70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gundzcu tayfası nerde ya, hanı ceren hanı qivi mywish nereye kactı, kelebek tgba napıyoo, charm ve belenay bı gorunup nereye gıttı :3:

valla aksama ben yolcuyum, haftaya ararsınız benı, ben de o zmn gelmem :63: nerdesın pelin dersınız, bızı bırakıp nereye gıttınız dersınızzz :63:

altta vefalı arcak ve ben kalıverıyoruz koskoca topıkte :1:

ben vefalıyımdır her zaman sen merak etme en cok ben özlıycem seni:61::63:

gundzcu tayfası nerde ya, hanı ceren hanı qivi mywish nereye kactı, kelebek tgba napıyoo, charm ve belenay bı gorunup nereye gıttı :3:

valla aksama ben yolcuyum, haftaya ararsınız benı, ben de o zmn gelmem :63: nerdesın pelin dersınız, bızı bırakıp nereye gıttınız dersınızzz :63:

Geldimm geldimm..
Arzu'yla konuşuyordunuz bölmiyim dedim :9: Ne güzel 1 hafta tatildesin. Seni çok özlicez :1:
Tatilde resim çekinirsin artık. Alıştım albümüne bakmaya. Kısmetse bende bayramın 2. günü tatile gidicem.
Yıllık iznimi kullanmadan bi kaçıyım diyorum. Geldikten 2 hfta sonra da yıllık izne çıkarım.
Yoksa şirkette bi kaç kişiyi katledicem.
Avukatım da sen olur musun? :9::9:

Geldimm geldimm..
Arzu'yla konuşuyordunuz bölmiyim dedim :9: Ne güzel 1 hafta tatildesin. Seni çok özlicez :1:
Tatilde resim çekinirsin artık. Alıştım albümüne bakmaya. Kısmetse bende bayramın 2. günü tatile gidicem.
Yıllık iznimi kullanmadan bi kaçıyım diyorum. Geldikten 2 hfta sonra da yıllık izne çıkarım.

ya pelin sen ne avukatısın yanı hangı işlere bakıyorsun merak ettım sakıncalıysa özelden yaz bazı sorularım olabılırde ona göre :1:

slm kızlar bugün aranıza katıldım şuanda 79 kiloyum artık zamanı geldi zayıflamam lazım banada yardım edin lütfen beraberce zayıflayalım
hoşgeldin canım aldık gitti senide aramıza

ben burdayımda ya kız gören göz yok,geçmişi biriktiryonuz ondan sonra kelebek nerdeeee:19:oku oku bitmiyokii,hiç banada laf eden yok boşuna dolanıyom bisaattir:63:

hayırdır bı vukuat mı var, nıye ozel görüşme trafıgı oldu boyle :26: vaaay dairesi odası varmışş, kapısını da kıtler uyurmuş, patron sensin beeeeeeeee :1: :1:

valla işten cıkıyodum,markete uğrayıp eve gecıyodum, film kıralayıp seyredebılırsınb, evın ıcınde leslıe yapabılırsın, dısarda yuruyebılırsın, muzıgı acıp kıvırabılırsın, ya da boyle bıraz yuksek seslı muzık dınleyıp sarkılara eşlik edebılırsın, cok guzel stres atılıyo oyle, kıtap okuyabılırsın, kocanın normalde yemekyten haz etmedıgı ama senın sevdıgın yemekler salatalar yapabılırsın, hazır kocan yokken kısısel bakım yapabılırsın, en ucuzu olarak aktardan kil al, kıl maskesı yap, sonra kendını temızlıge verebılırsın, bı arkadasını eve davet edebılırsın, bekar var sa yatıya bıle kalabılırler, ya da sen bırıelrıne gıdebılırsın, en onemlısı kumandnaın senın elınde olmasının keyfını cıkarabılırsın, sahsen bızım evde pek ben de olamıyo da :1: yemek kıtaplarını karıstırıp yenı tarifler deneyebılırsın, kk dadilediğin kadar takılabılabılırsın, yanına bı arkadas bulup ya da tek sınemaya gıdebılırsın vs vs..........yiter mi acabaaa, yruldum valla yazarken :1: :1:

