Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hala ıstıyorum benım kıyafet secımımı begenmıyorlar kılolu gösterıyo dıyeyav nerden nasıl albüm bakıyoz yaa..
bende bazen kendi seçimlerimle olduğumdan iri gözüküyorum maalesef...
mesela çan,düz etek yakışıyor..gidipte bol pileli alırsam bittim..gömlek belden az oturcak öyle...
kii pilelide mümkünse almıyorum ama istemişimdir danışmanım olsun..arcakda istiyodu biaraa..![]()
selam arkadaşlar nasılsınız hepinize kucak dolusu merhabaya benim yine moralim bozuk.
1,5 aydır o kadar dikkat ediyorum ki yediklerime bu sefer olucak diyorum ama verdiğim kilo devede kulak kalıyor.83 kilo ile başladım.şimdi 77 kiloyum
2 haftadırda gram vermedim.1,5 aydır ekmek ağzıma sokmadım.kızartma pilav makarna yok.eşim kolayı çok sever her akşam garanti kola içerdim 1 yada 2 bardak 2 aydır o da yok.ama neden 2 haftadır kilo veremiyorum.sadece bir hatam var onun farkındayım o da tuz tuzu eksik edemiyorum.acaba kilomun az gidişi ondan mı.yada bir doktora mı görünmeliyim.insülin direncim mi fazla.çünkü bende gizli şeker var.offff gerçekten moralim bozuk buradaki yorumları okuyorum maş.nız var hepiniz haftada en az 800 gr veriyorsunuz ben yoksa veremiycekmiyim.şişkoyum işte.
ne yapacağımı bilmiyorum ne olur bana akıl verin.yanlış birşey mi yapıyorum.:26::26:öpüyorum hepinizi
![]()
hala ıstıyorum benım kıyafet secımımı begenmıyorlar kılolu gösterıyo dıye
canım 1.5 ayda 6 kg vermıssın begenmıyorusn duraklama dönemine girmişsin anlasılan 1-2 hafatya çözülür o da vücut direnc gösterebilir ara ara buna hazırlıklı ol ve ne yapıyosan devam et bız napalım 3 aydır oynama yoktu kılomda ramazanın hürmetine inişe gectim cok şükür o d a1 kg deıl yanı grmlar ama sukredıyorum ben genede![]()
pelin............gereği düşünüldü..........
özel mesaj kutun dolu...........
hala ıstıyorum benım kıyafet secımımı begenmıyorlar kılolu gösterıyo dıye
canım 1.5 ayda 6 kg vermıssın begenmıyorusn duraklama dönemine girmişsin anlasılan 1-2 hafatya çözülür o da vücut direnc gösterebilir ara ara buna hazırlıklı ol ve ne yapıyosan devam et bız napalım 3 aydır oynama yoktu kılomda ramazanın hürmetine inişe gectim cok şükür o d a1 kg deıl yanı grmlar ama sukredıyorum ben genede![]()
çamaşır asıcam hay allahım ne aksi insanın yaa. 5 gün oldu geleli eve biriksin dedim yıkamadım..yıkandı şimdide yağmur yağdı hoş durdu ama neyse balkonuniçine askıya asayım...
bulaşıuk makinası boşlatılcak,mutfak toplancak...yok yaa çalışanalrın hayatı daha düzenli,planlı..sınava hazırlanırken kursa giderken daha cesurdum..sancım hafiften başlıyor,biraz önce yemekte yedim..kolumu havada tutmam lazım değince şişliğe acıyor..
anlıyacağınız benden bişi olmaz bugün..:2:.zaten listelere bile girmedim,burda neişim va rbilmiyom heran
çıkabilirim kızlarrrr...bu topikten..korkakmı,kaçakmı ne dersiniz bilmiyorummm![]()
selam arkadaşlar nasılsınız hepinize kucak dolusu merhabaya benim yine moralim bozuk.
1,5 aydır o kadar dikkat ediyorum ki yediklerime bu sefer olucak diyorum ama verdiğim kilo devede kulak kalıyor.83 kilo ile başladım.şimdi 77 kiloyum
2 haftadırda gram vermedim.1,5 aydır ekmek ağzıma sokmadım.kızartma pilav makarna yok.eşim kolayı çok sever her akşam garanti kola içerdim 1 yada 2 bardak 2 aydır o da yok.ama neden 2 haftadır kilo veremiyorum.sadece bir hatam var onun farkındayım o da tuz tuzu eksik edemiyorum.acaba kilomun az gidişi ondan mı.yada bir doktora mı görünmeliyim.insülin direncim mi fazla.çünkü bende gizli şeker var.offff gerçekten moralim bozuk buradaki yorumları okuyorum maş.nız var hepiniz haftada en az 800 gr veriyorsunuz ben yoksa veremiycekmiyim.şişkoyum işte.
ne yapacağımı bilmiyorum ne olur bana akıl verin.yanlış birşey mi yapıyorum.:26::26:öpüyorum hepinizi
![]()
hala ıstıyorum benım kıyafet secımımı begenmıyorlar kılolu gösterıyo dıye![]()
amin canım...isteyen herkes inş.
