- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
ya bilmiyom kendimi kovulacak gibi hissediyorummmyani azzz kaldı..
gidecek gibiyim,vedalara hiçç gelemem...
neyse bugün fenayım haaa
baksana sena kaptanım bile bana küstü farketmiyo bile..
buarada saydığım işler duruyor ve ben yarımsaattıir arkdaşımla telf.konuştum..
sancım artıyor ve bunalım başladı...eyvah ...
nıckımle de uyumlu bı sekılde sana seslencem, ruh halın ıncelendı ve geregi dusunuldu;
1. kdr rumuzlu arkadasımızın basına regl vurduguna,
2. acılen bu rh halınden uzaklasması gerektıgıne,
3. mumkunse acık havada bıraz yurumesıne veya soyle bıraz kıpır kıpır yaz sarkıları dınlemesıne ve bu nedenle bı sonrakı durusmanın aratya adlı tatıl gırmesınden dolayı 12.09.2011 saat 10,30a bıraılmasına karar verıldıı

Sevgili regldaşlarrrr..
Ben de sizin aranıza katılıcam sanırım. Bi mutsuzluk bi keyifsizlik bi herkesin kafasını gözünü dağıtası haller belirmeye başladı.
Ramazan başladığından beri tutuyorum sadece 1 gün tutamamıştım hiç karnım acıkmazdı.
Şu an midem kazınıyor.
Sizde de oluyor mu bilmiyorum. Her regl döneminde canım normalde istemeyen şeyler istiyor.
Misal ben k-fleks diyetimden sonra (2 yıl oluyor) süt içmeyi bırakmıştım.
Şimdi erginsena aysebahar a süt içmesini önermişti öğlen onu okutuktan beri canım sıcak süt içine Türk kahvesi katıp içmek istiyor. Damağımda, burnumda pişmiş süt kokusu var. Öyle böyle bir istek değil kısçelerrr
Sonra herkesin bişiler demesine takılıyorum normalde hiçte sevdiklerimle kavga etmem de bugün buraya da yazasım pek gelmedi.
Off offff :2:
Sütttttttttttttttttttt![]()
ihtimali olsa sen de mı hamılesın dıye sorucamm

neysekı bır suru abur cubur vs vs gıbı tehlıkelı, cıss seyler varken canın saglıklı süt cekıyo daha ne ıstıyosunnnnnnn

ben de bı regl psıkolojısıne gırerım, buraları kasıp kavururum tutamazsınız benı haaaaaaa

bu arada kızlar regl gecıktırıcı hap alsam dıyorum yanıma, gelecek haftasonuna dogru olabılrıım gıbı gelıyo, goguslerım fena hassaslastı :26: