70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

senacım yarın bi sürü tetkikten geçiceksin bende burda dert yanıyorum dimi :17:çok özür dilerim canım farkedemedim:17: neyse napıyım dikkat etmeye dewam etcem:17::14:Allah yardımcın olsun canım

evet bu daha iyi günüm..yarın hem 2 şişe ilaç içicem + 4 litre su hemde yarın akşam ve perşembe sabahı lavman yapıcam ve narkoza giricem :14::14::14:

canımm ya narkozla olcak dyemi bukadar aç bıraktılar acaba:26:allahım sen senayı doyur,doyurrr:40:seni görünce bişe yiyesimde kalmadı haa acıdım yaaa:14:ama bak sonunda 2kilonde gidecek bnce:52:

senacım yarın bi sürü tetkikten geçiceksin bende burda dert yanıyorum dimi :17:çok özür dilerim canım farkedemedim:17: neyse napıyım dikkat etmeye dewam etcem:17::14:Allah yardımcın olsun canım

estaqfirullah cnm ne demek..hep bnm sorunlarımımı konuşucaz..tabiki paylaşıcaksın..iyi dileklerin içinde teşekkürler cnm :16:

evet bu daha iyi günüm..yarın hem 2 şişe ilaç içicem + 4 litre su hemde yarın akşam ve perşembe sabahı lavman yapıcam ve narkoza giricem :14::14::14:

ayyy canımm allah yardımcın olsunnn bende narkoz yoktu bi başlamadan bide kolonoskopi sırasında iğne yaptılardı bende öncesinden netten bayağı bi araştırma yapmıştım açıkcası biraz korkmuştumda ama hiç beklediğim gibi değildi boşuna strees yapmışım sende stress yapma canım hiçbişey çıkmaz inş

canımm ya narkozla olcak dyemi bukadar aç bıraktılar acaba:26:allahım sen senayı doyur,doyurrr:40:seni görünce bişe yiyesimde kalmadı haa acıdım yaaa:14:ama bak sonunda 2kilonde gidecek bnce:52:

narkozla ilgisi yok cnm anestesisizde olsa baqırsakların temizlenmesi için yedirmiyorlar..
ayyy canımm allah yardımcın olsunnn bende narkoz yoktu bi başlamadan bide kolonoskopi sırasında iğne yaptılardı bende öncesinden netten bayağı bi araştırma yapmıştım açıkcası biraz korkmuştumda ama hiç beklediğim gibi değildi boşuna strees yapmışım sende stress yapma canım hiçbişey çıkmaz inş

inşallah cnm..tansiyonum düşüyor ara ara..başım dönüyor gibi bişeyler oluyor..

ben geldimmmm spordan çok yoruldum duş bile almadan hemn topiğe koştum neler neler konuşmuşunuz bi baka:46::46::46:yımmm

bende koştıumda gedlim dedim beni bekleyin ohhh duşumuda aldım,hırkamıda giydim,eşimde maça gitti ben geldim o gitti çok sportif bi aileyiz canımmmmm:52:bugün gündüz oturmam vardı oyüzeen akşam gitim sporcuğumaaaa:69:

şindi oturma yazınca:53: hııııı cıssss yedi dediniz öylemiiii:20: bence tabikide hayırr şimdi yazıcam menümüüüü:56:önce eşim giderken kalkamadım adamcağızım aç gitti:34:napıyım hergün 9da 10da giden salılları 7de gidiyo:51:uyandım kalktı çıktı çok üzüldğm üzüntüden saat 10da zil sesine uyandımmm:60:komşu bana öğeln oturmay gel dedi açaç şimdi sena kızcak ama eşimin suçu alma dedim onaaa muz yedim ortaboy 1bardak suyla :27:öğlenide duyunca azekmek peynir yedim.erik yedim suiçtim veee buarada kaza atlattım:94:
balkon yıkarken bnayodan su taşırken elimde kova odada aprke kaygan farkettim ama bianda dengemi kaybettim masaya çarptım üzeri kitaplarım dolu kendimiz or toparladım bibaktım telefon ve bikitabım suyun içinde ama telfn allahtan arkASI GELMİŞ...öle yani beyin kanamasından gitseydim tüm hayatım film gibi gözümden geçti:60:

narkozla ilgisi yok cnm anestesisizde olsa baqırsakların temizlenmesi için yedirmiyorlar..