yeter yani eşim sadece 5 günlüğüne gidiyor pelinn:52:bunlaırn hepsi için uzun zaman lazım..bekar deilde evli arkdaşlaırmla iftar düşünüyom kocalrını bırakıp gelinler napıyım...eve geleli zaten 1hafta olucak eşim buhafta içi gitseydi ankaradan dönemzdimde adam ramazan günü kıyamadım,1haftalığına kavuştuk...ya önce pazar eşim gittiği gün kanamam azalır benim yoğun oluyor çok...3.günümde hafifler,biraz dip köşe eve girecem gelim geleli oruçken yapamadım...çok salata çeşidi var o sadece çoban sever bense ooooo....
evli kankam var onla eşim yokken kalırdık o kalır belki bende...
ya sıkılırsamda akraba olarak enyakın samsunda eşimin amcası var evde kızçocukalırda var oraya giderim tabi songünde falan yoksa 5 gün durulmaz yani..rahat edememm...bakalım size an be an yazarımmm naptığımı..
saol canımmmmm:70:kk da takılacağım kesin zatennnn iyikş varsınızzzz:16:senide yordum yaffff öptümmm:66:

selam millet gündüz uykuları bana yaramıyo ya..
sersem gibiyım hala uykum var..
evde bi iş yapmıyom..
akşama hala yemeğim yok...
yarın yıne dışarda yıycez o yüzden tek öğünlük pişirmem lazım...

selam millet gündüz uykuları bana yaramıyo ya..
sersem gibiyım hala uykum var..
evde bi iş yapmıyom..
akşama hala yemeğim yok...
yarın yıne dışarda yıycez o yüzden tek öğünlük pişirmem lazım...

selam canım ...
türlü kızartma yap.. şöyle üstünede domates sos..yanınada çay.:31:
..afiyetle yiyin..çoktandır yememişindir..
hem ödül ver kendine valla....
ben geçen akşam yaptım tabi çok yemedim eşim kadar ama iftardada oldu yanii..gece yakarda adamı...

valla bızım orda bildirici keşfettim güzel büyük makroya göre sebze meyve daha ıyı ama ıste uzak azcık elimizin altında sürekli gidebilecegimiz bi yer deıl yani.dedıgın gıbı bende begenmıyorum sebze meyvesını ama ıste alıyoz ıyı kötü.pazardakıler ıyı oluyo ama onlarıda seçtirmiyolar idare ediyoz ıste olanla:34:

pazardakıler gzuel oluyo da bızım ıcın ısraf oluyo pazar, az az alamıyosun, o zmnda yıyemıyoruz ıkı kişi curuyup atılıyo :26: yoksa carsı pazar dolasmayı bend eesımde cok sever :66:

ben vefalıyımdır her zaman sen merak etme en cok ben özlıycem seni:61::63:

:70: :54:

Geldimm geldimm..

olabılırım tabı para da anlasırsakkkk :1: :1: :1: olurum kız tabı ama dırek dalma oyle o zmn ben bıle kurtaramam :1: senın dugunun fılan olcak sana beleş olsun avukatlık hızmetım, bı masrafları alırım :1:

ya pelin sen ne avukatısın yanı hangı işlere bakıyorsun merak ettım sakıncalıysa özelden yaz bazı sorularım olabılırde ona göre :1:

valla canım oyle bısey avukatı dıye bı durum yok, ama en cok iş davalarına bakıyoruz burda, cezayı sevıyorum mben, bı de bosanma davaları ozel ılgı alanım, tazmınattır fılan hersey var :1:
hayırdır bı drum mu var :26:

hoşgeldin canım aldık gitti senide aramıza

ben burdayımda ya kız gören göz yok,geçmişi biriktiryonuz ondan sonra kelebek nerdeeee:19:oku oku bitmiyokii,hiç banada laf eden yok boşuna dolanıyom bisaattir:63:

kız nerde dolanıyosun, kelebeksın sen ucuyosundurrr :1:

selam canım ...
türlü kızartma yap.. şöyle üstünede domates sos..yanınada çay.:31:
..afiyetle yiyin..çoktandır yememişindir..
hem ödül ver kendine valla....
ben geçen akşam yaptım tabi çok yemedim eşim kadar ama iftardada oldu yanii..gece yakarda adamı...
kız döevecem seni:57: gecende yaptıgınd ayazmıstın bende ne zamandır ıstıyom yapamdım zahmetlı baya zaman alıyo işten cıkınca yetısecek gıbı deıl yanı.ama canım cok ıstıyo yaaa agzım sulandı olmaz kı boyleeee :84::84:senaa döv şunu bak neler diyooo:20::1:
pazardakıler gzuel oluyo da bızım ıcın ısraf oluyo pazar, az az alamıyosun, o zmnda yıyemıyoruz ıkı kişi curuyup atılıyo :26: yoksa carsı pazar dolasmayı bend eesımde cok sever :66:

:70: :54:

olabılırım tabı para da anlasırsakkkk :1: :1: :1: olurum kız tabı ama dırek dalma oyle o zmn ben bıle kurtaramam :1: senın dugunun fılan olcak sana beleş olsun avukatlık hızmetım, bı masrafları alırım :1:

valla canım oyle bısey avukatı dıye bı durum yok, ama en cok iş davalarına bakıyoruz burda, cezayı sevıyorum mben, bı de bosanma davaları ozel ılgı alanım, tazmınattır fılan hersey var :1:
hayırdır bı drum mu var :26:

kız nerde dolanıyosun, kelebeksın sen ucuyosundurrr :1:

hah tam ilgi alanlarım dermişim töbe.ama ciddi iş dolayısıyla bı dava acam durumum varda askıda beklıyo oyle er gec accaz sanırım eski çalıştıgım ıs yerıyle ılgılı sıgorta prımlerımız eksık de.

heveslenince ankrda ne var diyon demi arcakcım..bak ablan var ailen var..insan bazen canı istiyo oturmaya gitsem diyorum..
uzak kalıncada zor oluyor..
yakın olsa eşim giderdi bende aileme giderdim yaa..naz yapardım reglken anneme..hoş eşimde çeker beni napsın garibimde...
bu arada işerimi yaptım ocağımı mutfak tezgahımıda iyice dezenfekte ettim..bi yandan yoğun kanamayla..eşim gelmeden bide mutfak oturma odası süpürsem iyi olcek....

kız döevecem seni:57: gecende yaptıgınd ayazmıstın bende ne zamandır ıstıyom yapamdım zahmetlı baya zaman alıyo işten cıkınca yetısecek gıbı deıl yanı.ama canım cok ıstıyo yaaa agzım sulandı olmaz kı boyleeee :84::84:senaa döv şunu bak neler diyooo:20::1:

hah tam ilgi alanlarım dermişim töbe.ama ciddi iş dolayısıyla bı dava acam durumum varda askıda beklıyo oyle er gec accaz sanırım eski çalıştıgım ıs yerıyle ılgılı sıgorta prımlerımız eksık de.

ben evde oturanlara demiştim,sudeden ses yok..sude patates,bibe r,patlıcan..
kız arcak ablanı ara yapsın daaa...başka bişey istemiyom dee....canım çekti de seni hamile sanarrr:10:

