70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sahur:
2 dilim siyah ekmek üstüne sürme peynir domates biber 3-4 tane de kavun kizlar ben bugün merak ettim tartildim 74.1 gösterdi tarti persembeyi iple cekiyorum :21:

Son düzenleme:
oh oh ne güzel:62::62: :64::64: bizde öyle olcez isallah 38 bedeni en son nezaman giydim :44: hatirlamiyorum insan zayiflayinca ciciler alasi geliyo dimi tugba:97:

oooooo maşallahh canımmm çok sevindimmm güle güle giy yeni cicilerinii
önünde sevgiyle ve saygıyla egiliyorumm tatlımmm:42::42::42::42::42::42::42::42:
sağolun canlarım darısı başınızaa,ama ben şu en son aldığım 3 gıpgıcır kotumu hala bulamadım 3 ay olduu hay bu evi taşıyana,hep taşınırken gidiyo nedense kayboldu bakmadığım yer kalmadı,bide ozaman 42 beden almıştımda girememiştim içine nasıl olsa bigün giyicem durakoysun dediydim ama yok oldular,artık bulsam bile heralde çuval niyetine giyerim,ama merak ettiğim ozaman sıkış pıkış önü falan kapanmıyodu şimdi nasıl olcak farka bakcam biri kotlarımı bulsun yaaa:84::84::84::84::84:
sahur:
2 dilim siyah ekmek üstüne sürme peynir domates biber 3-4 tane de kavun kizlar ben bugün merak ettim tartildim 74.1 gösterdi tarti persembeyi iple cekiyorum :21:

afiyet olsun vede tebrikleeeeeeeeeeeeeerrrrr darısı başımaa inşallah:8::8::10:

sağolun canlarım darısı başınızaa,ama ben şu en son aldığım 3 gıpgıcır kotumu hala bulamadım 3 ay olduu hay bu evi taşıyana,hep taşınırken gidiyo nedense kayboldu bakmadığım yer kalmadı,bide ozaman 42 beden almıştımda girememiştim içine nasıl olsa bigün giyicem durakoysun dediydim ama yok oldular,artık bulsam bile heralde çuval niyetine giyerim,ama merak ettiğim ozaman sıkış pıkış önü falan kapanmıyodu şimdi nasıl olcak farka bakcam biri kotlarımı bulsun yaaa:84::84::84::84::84:

boşver şekerimm ohhh ne güzelll 38 beden olmuşsun yaaa ne etcen 42 lik kotuuuuu giy ne güzellll 38 38 bedenleri darısı basımıza darısı basımıza :62::62::62::62::62::62:

zayiflayinca kotlar küsmüsdür :9: nasil olsa bizi beyenmiycek diye kaybolmuslardir :9::9::9:

o kadar halay cektik yorulmussundur :9::9: iyi geceler tatli rüyalarr :92::92:
evet yaaa sorma o kadar halaya iyi bilene dayandım cnm iyi geceler renkli rüyalrrr göşürükk yarın anca menümü yazmaya kadar gelirim gerçi artık oruç yok ara bir kaç gün dikkat etmem lazımmmmmm:18::18::18::18::18:

kıslarrrrrrrrrrrr sankimm benimm uykum geldi yavv yok mu sizde belirti ben kaçıyorumm yavaştan yavaştann

benim çoktan geldide çenenizden söyleyemedim ağlarsınız diye:5:ama dayanamıycam kocamın sıcacık koynu orda beklerken:70: burda vıdı vıdı yapmak benim neyime sabahı kurtmu yedi sankim:9:haden sizde kocalarınızın koynuna:4:ilknur seninki işte sanırsam yoksa burda olamazdın sanki eğer hayır benimkide evde yatıyo diyosan yallah sende koynuna koş:10:

evet yaaa sorma o kadar halaya iyi bilene dayandım cnm iyi geceler renkli rüyalrrr göşürükk yarın anca menümü yazmaya kadar gelirim gerçi artık oruç yok ara bir kaç gün dikkat etmem lazımmmmmm:18::18::18::18::18:

aman dikkat edelim ezgicimm daha kocalara gösterecez nasil oluyormus citirlar :9: söyle bi baka kalsinlar :53:

ay siz cok yasayin emi beni gece gece senlendirdiniz :16: halbuki bugün morelim bozuktun unuttum gitti :9:
sende gör hepberaber inşşş:1::1::1: :1: aaaaa bak olmadı bozmıceksin moralını (ne kadar elimizde olmasada) çünkü benim moralım kötüyken adresim mutfak oluyoda aman sakınnnn stressss 0 ama boll boll moralll relaksssssssssss

benim çoktan geldide çenenizden söyleyemedim ağlarsınız diye:5:ama dayanamıycam kocamın sıcacık koynu orda beklerken:70: burda vıdı vıdı yapmak benim neyime sabahı kurtmu yedi sankim:9:haden sizde kocalarınızın koynuna:4:ilknur seninki işte sanırsam yoksa burda olamazdın sanki eğer hayır benimkide evde yatıyo diyosan yallah sende koynuna koş:10:

:60::60::60: benim ki birgün öyle asilcak beni saclarimdan bilgisayarin basindan :4: :60::60::60:

sende gör hepberaber inşşş:1::1::1: :1: aaaaa bak olmadı bozmıceksin moralını (ne kadar elimizde olmasada) çünkü benim moralım kötüyken adresim mutfak oluyoda aman sakınnnn stressss 0 ama boll boll moralll relaksssssssssss

tamam :93: morelim bozuldumu gelirim iki halay cekeriz senle gecer sen de gel olurmu mutfak yerine burda bulusalim :70:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok yasa kısss gece gece öldümm gülcem diyeeeeee ama sonunda agladımmm yok benimmm kocemmm ama az kaldı gelmesine 3 4 saatte gelir bende yanında olurumm yallah siz kocanıza o zaman :9::9::9::9::9::9::9:

Back
X