inşallah cnm..tansiyonum düşüyor ara ara..başım dönüyor gibi bişeyler oluyor..

allah yardımcın olsun hayatım ,al bana bidert daha bugecede sen takılırsın aklıma:26:yaptırmaktanda korktum haa açkalınca ,,,neyse ne yedikelrini söylerisn ozaman ççok kısa birlisten olur ama:1:ya insan uyuyamazda desem uyu geçsin zaman:50: allahım sen açlara yardım et ya suda sıvıda yasak olsaydı buyönden düşün canım:40:ayyy cemileyde uyuz oldum şimdide kanamadan komaya girdi ,hele mete hocaya destek oluyor yaaa:84:

ben şimdi gün içi ne yedim hesap edemiyom ama liste yapınca çıkıyor ortaya bakim bugün emrah modundamıydım yoksam doydummu bakim:9:
:56::56::56::56:

sabah:
iki dilim ekmek
peynir,beş adet zeytin
maydanoz,nane

ara:
üç adet kuru kayısı
bir adet ceviz

öğle:
üç kaşık kıymalı patlıcan oturtma
bol yağsız salata

ara:
beş erik
bide bir tatlı kaşığı :131: :17:

akşam:
bir kepçe çorba
bir domates

eve gidince her zamankinden soda limon:68: işte bu kadar doymuşmuyum ne:1:

emrah ve doyan belenay arasında kalmışsın bugünnnn:1:birtatlı kaşığımı sana bravoooooo:46:endayanamadığım haftada haftada 2yesem anca artıkkk:50:akşamında az ama neyse afiyet olsun bebişimmmm:70:

bende mneümü yazayım kimse kalamdı ama belenayın dediği gişbi bakayım ne yemişim :31:
öğlenden başlıyım direk sabahı azçok yazdım muz,erik,su azpeynir ekmekti:51:
komşuya açgittim ohhh:56:
birkurupatlıcan,birbiberkuru,birde yaprak sarma...3üde küçük boyyyy:23:
fasulye ve domates turşu kavurma 3yemek keşığı.
maaalesefffff 1hurmatatlsı ama en incesini seçtim vallaaaa:52:

fellah köftesi ama malatyada sosyete kısırı derlermiş farklıydı acıydı güzeldi:52:
bundanda 5yemek kaşığı falandırrrr...
3büyük bardak şekrsiz çayyyyyy...
sonna eve geldim acıkmıştım tabi 17.30
müsli,süt içinede 2taze kayısı doğradımm haydi sporaaaa:8::8:
30dk.bantta yürüdüm,1ssatden fazal hocayla çalıştık,15dk.bsiklet....
2.5 litrre suuuuu.......
tahrikelre kapılmadan azyedim diyorum çünkü spordana rkdaşlrımda vardı nasılsa spor gidecez deyip durdular ama ben hiçbirini duymadım:47:
veeee incelmişsinn diyenlerde vardııııı tabi ençok belden ama diğerlerinide sonra farkedecekelrrrrr inş...
yorum yapacak kimse kalmadı ama belenayım var aslanım yeter banaaaa:29:

buarada hepsi acıydı yedim geçti ama malum popom acıycak hemde fena:19: wcde ahhh ahhh napıcam ben böyleee :53:acı oysa metobolizma canlandırır yaafff..buarada belantyım kaçmışşç:43:
sehercim allah yardımcın olsun canım çok işin var olsun sağlık olsundaa:16:

ceee deyip kaçacağım cuma günü bildirimden sonra kaçamak yapalım dedik misafirler geldi. :56: yedim birazcık da olsa :37::37::37:
kaç gün oldu çok şey kaçırdım diye tahmin ediyorum. ama sohbetinizi özledim :71::71: sabah görüşürüz kızlar :54::54::54:

Back
X