Boşanma davalarına da bakıyorsun he ne ilginç şeyler çıkıyordur. Arkadaşım da adliye de katip arada bi onun yanına gidiyorum bir sürü olay var tabi. Hergün değişik hikaye. Bi gün bi kadın gelmişti. Yetiştirme yurdunda büyümüş sonra kocasıyla tanışmış evlenmişler bide çocugu olmuş çocuk olunca kocası uyuşturucu kullanmaya başlamış ikisini de dövmeye sonra.
Yardım talep etti kocası seni öldürürm falan diye şikayet ediyormuş. Koruma istedi ama hemen vermiyolarmış.
İçim cız etti. Kadın dilekçesini yazıp evine gitti. İnsan isyan etmiyor değil. Bunun gibi nice olaylarla karşılaşıyosunuzdur.

İşimden çok sıkıldım keşke Ceren gbi bende yeni bir iş bulabilsem. Maaşı falan iyi servis de var aama mutsuzum bi oda da duvar bana ben duvara bakıyorum sabah totomu koyuyorum bi daha kaldırabilene aşk olsun. Maaşlar düzensiz parası iyi olsa da.
Dışarı çıkmayı özlüyorum, insan görmeyi. Plaza da çalışan insanlar ne kadar şanslı diyorum.
Burda hiç yaşıtım yok arkadaşta yok konuştuklarımda bizim firmanın başka il/ilçelerindeki insanlar.
Çokk sıkıntılıyımm off offf. Hayırlısıyla yeni bir iş bulabilsemm..

canım yanlıs hatrlamıyosam bu davayı acmak ıcın 5 yıllık suren var, fazla zaman gecırmemen gerekıyo yanı, iş mahkemesinde bı dava acarsın sıgorta ve eskı calıstıgın ısyerıne halledılır o olay, ayrıntılı olarak tatıl dönüşünde olaya dalabılırım, şimdi gunlerdır durdun durdun tam ofisten cıkısımı buldun konuyu acıcak :1: :1:

Boşanma davalarına da bakıyorsun he ne ilginç şeyler çıkıyordur. Arkadaşım da adliye de katip arada bi onun yanına gidiyorum bir sürü olay var tabi. Hergün değişik hikaye. Bi gün bi kadın gelmişti. Yetiştirme yurdunda büyümüş sonra kocasıyla tanışmış evlenmişler bide çocugu olmuş çocuk olunca kocası uyuşturucu kullanmaya başlamış ikisini de dövmeye sonra.
Yardım talep etti kocası seni öldürürm falan diye şikayet ediyormuş. Koruma istedi ama hemen vermiyolarmış.
İçim cız etti. Kadın dilekçesini yazıp evine gitti. İnsan isyan etmiyor değil. Bunun gibi nice olaylarla karşılaşıyosunuzdur.

İşimden çok sıkıldım keşke Ceren gbi bende yeni bir iş bulabilsem. Maaşı falan iyi servis de var aama mutsuzum bi oda da duvar bana ben duvara bakıyorum sabah totomu koyuyorum bi daha kaldırabilene aşk olsun. Maaşlar düzensiz parası iyi olsa da.
Dışarı çıkmayı özlüyorum, insan görmeyi. Plaza da çalışan insanlar ne kadar şanslı diyorum.
Burda hiç yaşıtım yok arkadaşta yok konuştuklarımda bizim firmanın başka il/ilçelerindeki insanlar.
Çokk sıkıntılıyımm off offf. Hayırlısıyla yeni bir iş bulabilsemm..

canım bı taraftan bak iş, nettekı ılanlara fıan bak, nete cv bırak, baya ılgılenen oluyo...

bosanma davaları hepsı kendı ıcınde ayrı bı dızı seneryosu gıbı oluyo, sevıyorum ben de ... herkesın kendıne gore dertlerının oldugunu zaten adlıyede her gun goruyosun, ınsanın halıne her zmn şükretmesı lazım valla....

