bu arada kızlar ben dün akşam sahura kalktımmmmmm 2 ad lıght ekmekli tost yedim 3 bardak su içtim 2 çay içtim yattım deneyeyim bakalım oruç tutabilirmiyim niyet etmeyeyim sani oruçluymuş gibi yapayım dedim.neyse tam ezan okurken dürttüler benii

niyet ettim oldu bitti ama saat 1-2 gibi midem bi sıkıştırdı benii

ama dayandım çok şükür tuttum orucumu napiim yaa geçen senede böle olmuştu 10 günden sonra tutamamıştım midem nedeni ile ama yarın zaten sonucum çıkacak inşallah duruma göre tedavi sonrası belki son haftasına falan 2-3 gün daha tutatım inşallah.kısmet olmassa borcumu tutarım ara ara bitiririm artık.
inanın acıkmadım susamadım ama midemin ağrısı sanki belimden çıkıyordu o derece yani Ama akşam çok dua ettim rabbim dayanma gücü ver diye öle çok uzun uzadıya sürmüyodu allahtan ağrı 5-10 dk vurup geçiyordu .
sabah cenaze içinde hazırlandım ama gücüm tükenmişti ayaklarım geri geri gitti gidip cenazeyi görmek istemedim vazgeçtim.kardeşlerim gitti çok fena olmuş onlarda ben gitseydim nolurdum bilemiyorum bide üzüntüden migrenim tutasydı artık düşünemiyom.şimdi çok pişman oldum gitsemiydim acaba diye ama gidipte rahatsızlanırdım eminim çünki tanımadığım biride olsa çok etkileniyorum kötü oluyorum diye vazgeçtim daha doğrusu vazgeçirdiler beni ailecek.Allah rahmet eylesin cnm ablama mekanı cennet olsun mezarına gidicem ama kesim zaten eyüp sultanda yatıyo yolum düşer elbet istesemde istemesemde .
bu arada iftarı
2 bardak su ile açıp hemen mide ilacımı aldım
yarım kase çorba
1 dilim pide
2-3 kaşık salata sonra 1 bardak su ve ara verdim accık zehirlendim yanii

sonra az tavuk sote 2 kaşık kadar bişii yedim
1 kaşık yoğurt
1 bardak su
1 çatal fıstıklı helva yedim sonra tatlı niyetine ve 1 bardak çay