Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iii gecelerrr çıtırlarrrrrrrr ben kçıyorummmmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
yarın hazirana giriyoruz we de ben hala 68 de debeleniyorum yaaa![]()
![]()
evet bu daha iyi günüm..yarın hem 2 şişe ilaç içicem + 4 litre su hemde yarın akşam ve perşembe sabahı lavman yapıcam ve narkoza giricem![]()
senacım yarın bi sürü tetkikten geçiceksin bende burda dert yanıyorum dimiçok özür dilerim canım farkedemedim
neyse napıyım dikkat etmeye dewam etcem
Allah yardımcın olsun canım
inş bunların hepsi ideal kilolarınızdır:)
evet bu daha iyi günüm..yarın hem 2 şişe ilaç içicem + 4 litre su hemde yarın akşam ve perşembe sabahı lavman yapıcam ve narkoza giricem![]()
canımm ya narkozla olcak dyemi bukadar aç bıraktılar acaba:26:allahım sen senayı doyur,doyurrrseni görünce bişe yiyesimde kalmadı haa acıdım yaaa
ama bak sonunda 2kilonde gidecek bnce
![]()
ayyy canımm allah yardımcın olsunnn bende narkoz yoktu bi başlamadan bide kolonoskopi sırasında iğne yaptılardı bende öncesinden netten bayağı bi araştırma yapmıştım açıkcası biraz korkmuştumda ama hiç beklediğim gibi değildi boşuna strees yapmışım sende stress yapma canım hiçbişey çıkmaz inş
ben geldimmmm spordan çok yoruldum duş bile almadan hemn topiğe koştum neler neler konuşmuşunuz bi bakayımmm
narkozla ilgisi yok cnm anestesisizde olsa baqırsakların temizlenmesi için yedirmiyorlar..
inşallah cnm..tansiyonum düşüyor ara ara..başım dönüyor gibi bişeyler oluyor..
ben şimdi gün içi ne yedim hesap edemiyom ama liste yapınca çıkıyor ortaya bakim bugün emrah modundamıydım yoksam doydummu bakim
sabah:
iki dilim ekmek
peynir,beş adet zeytin
maydanoz,nane
ara:
üç adet kuru kayısı
bir adet ceviz
öğle:
üç kaşık kıymalı patlıcan oturtma
bol yağsız salata
ara:
beş erik
bide bir tatlı kaşığı :131:
akşam:
bir kepçe çorba
bir domates
eve gidince her zamankinden soda limonişte bu kadar doymuşmuyum ne
![]()
sehercim ben kaçırmışım başınız saqolsun..kim vefat etti cnm..
başınız sağolsun![]()