heveslenince ankrda ne var diyon demi arcakcım..bak ablan var ailen var..insan bazen canı istiyo oturmaya gitsem diyorum..
uzak kalıncada zor oluyor..
yakın olsa eşim giderdi bende aileme giderdim yaa..naz yapardım reglken anneme..hoş eşimde çeker beni napsın garibimde...
bu arada işerimi yaptım ocağımı mutfak tezgahımıda iyice dezenfekte ettim..bi yandan yoğun kanamayla..eşim gelmeden bide mutfak oturma odası süpürsem iyi olcek....

canım aılem burda da pek bana faydaları yok ınan sureklıde gıdıp gelmeyız oyle aksam yemegıne fılan ıs ıckısı nerdeee annem hep hasta saolsun .bi ablam hamıle bayramdan once dogumu olcak kocası amelıyat oldu bugun karedsım oarya gıtmıs yardıma cocuga bakmaya fılan bana gelmez zaten anlıycagın herkesın kendıne gore ısı gücü var yani.diğer ablam var en yakın o(asu) o da zaten cocuguma bakıyo bugun gene doyurcak bızı saolsun cagırdı yemegın varmı dedı yok dedım mısafırı gelcekmıs 2 kısı zaten yemek cok gelın dedı.haftasonu yalnız olcam mesela 2 gün evde eşimde aksama kadar calısıyo olcak oglanla beraberız evde gelen gıden yok:19::59:

pelin cıkıyorum ben sıze ıyı yolculuklar ıyı tatıller ıyı eglenceler canım özliycez sneı kendıne ıyı bak :54:

hepınıze ıyı haftasonları kızlar bu hafatsonu gelırım sanırım evde yalnızım ya

veeeeeeeeee geldik zurnanın zırt dedıgı yere, artık ben kacar, yolcu yolunda gerekkk :66:

hepınıze ıyı tatıl dıleklerı ıcın cok tesekkur edıyorummmm :71:

bı hafta sonra sankı hıc gıtmemıs gıbı yıne şu ofıste yıne bu masanın basında olcam ve emınım tatıl goz acıp kapayıncaya kadar gecıp gıtcek :63: ama hıc yoktan ıyıdır :34:

inş keyıflı gecer kociş ve benım içinde, hepınızı cok opüyorummm :54: özleyin beni anacımmmmmmmmmmmmmmm :79::79::79:

canım yanlıs hatrlamıyosam bu davayı acmak ıcın 5 yıllık suren var, fazla zaman gecırmemen gerekıyo yanı, iş mahkemesinde bı dava acarsın sıgorta ve eskı calıstıgın ısyerıne halledılır o olay, ayrıntılı olarak tatıl dönüşünde olaya dalabılırım, şimdi gunlerdır durdun durdun tam ofisten cıkısımı buldun konuyu acıcak :1: :1:

ay valla ya demı neyse heyecan yap dönüşte dalalım beraber:61::1:

güle güle git diyecektim zati gitmişsin :1: iyi tatiller canım sana dinlenmiş olarak ama kilo almadan gel emi öpüyorum seni nasipse bir hafta sonra biz burdayız bekleriz:16:

kızlar bi girip bi çıkıyorum iki üç gündür elektirikler gelip gidiyor bilgisayar bozulacak:30: he bide işler olunca çıkmak zorunda kalıyorum bazen yazdıklarınıza cevap veremiyorum kusuruma bakmayın emi valla kovacaklar beni bi yakalasalar:18:napim burası olmadan olmazki:97:

Merhaba ablalarrrrr ( ablalar diyorum çünkü çoğunuz benden büyüksünüzdür henüz 19um:)) beni de aranıza alır mısınızz zayıflamam lazımm 78im :(((( moralim öyle bozuk ki sporda nefret edıyorummm geçen yıl platese gittim sonuc gene aynı ve cok sabırsızım bir netice göremeyince bırakıyorum kilolarım yüzünden de 19 değil 25 falan gösteriyorumm :( çok mutsuzummm:(((((((((:43::43::43::43::43::43:

Back
X