öncelikle afiyet olsun mekik çekeceginede sevindim erir hiç olmassa ayy bende regl olmam lazım gelmedii gelseydide rahatlasaydımm korkuyla bekliyorumm gelsin diye ona sarı laleler aldım çicek pazaındaaann
ayy ne güzell diyosunn yaaaa zayıflayıp çıtır olmayı bende çokkk istiyorumm hatta bugun eşimlede konuştuk 65 oldugun gün alışverişe gidip ne istiyosam ıh hık demeden alcakmış şimdi hep laf ediyoda sagolsun alırda lafıda söyler zayıflasan ççeşit çeişt daha güzellerr falan diye bende zayıflayıp eşimibu hale sokmak istiyorumm ay ne güzell inşş verecegiz bu hainleriii
Ahhh buu erkkekklerrrrrrrrrrrrrrrr

Benim sevgilim de askerde 4-5 yıldır beraberiz. Kasım sonunda izne gelecek Allah kısmet ederse.
Geçen konuştuk sana baskı yapmak istemiyorum sonra gidip saçma sapan zayıflama hapları alırsın diye dedi.
Ama saglııgn için ver şu kiloları dedi.
Eş olunca boyut değişiyor tabi aslında ben onlarada hak veriyorum çocugunuz var mı bilmiyorum ama herkes normal boyutlarda birini ister. Kendimi karşımdaki insanın yerine koyup düşünmeyi çok severim.
Hak veriyorum onlara. İnş. vericeksin kilocukları

Zayıfladıgında ucuz - indirimde olan kıyafetlere de gireceğin için alışverişte pek koymazz.

Şimdi belli magazalardan pahalı kıyafetler alıp giyiyoruz. İçimize siniyor mu hayır tabi ki.
Bu topiğin en sevdiğim yanı herkesin birbirini anlaması aynı duyguları hissetmesi ve paylaşması.
Çevremizden birileri bizi bu kadar iyi anlayamaz.
Ben böyle düşünüyorumm.:82: