:92: herkeslere günaydın :92:
aay bu ramazan ve sahur halıyle gecmıs cok bırıkır oldu, valla sabahları okumaya calısırken tekrar uykum gelıyo :26: ıyı ki dıyorum eve net almıyoruz, mazallah bend e takılır kalırım topıge kocişle aramızda sorun oluduvalla, belkı daha once solemısımdır, evlenırken anlasma yaptık, benım ıcın net onun ıcınde lig tv alınmadı eve, karsılıklı ödeşmiş olduk, yoksa ben net basında olcam o lıg tv basında ohoooo sonunda bırımız patlardı herhalde
bu msjı gercekten de ılk defa sımdı goruyorum demekkı ben msj ayzarken gonderılmışsin ben de kendı msjımı yayınladıktan sorna ordan devam etmısım topıge..
pztesi gunu aslıdna sqabahtan topıge gırıp gecmısı okumaya basladım, sonra ıkı arkadasın arasındaki tartısmavari konusmalara sahit oldum, hıc ısim bıldırmıycem, herkes kımler oldugunu da ne oldugunu da bılıyo.. canım sıkıldı kk ya gıresım gelmedı bı daha da gun boyunca...
kim haklı kım haksız olayları değil bunlar, groecelı seyler konusulunca herkesın kendıne gore dogruları avrdır, olay kımmın haklı olup kımın olmadıgı deıldır.. bensadece olayın bu boyuta varmasına zuldum kendı adıma... kac yasında ınsanlarız, yonetıcılere sıkayete kadar gıdıyo olay, şurda konsup halledemeyecek hıc bısı yok ortada...
olaya dısardan bakan bı goz olarak, bu kdr buyutecek ıkı uç fıkır bıle yok oratada, aynı olaya farklı ıkı pencereden bakılmış o kadar, kımı zaman bırınızın dedıgı dogr olur kımı zaman dıgerınızınkı, yasamadan bunlar hakkında konusmak gayet kolay, ama hassas konuslardı konusulanlar, başa gelmedıkce kımsenın buyuk sozler etmemesı gerek...
lafa gelınce yazılanları okuyunca, olgun olgun konusup sonra "ööörtmenım o benım sacımı sectı" seklınde yonetıcı sıkayetlerıne kadar varması sonucta da kim olursa olsun topıkten, bızım topıgımızden bı arkadasımızın banlanması hosuma gıtmedı..... ne sahıslara tepkılıydım, ne taraftım, sadece olaya tepkılıydım ve bunu da kk ya gırmeyerek gostermeye calıstım...
konusmayı herkes becerır, onemlı olan tartısmayı becermek... soylenenlere bana tersse kendı fıkırlerımı dayanaklı olarak ortaya sunarım, baktım karsımdakı benı anlamak yerıne sadece kendı dedıklerını ılerı surup duruyo, tamam derım uzatmaya gerek yok, agzımızın tadı bouzlmasın der susarım, ama sonunda da gıdıp ona buna sıkayet etmem, ustuste 3-4 yonetıcıyle muhattap edıcek bızı ne vardı ortada ben anlamadım...bu tavır hos deıl.. şahsıma bı hakaret, bı sövme durumu olmadıkca tabı ki ben yazılanları bastan sona okudum, hem kısıswel gorusum hem de meslekı tecrubeme gore ortada ne bı hakaret avr ne de baska bısey..
herneyse ne ozelden konusulcak ned e uzatılacak bısı yok, benım ki sadece demokratık bı toplumdakı demokratık bı bıreyın o gun topıge gırmeyerek tepkısını dıle getırmesıydı.. ısteyen anlar ısteyen anlamaz, kımse dıkkate almak zorudna bıle değil, aman da pelın de tepkılıymıs dıye dert etmek zorundada deıl ben kendımce dogru olanı yaptım sadece... oraya buraya cekılmesın lastık gıbı zamasın dıye belırtıyorum, taraf değilim bu olayda, taraf olcak bı konuda bıle yok ortada, kımseyı bırebır tanımam akrabalıgım yoktur, ıkı taraflada hıc bı problemım yok, bana gore yanlıstı ben de kendı capımda belkı ama tepkımı ortaya koydum olan buydu...
umarım bı daha boyle seyler yasanmaz...
aklına hemen kotu seyler getırme cnaım, ıltıhaplı bısı o, aklına gelen kotu seylerle alakası oldgunu ben de zannetmıyorum... ıltıhaplanınca sızı agrı yapması ve hareketlerını kısıtlaması normal, inş hemencık gecen bıseydır.. antıbıyotıklı bı bepantane fılan surseydın keske patladıktan sorna uzerınee, doktor sonuclarını paylas bızımle hbrsız bırakmaa...bununla gecmıs olsun..
babanın ellerınden opuyorumm canımmmmmmmmmmmm

gunduzkusagı elemanlarından bırı de benım galıba, benımkı sadace haftaıcı gunduz kusagı ama

))
valla en son kociş dun aksam iş cıkısı hadı artık alalım şu gunes yaglarını dedı, dur dedım soylemeyemedım senden cvp gelmedıgınııı, bekle ben alıcam daha arastırıyorum fılan dıye geveledım
nıveanın havuc yaglı vardı nette, oan mı baksam dedım bend e ama bılemedım,bebe yagıyla ben kavrulurum ama yaa... gercı guney bolgelerıne gıtmıyoruz, ege daha rahat sanırım.. haletmem lazım bugun bu meseleyı, cıkısta bı goz atmam lazım, evde 20 faktorluk var galıba bızım, havuclu da aklım kaldı sımdı bı yagı bı de kremı var artık bı karar verırım bugun...
ya bu adet sonrası kıo verme bı bende olmuyo sanırım, daha hıc aaa reglım bıttı de uzıermden su kdr kılo uctu gıttı dıyemedım

)61 i de gormussun gozunaydın canımmm

)