hayırdır bı vukuat mı var, nıye ozel görüşme trafıgı oldu boyle :26: vaaay dairesi odası varmışş, kapısını da kıtler uyurmuş, patron sensin beeeeeeeee
valla işten cıkıyodum,markete uğrayıp eve gecıyodum, film kıralayıp seyredebılırsınb, evın ıcınde leslıe yapabılırsın, dısarda yuruyebılırsın, muzıgı acıp kıvırabılırsın, ya da boyle bıraz yuksek seslı muzık dınleyıp sarkılara eşlik edebılırsın, cok guzel stres atılıyo oyle, kıtap okuyabılırsın, kocanın normalde yemekyten haz etmedıgı ama senın sevdıgın yemekler salatalar yapabılırsın, hazır kocan yokken kısısel bakım yapabılırsın, en ucuzu olarak aktardan kil al, kıl maskesı yap, sonra kendını temızlıge verebılırsın, bı arkadasını eve davet edebılırsın, bekar var sa yatıya bıle kalabılırler, ya da sen bırıelrıne gıdebılırsın, en onemlısı kumandnaın senın elınde olmasının keyfını cıkarabılırsın, sahsen bızım evde pek ben de olamıyo da

yemek kıtaplarını karıstırıp yenı tarifler deneyebılırsın, kk dadilediğin kadar takılabılabılırsın, yanına bı arkadas bulup ya da tek sınemaya gıdebılırsın vs vs..........yiter mi acabaaa, yruldum valla yazarken