Canım haklısın aslında
Ben yine kendimi ihaml dönemine girdim
Çalışırken hiç bakmıyorum kendime
Öğlen arası bunu deneyeceğim...
Teşekkürler
Allahın izniyle inşallah
Az kiloyla bu işi tamamlarım bu sefer
Sudem kader sahura kadar yazmışsınız maşallah
İnşallah ikinizde hamile kalırırsınız emi
Bu kadar konuşmuşsunuz
Sonra gidip eşlerde teselli olmuşsunuz ya
İnşallahahanda böyle
gezersiniz
aferın kzı ıyı yapmışınız...sudem tebrık ederım bend ekırıdm senın gıbı seytanın bacagını kızbizde eşimle yapıyoz o da 109.9 den 98.8 e indi su anda bende dalga egcıp duruyodum senın ıcın zayıflıyorum dedı dun bana bana kalsa onemsemem dedi
kız dün agzımı actım buaryada gelır yarın belkı dıye yarına kalmadan aksam bı bastırdıgece devam ettı yagmur,dolu,gökgürültüsü,şimşek acayipti yani 2yi geçiyodu benım uyudugumda da cocuk uyancak dıye onu kontrole dıp durdum sankı gök yarıldı yani.
![]()
haklısınkulaklarım çınladı hemen geldiminsan adı çıkıcana canı çıksın boşuna dememişler 1 kere dedimdi ben çok yavaşsın diye
ve üzerine eklemişimdir kesin.nerde nasıl bi hata yaptığını keşfetmen lazım diye
neyse sadete gelirsek diyet bir dönem değil hayatın bütününe adapte edilmesi gereken bir yaşam şekli.hayatında kepek ekmek yeşil çay domates salatalıkla kahvaltı yapmamış insan bu duruma nekadar dayanabilirki
muhakkak bir yerde kopar ipler.bu yüzden insan kendini tanımalı ve hayatına yayabileceği br yeme şekli oluşturmalı.sende kendin için en doğru olanını buldun
dilerim güzel kilolar verip kilonu korursun yıllarca
sıkı tut bırakma ozaman![]()
oooo tebrikler abla kortizonun etkileri yok oluyor herhalde :92: tam gaz ileri
2 günde ne çok ilerlemiş sayfalar çok ayrıntılı göz atamadım kusura bakmayın.uykusuzumda 3 saat anca uyumuşumdur uykum bölününcede dalamadım bidaben geleneksel ekmek ve türevlerini yemeye devam ediyorum
acep bendemi hamileyim ekmek aşeriyorum.kendime hakim olamıyorum nedense
dün akşam yiğenlerm memleketten döndüler çok özlemişim bebişlerimi.ilk göz ağrım boyumca olmuş yiğenim hala zayıflamışsın dedi bende sen hemen benim kadar ol diye sana yetişmeye çalışıyorum dedim
en son gördüğünde 65 kiloydum demekki baya farketti 4kiloda
evdeki tartıyı kim yok ettiyse bakamıyorumda kilo verdimmi aldımmı.
unutmadan kilo veren arkadaşları tebrik eder başarılarının devamını dilerim.kilo alan arkadaşlarda üzülmesinler motivasyonlarını bozmasınlar emek verdiğiniz bu yolda emeğinizin karşılığını muhakkak alırsınız.:81::81:
ayy 2 de kalktım ya hemen kk başına...oooo sudem hanım teşrif etmiş...anlat bakalım rüya gördünmü...
sudee herkes kilo vermiş![]()
sabahleyın fark edıp bosaltmıstım ama hala mı dolu gozukuooo anlamadımmmm :26:
dediğin gibi kemer sıkma politikasına başladımsen bana göre daha orantılısın benim baldırlarım çok kalın bakma kotla falan normal duruyo gibi ama değil.
hay ben bu sülalenin :84::84:
hayırlısı olsun Rabbim elbet bi kapı açacak sana belki yarın belki yarındanda yakın üzülme![]()
hayırlı yolculuklar iyi tatiller canım...bolbol eqlen tadını çıkar tatilin..yolculuk egeye dogru olcak ınş, didime gdıyoruz kocişle bı haftalıgına
umıdını yıtırme, şu mubarek gunlerde Allah herkesın gonlune gore versın inşallahhhh
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyonca ıkısnı de elıme aldım aldım bıraktım, cok emındım tadı içimi hos olanın adının slim oldugunaaaaaa :26:
vay anasını yaaa, gıcık oldum bak şimcikkkkkkkkk![]()
![]()
valla duraklama evrelerı nerdeyse topıktekı herkesın yasadıgı seyler, ben galıba 72 ve küsüratlarında ıkı ılerı bı gerı 4 hafta fılan gecırdımmmumudumu yıtırdıgım zamanlar oldu ama pes etmedımmm
bı sasırtsan metabolızmanı, mesela spor yapıyo musun hıc, leslie ile yuruyebılırsın gelecek hafta, ter atmış olursun, tuz ödem yapmıssa normalde bıtkı cayı ıcmıyosan onlardan takvıye alabılırsın ya da su mıktarına daha cok dıkkat ederbılırsın, o seytanın bacagı elbet kırılır
![]()
daha ıkı hafta olmuş duraklama yasayalı dedım ya haftalarca surdugu bıle oluyo :26: bı deıssıklık yapıp vucudu bı sasırtmak lazım![]()
aaaaaaaa dur bı dakıkaaaaa, sıdmı fark ettım sen 1 buuck ayda 6 kılo mu verdınnnnnnnnn bı de aglıyosun burdaaaaaaaaaaaaaaa, tovbee tovbee ben de guzel guzel acıklıyorum burda, gıt gozum gormesın senı![]()
daha ne istiyosun bırakta bıraz dınlenıversın vucudun, ben o 6 kıloyu verebılmek ıcın ne kdr ugrastım bılıyo musun sennnn, kuruntu yapmaya gerek yok yola devam, hadı bakayımmmmmm![]()
![]()
canım usttumden sıkayetcıyım deyıp senden baskasından odunc almıs gıbı bı tunıkle koydun ama gıttın de ılk resmınıııı![]()
inşallah yeşimcim amin canım...Rabbim bu mübarek ayın yüzüsuyu hürmetine herkesin gönlündekini hayırlı birşekilde nasip eder inşallah..
hayırlı yolculuklar iyi tatiller canım...bolbol eqlen tadını çıkar tatilin..
güzel dileklerin ve duan için çok teşekkür ederim cnm...bir işimin olduqu gün dünyanın en mutlu insanı ben olucam..
canım suyu nekadar içiyorsun...menülerini mutlaka paylaş sabah-öqle-akşam hepisnin birden yaz..nerde hata yapıyorsun bi inceleyelim bakalım..
dostum uyarıların için çok teşekkür ederim.sanki varya hiç gitmiyecekmiş gibi geliyor.moralim bozuluyor böyle işte.bende 65 leri bir görsem şu bana şişmansın diyen insanlardan bir kurtulsam yetecek bana.offfff çok çalışmam gerek çookk.![]()
ahh bizimde istediğimiz bu kardeşim..yine iyisin yani..65 ahh ...süpper olurum ozaman aslında 74üm ve azkalmışş![]()
canım gıtmene gerek yok bende uzun sür ekılo veremedım hala da süper bı kg veremıyorum ama genede buralardaydım hep sohbette senı kovan mı allah askına![]()
ya bilmiyom kendimi kovulacak gibi hissediyorummmyani azzz kaldı..
gidecek gibiyim,vedalara hiçç gelemem...
neyse bugün fenayım haaa
baksana sena kaptanım bile bana küstü farketmiyo bile..
buarada saydığım işler duruyor ve ben yarımsaattıir arkdaşımla telf.konuştum..
sancım artıyor ve bunalım başladı...eyvah ...
evet canım sende bı bunalım baslamıs dünden beri yazdıklarından onu cıkardım umutsuzluk var regl oldum falan dedın ya yok saburayla bzıle bı ılgısı yok bız etama camuru otur oturdugun yerde bakim![]()
Sevgili regldaşlarrrr..
Ben de sizin aranıza katılıcam sanırım. Bi mutsuzluk bi keyifsizlik bi herkesin kafasını gözünü dağıtası haller belirmeye başladı.
Ramazan başladığından beri tutuyorum sadece 1 gün tutamamıştım hiç karnım acıkmazdı.
Şu an midem kazınıyor.
Sizde de oluyor mu bilmiyorum. Her regl döneminde canım normalde istemeyen şeyler istiyor.
Misal ben k-fleks diyetimden sonra (2 yıl oluyor) süt içmeyi bırakmıştım.
Şimdi erginsena aysebahar a süt içmesini önermişti öğlen onu okutuktan beri canım sıcak süt içine Türk kahvesi katıp içmek istiyor. Damağımda, burnumda pişmiş süt kokusu var. Öyle böyle bir istek değil kısçelerrr
Sonra herkesin bişiler demesine takılıyorum normalde hiçte sevdiklerimle kavga etmem de bugün buraya da yazasım pek gelmedi.
Off offff :2:
Sütttttttttttttttttttt![]()