![]()
hayır demem yaneeeyahu işyerini ararken bile yürü allah yürü sanayi siyesi zaten karman çorman en az 30 dk yürüdüm kan ter içindeyim yeri bilmediğimden 2 vesait gitmişim bide oraya giderken harcadığım zahmete yazık yanii
çok geçmiş olsun canım...sende benim gibisin heralade bişeye başlarken içime tam sinmezse yada soru işaretim varsa olacak işsede hiç yanaşmam çünkü sonunda bir olumsuzluk olur muhakkak...hakkında hayırlısı olsun canım,kalbini ve beyninin sesini dinle canımcım![]()
ben kaçıyom kızlar gidem de accık ali kaptanımı izleyeyim
bu arada akşam menüm
2 ad ızgara köfte ama avucumun yarısı kadar dı
4 kaşık lıght yoğurt
1 dilim lıght ekmek
bu akşam bu kadderrr
ama her an dolaptaki dondurmadan götürebilirimmm![]()
kızlar bende kaçıyorum boynum çok ağrıyor öpüyorum hepinizi biraz uzanıyorum![]()
kızlar bende kaçıyorum boynum çok ağrıyor öpüyorum hepinizi biraz uzanıyorum![]()
ben kaçıyom kızlar gidem de accık ali kaptanımı izleyeyim
bu arada akşam menüm
2 ad ızgara köfte ama avucumun yarısı kadar dı
4 kaşık lıght yoğurt
1 dilim lıght ekmek
bu akşam bu kadderrr
ama her an dolaptaki dondurmadan götürebilirimmm![]()
hanımlar diyette dondurma yemek yasak mı![]()
Kızlar ...canım sıkılıyo![]()
diyette yasakmı bilmiyorum ama kolonoskopide yasak
hayatım ha dondurma ha bir porsiyon tatlı aynı şeyy..haftada en fazla 2 defa ama başka şeylerle dengelemek şartıyla..
canım bende geçen yıl bu zamanlar kolonoskopi oldumda böyle yasaklar yoktu sadece 1 gün aç kaldım vede hem ilaç içerek hemde lavman yapmıştım kolonoskopiye girmeden evvel dr iyi temizlenmiş demişti